szczuraz Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Podaj numer do właściciela a ja jadę po hajs do banku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
needspoon Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 bry wieczor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Motamy się coś dzisiaj? Są chętni? Wysłane przez Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michulek Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Będę blisko wiec zawitam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Jarek i pi jay tez sie wybieraja Wysłane z mojego Orange Reyo przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżejki Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 hej! Jakby ktoś potrzebował kompletne amortyzatory do b6/b7 mam komplet 1BE w bardzo dobrym stanie. Tanio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Jak tanio i czemu tak drogo. Wysłane przez Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżejki Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Jak tanio i czemu tak drogo. Wysłane przez Tapatalk Jak dla ciebie panie 300zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
needspoon Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Ja tez bede obecny apropo amorkow to jak bedziesz na spocie to pogadamy Ja posiadam tanio lampki Led 4E0 947 415 wiadomo wykorzystywane do oswietlenia podloza oraz przestrzeni nog i nowe silowniki do schowkow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżejki Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 (edytowane) Niestety jeszcze przez kilka najbliższych spotów nie będę obecny, wciąż godziny pokrywają mi się z innymi obowiązkami. Kolejny rodzynek z serii must have:) http://olx.pl/i2/oferta/super-volkswagen-polo-1-4-b-tuning-jedyny-taki-okazja-2001-CID5-IDcJTXJ.html# wyslane przy pomocy zdartego nankanga Edytowane 22 Listopada 2015 przez dżejki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 ktoś tu lepił furę po twardych dragach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
needspoon Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Niestety jeszcze przez kilka najbliższych spotów nie będę obecny, wciąż godziny pokrywają mi się z innymi obowiązkami. No szkoda... ze cie dzis nie bylo, ale tak czy tak jestem zainteresowany tym zawieszeniem, jesli mozna to rezerwuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Można rezerwuj [emoji3] [emoji111] Wysłane przez Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Hejka pytanie za 100p jaki rozmiar oponki na zime do A4 B5 1.9 110KM (140KM) ? Zastanawiam się nad nokianami WR D4. Ma ktoś w dobrej cenie stalówki na sprzedaż ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżejki Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 rozmiar od 16 do 19 cali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 rozmiar od 16 do 19 cali. Nad takim rozmiarem się zastanawiałem195/65/R15 ale jak kolega pisze od 16" to będę miał większe felgi na zimę niż na lato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 15" też możesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżejki Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 przepraszam, niedocztałem że o b5 chodzi, zwracam honor, 15stki też wejdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mebleusz Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Czesc, szukam kogos kto mi pomoze z droba sprawa elektryczna w moim samochodzie. Do montazu navi plus potrzebuje dodatkowego plusa w kostce iso i szukam kogos kto by mi zrobil jakis mostek z jednego pina na dwa , dodaje zdjecie pogladowe Po lewej - tak mam 1x +12Vpo prawej - tak chce miec 2x +12V Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi