wojtas-audi Opublikowano 14 Września 2008 Opublikowano 14 Września 2008 Co tydzien w niedziele Info na 1 stronie, dzisiaj choc zimno bylo bardzooo przyjemnie
lewy_jelcz Opublikowano 14 Września 2008 Opublikowano 14 Września 2008 Muszę wpaść tam do was zobaczyć jak wyglądają ludziska z forum no i oczywiście furaki, które znam tylko ze zdjęć . Za 2 tygodnie będę już zaczynał przebywać co weekend we wro także napewno się napatocze pewnego razu
NIUNIAA4 Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Co tydzien w niedziele Info na 1 stronie, dzisiaj choc zimno bylo bardzooo przyjemnie Wojtas dziekuje za przybycie nareszcie. Milo bylo Cie znowu widziec i zobaczyc Twoje cacuszko Zapraszamy co niedziela w wiadomym miejscu
hornet Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 ludziska i ja muszę w końcu się pojawić.... Tylko że zazwyczaj w niedzielę nie jestem w stanie kierować ponieważ schodzą ze mnie promile Na chwilę obecną jeszcze latam po Polsce ale weekendy spędzam we Wrocku. Za chwilę będę już na stałe a wtedy nawet w tygodniu można spotkać się w Spiżu
NIUNIAA4 Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 ludziska i ja muszę w końcu się pojawić.... Tylko że zazwyczaj w niedzielę nie jestem w stanie kierować ponieważ schodzą ze mnie promile Na chwilę obecną jeszcze latam po Polsce ale weekendy spędzam we Wrocku. Za chwilę będę już na stałe a wtedy nawet w tygodniu można spotkać się w Spiżu ło matko i znowu trza bedzie pić no dobra przekonałeś mnie
hornet Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 ludziska i ja muszę w końcu się pojawić.... Tylko że zazwyczaj w niedzielę nie jestem w stanie kierować ponieważ schodzą ze mnie promile Na chwilę obecną jeszcze latam po Polsce ale weekendy spędzam we Wrocku. Za chwilę będę już na stałe a wtedy nawet w tygodniu można spotkać się w Spiżu ło matko i znowu trza bedzie pić no dobra przekonałeś mnie Ostatnio odkryłem że w Spiżu można nabyć ciemne piwko w buteleczce 0,9 i zabrać do domu
poziek Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Ostatnio odkryłem że w Spiżu można nabyć ciemne piwko w buteleczce 0,9 i zabrać do domu to faktycznie wcześniej musiałeś mocno balować, żeby o tym nie wiedzieć :kox:
hornet Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Ostatnio odkryłem że w Spiżu można nabyć ciemne piwko w buteleczce 0,9 i zabrać do domu to faktycznie wcześniej musiałeś mocno balować, żeby o tym nie wiedzieć :kox: Nigdy się tym nie interesowałem. Skoro można to można dobrego bronka walnąć w domu.
wojtas-audi Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Czekamy i zapraszamy, NIUNIAA4 , no wreszcie mi udalo, moze uda mi sie teraz czesciej wpadac na spociki
ems Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 Ostatnio odkryłem że w Spiżu można nabyć ciemne piwko w buteleczce 0,9 i zabrać do domu Można nawet w 2l buteleczkach :> Kiedyś jeszcze była promocja, że jak przychodziłeś z ta butelka i brałeś na wynos to płaciłes 50% ale chyba za czeto z tego korzystałem i zlikwidowali ta opcje
NIUNIAA4 Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 Czekamy i zapraszamy, NIUNIAA4 , no wreszcie mi udalo, moze uda mi sie teraz czesciej wpadac na spociki Ty moze nie wpadaj tylko przyjedz no to zapraszam ewentualnie milenijny o 19 tam tez sie dzieje mala popraweczka o 18 sie spotylamy
wojtas-audi Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 Parę osob niech sobie robi co chce, ja tylko pisze ze o 14 nie ma zadnego spotu A4 KLUBU .... , SPOTY A4 KLUBU oraz AKP SA JAK PISALEM WYZEJ .... o 18 , a wiec serdecznie zapraszamy na 18 pod most milenijny
ems Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 SPOTY A4 KLUBU oraz AKP SA JAK PISALEM WYZEJ .... o 18 , a wiec serdecznie zapraszamy na 18 pod most milenijny Fajnie, że sytuacja się rozwiąząła bo jako newbie odniosłem wrażenie, że w tym tygodnu spot ma odbyc sie gdzie indziej ale w takim razie plan jest aby wpaść pod milenijny
hornet Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 Siema, Jestem we Wrocku ale nie wpadnę ponieważ już Nie ma mnie kto dostarczyć ponieważ moją już winkuje Tak czy siak co się odwlecze to nie uciecze
ems Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 No to udało sie wpaść pod milenijny. Pozdro dla wytrwałych, którym podgoda nie straszna była wczoraj.
ems Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 Zgodnie z tym co jest napisane na forum pojechałem na 18 pod milenijny. Z tym, że zastałem tam tylko chłopaków z AKP
wojtas-audi Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 Więc może zrób tak jak ja i spróbuj przyjechać na 14, tyle że następny spot 12.10 podobno... Szkoda że stąd się ludzie nie spotykają... jak to sie nie spotykają, raz jest wiecej, raz mniej, ale zawsze w niedziele po 18 ktos jest pod milenijnym !!
ems Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 IMHO zamiast robic 2 osobne spoty to lepiej zrobic jeden a wiekszy skoro uzytkownicy tego forum i AKP spotykaja sie pod milenijnym to czy stoi cos na przeszkodzie aby tam ustalić jedną wspólna miejscówke ?
wojtas-audi Opublikowano 25 Września 2008 Opublikowano 25 Września 2008 Nie ma nic na przeszkodzie, tylko ludzie ktorzy sie spotykaja o 14 nie chca
wojtas-audi Opublikowano 25 Września 2008 Opublikowano 25 Września 2008 Jak A4 Tu i Tu to może zrobić kiedyś jeden konkretny spot? ALE typowo Audi A4 Jak masz troche czasu i checi to prosze bardzo, organizuj !!
Rekomendowane odpowiedzi