nitroo Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 a jak uskok amora będzie mniejszy z AP od tego co mam teraz ? Szczuraz Ty tam patrzyłeś co mam chyba 1BA i sprężyny progresywne ? Zeby mi o rant błotnika nie tarło...Tak. Nie patrz że progresywne patrz ile obniżaja. Gwint sam sobie ustawisz jak będzie tarło. Tapniete z HGW 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Siema ryje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolek Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 (edytowane) Siema Nelson sprawdzałeś? Edytowane 5 Grudnia 2014 przez Lolek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oca69 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Siema Nelson sprawdzałeś?Kjerwa zapomniałem :-(Słyszałem, że ostatnio na spocie przyjechał Was pouczać miszcz nad miszczami :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 O kim mówisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 O ciptunerzje :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Aaa, nooo. Powiedziałem mu że z pajacami nie gadam, i tyle bylo z mojej rozmowy z nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oca69 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolek Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Cwiara doj**ales mu szacun szefie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Był lekko nieelegancki jak na kogoś kto wpada do nowego towarzystwa [emoji52] Tapniete z HGW 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Był lekko nieelegancki jak na kogoś kto wpada do nowego towarzystwa [emoji52] Tapniete z HGW 2 Komu wp***dol na starcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Tjunerowi z evo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 czy nasz Arek Spartan jutro będzie na spocie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 A co przypomniało ci się o spirycie ? [emoji23] [emoji23] [emoji23] Tapniete z HGW 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 A co przypomniało ci się o spirycie ? [emoji23] [emoji23] [emoji23] Tapniete z HGW 2 tarabaniłem do niego przez miesiąc i sie nie mogłem dobić , a teraz trza cytrynówkje zalać bo malinówka się kończy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Był lekko nieelegancki jak na kogoś kto wpada do nowego towarzystwa [emoji52] Tapniete z HGW 2 Komu wp***dol na starcie Pan Jacek szef evolution motorsport troszkę się zagalopował ze słowami. Cwiara z kulturą go odpalantował...A mógł zabić [emoji12] Tapniete z HGW 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Chopin jak tam sprawy z wigilią? Czasu coraz mniej, jak nie da rady to musimy odpowiednio wcześniej znaleźć inny lokal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Chopin jak tam sprawy z wigilią? Czasu coraz mniej, jak nie da rady to musimy odpowiednio wcześniej znaleźć inny lokal do jutra na spot postaram się mieć info a jak nie to maks niedziela bede wiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi