Gość cwiara Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Kaju dużo nie wypije. Będziesz niedopity
kaju Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Kaju dużo nie wypije. Będziesz niedopity mam Ci przypomnieć ciulu
oca69 Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 Dziękuje ponownie Oca może jutro wstępnie się umówimy gdzieś na mieście obgadać temat bo chętnie na sobote bym zgadał się na spotZgadamy się. Ale ponoć wieści niosą że w sobotę goldi stawia karton alko Więc nie wiem jak bd ze spotem No chyba że wyjdzie że się znamy i nie lubimy to nie pojedziemy razem :grin:
Lolek Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 (edytowane) cześć Edytowane 6 Lutego 2015 przez Lolek
chopin Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 Taka sytuacja pod robotą Tyś już wrócił ?
Spartan_Wroc. Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 Yhym. Co się będę po świecie tułał...
chopin Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 To jak, dzieje się coś jutro? no oblewamy róż Goldika
Gość cwiara Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 Spot bedzie o 17. Krótszy niz zwykle ale bedzie.
chopin Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 Cwiara zgarniesz mnie po drodze , prosze ? Bo ja fure oddałem na wymiane pasków , rolek i napinaczy... i jestem bez auta
Gość cwiara Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 No jak Ty sobie wyobrażasz ze pojadę swoim autem na spot i pózniej do Goldiego?
chopin Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 No jak Ty sobie wyobrażasz ze pojadę swoim autem na spot i pózniej do Goldiego? No tak jak to robilismy milion razy czyli Oca zostawia u Ciebie auto Nie chciałem się aż tak szczegółowo rozwijać w swojej wypowiedzi :D
oca69 Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 Ja jak bede to mam komplet. Bo Paciul z Kamilką Magda i ryj
Rekomendowane odpowiedzi