Korbi Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 Przecieki juz zrobiłęm pod kompem mi się lało tylko teraz nie wiem jak ją wyciągnąć za konsoli może ktoś z Wrocka jest i może mi w tym pomuc dziś?
goldi Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 zadzwoń 665965614 tak jak napisał marek tylko to nie jest robota na godzinę czy dwie cały dzień
bidzio1 Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 Przecieki juz zrobiłęm pod kompem mi się lało tylko teraz nie wiem jak ją wyciągnąć za konsoli może ktoś z Wrocka jest i może mi w tym pomuc dziś? Musisz wszystko wymontowac, cala konsolę albo opcja drastyczna przeciąć go na środku pod konsola po złożeniu i tak tego nie widać.
szczuraz Opublikowano 8 Maja 2016 Autor Opublikowano 8 Maja 2016 (edytowane) Pierwsze co to potrzebuje rozkodować VIN bo nie mam kodu lakieru Analiza numeru VIN Wprowadzony VIN WAUZZZ8DZVA154636 Poprawiony VIN WAUZZZ8DZVA154636 Squish VIN WAUZZZ8DVA WMI WAU Identyfikator VIS N/A VDS ZZZ8DZVA Identyfikator roku V Numer seryjny 154636 Typ VIN normal Suma kontrolna not valid Informacje podstawowe Marka Audi Model A4 Rok modelowy 1997 Klasa pojazdu Mid-size car Typ pojazdu Passenger car Kraj Germany Specyfikacja pojazdu Ilość drzwi 4 Ilość siedzeń 5 Rodzaj napędu FWD System ABS ABS Wyposażenie standardowe Centralny zamek ABS Wyposażenie opcjonalne Kontrola trakcji Wspomaganie kierownicy Światła przeciwmgielne Elektryczne szyby Klimatyzacja z przodu Felgi aluminowe Nic więcej nie wywala Suma kontrolna numeru VIN niedostępna Historia uszkodzeń Brak wpisów Przebiegi pojazdu Brak wpisów Historia przeglądów technicznych Brak wpisów Historia sprawdzeń brak sprawdzeń Bazy pojazdów skradzionych 12 sprawdzeń Historia internetowa Brak wpisów Dzisiejszy spot godzina 17:00 Most Milenijny Edytowane 7 Maja 2016 przez szczuraz
Piotrek Szostak Opublikowano 8 Maja 2016 Opublikowano 8 Maja 2016 Ktoś się dzisiaj wybiera? Ja planuje się pojawic:)
szczuraz Opublikowano 8 Maja 2016 Autor Opublikowano 8 Maja 2016 Parę osób potwierdziło się telefonicznie. Wpadaj.
szczuraz Opublikowano 8 Maja 2016 Autor Opublikowano 8 Maja 2016 Nawet nie dałeś pod maskę zajrzeć Było ładować się do busa. Potem dojechała reszta.
Piotrek Szostak Opublikowano 8 Maja 2016 Opublikowano 8 Maja 2016 Ledwo poznałeś, już byś pod spódnice chciał zajrzeć..
TOM3K Opublikowano 8 Maja 2016 Opublikowano 8 Maja 2016 (edytowane) Szczurek Twoja fał szóstka Ci nie starcza poddał się w końcu ? Edytowane 8 Maja 2016 przez TOM3K
szczuraz Opublikowano 8 Maja 2016 Autor Opublikowano 8 Maja 2016 Gdzie tam. Jakbym nie miał drugiego silnika na wieszaku to już by dawno hydraulikę przez wydech wyrzygał... Ledwo poznałeś, już byś pod spódnice chciał zajrzeć.. No jak? przecież w spodniach byłeś
habcio19 Opublikowano 8 Maja 2016 Opublikowano 8 Maja 2016 (edytowane) Panowie ktoś tu może sprawdzić historie po vin dla vw? Edytowane 8 Maja 2016 przez habcio19
szczuraz Opublikowano 8 Maja 2016 Autor Opublikowano 8 Maja 2016 Nie tyle twardy co uparty. Panowie ktoś tu może sprawdzić historie po vin dla vw? Pytaj Horneta czy może coś zrobić w tym temacie.
szczuraz Opublikowano 10 Maja 2016 Autor Opublikowano 10 Maja 2016 dżejki nie jechałeś dzisiaj na myjnię Strzegomska/Szkocka koło 13:15 ?
Magicbattle Opublikowano 11 Maja 2016 Opublikowano 11 Maja 2016 Elo. Ma ktos namiar do Cwiary? Stroi jeszcze lpg?
Rekomendowane odpowiedzi