adifek Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Cześć dzięki za zaproszenie na spotkania w soboty jak znajdę wolny czas na pewno Was odwiedze,tylko prosze o informacje czy wczesniej sie zapowiadać robicie jakąś liste/plan??? Pewnie gdybym przeczytał te 1400 stron uzyskałbym informacje ale jakoś uznałem iż łatwiej bedzie poprostu zapytać
oca69 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Cześć dzięki za zaproszenie na spotkania w soboty jak znajdę wolny czas na pewno Was odwiedze,tylko prosze o informacje czy wczesniej sie zapowiadać robicie jakąś liste/plan??? Pewnie gdybym przeczytał te 1400 stron uzyskałbym informacje ale jakoś uznałem iż łatwiej bedzie poprostu zapytać Info masz zawsze na 1 stronie
chopin Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Cześć dzięki za zaproszenie na spotkania w soboty jak znajdę wolny czas na pewno Was odwiedze,tylko prosze o informacje czy wczesniej sie zapowiadać robicie jakąś liste/plan??? Pewnie gdybym przeczytał te 1400 stron uzyskałbym informacje ale jakoś uznałem iż łatwiej bedzie poprostu zapytać Ale od razu uprzedzamy - weź ze sobą kierowcę
oca69 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Cześć dzięki za zaproszenie na spotkania w soboty jak znajdę wolny czas na pewno Was odwiedze,tylko prosze o informacje czy wczesniej sie zapowiadać robicie jakąś liste/plan??? Pewnie gdybym przeczytał te 1400 stron uzyskałbym informacje ale jakoś uznałem iż łatwiej bedzie poprostu zapytać Ale od razu uprzedzamy - weź ze sobą kierowcę Nie strasz nowych
chopin Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Cześć dzięki za zaproszenie na spotkania w soboty jak znajdę wolny czas na pewno Was odwiedze,tylko prosze o informacje czy wczesniej sie zapowiadać robicie jakąś liste/plan??? Pewnie gdybym przeczytał te 1400 stron uzyskałbym informacje ale jakoś uznałem iż łatwiej bedzie poprostu zapytać Ale od razu uprzedzamy - weź ze sobą kierowcę Nie strasz nowych przepraszam - już nie bede
Gribsem Opublikowano 13 Stycznia 2015 Opublikowano 13 Stycznia 2015 (edytowane) wałek w stanie idealnym. także wymieniłem tylko rozrząd i olej. Hirdonapinacz jakiś jeszcze poszedł - więc też wymieniony. Edytowane 13 Stycznia 2015 przez Gribsem
chopin Opublikowano 13 Stycznia 2015 Opublikowano 13 Stycznia 2015 wałek w stanie idealnym. także wymieniłem tylko rozrząd i olej. Hirdonapinacz jakiś jeszcze poszedł - więc też wymieniony. no to dopsz
chopin Opublikowano 13 Stycznia 2015 Opublikowano 13 Stycznia 2015 (edytowane) Witam dolny śląsk ! WITAMY CIĘ RÓWNIEŹ Edytowane 13 Stycznia 2015 przez chopin
oca69 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 (edytowane) No Heloł ryjki Edytowane 15 Stycznia 2015 przez oca69
Gribsem Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 (edytowane) Pany... Krótko i na temat: potrzebuje dobrego mechanika we Wrocławiu. Dzisiaj podpialem kompa po wymianie rozrządu. Rozrząd ustawiony - 3.3 / - 3.6 dzwonie do mechanika a on ze ma być od - 6 do +6... Zwróciłem mu uwagę na korekty na wtryskach, zapewnił ze costam poreguluje, ale korekty dalej ledwo w normie a na jednym cylindrze - 2.99. Jedno mnie zastanawia - mówił ze sprawdzał wałek i jest ok - pytanie czy to prawda. Także ratujcie pany. Edytowane 15 Stycznia 2015 przez Gribsem
Rekomendowane odpowiedzi