goldi Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 I wzajemnie wesołych Świąt nie przepic się tam
szczuraz Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Spokojnych świąt życzę wszystkim Tapniete z HGW 2
KluBB Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Jak to mówią "Ucałujcie tatę przy jajku!"
Lolek Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Sztywnej palmy, twardych jajek Panowie na te święta
arre Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Wesolych panowie i jak najmniejszej korozji
Spartan_Wroc. Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Pany gdyby ktoś szukał emerytowozu dla dziadka do kościoła, ewentualnie po bułki do sklepu czy na wyjazd do wnuków to zapraszam na pw moja kadencja się kończy w tej puszce
szczuraz Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Patrzcie jaki bohater. Pokatował i sprzedaje [emoji6] Wiele będziesz cenił ? Ty masz tam podtlenek ? Tapniete z HGW 2
WIŚNIA Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zdrowych wesołych ryjki nabazgrane z Tapatalka
Spartan_Wroc. Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Patrzcie jaki bohater. Pokatował i sprzedaje [emoji6] Wiele będziesz cenił ? Ty masz tam podtlenek ? Tapniete z HGW 2 Wstępnie jestem ugadany na zamianę... Pewnie okolice 15k bym wystawił. Podtlenku nie ma, jeżdżę po bożemu
Spartan_Wroc. Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 (edytowane) Nie byłem Korekty były ale i tak nie byłem zadowolony więc na rolki nie jechałem. Teraz niespodziewanie wpadła mocniejsza opcja i chyba nie zdąże jej już zhamować Edytowane 5 Kwietnia 2015 przez Spartan_Wroc.
szczuraz Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Lepiej jest mieć więcej ten Twój kolega od unieruchomionej s8 dalej ja ma ?
Spartan_Wroc. Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Nie, ósema sprzedana pół roku temu winny był czujnik położenia wału
Arbam Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 smacznego Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi