TOM3K Opublikowano 9 Grudnia 2016 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Ja mam zaufanego mechanika robiłem u niego moje pierwsze b5 ojciec robi swoje moje b7 tez u niego robiłem (w sumie to tylko wymiany oleju) b8 tez będę do niego oddawał bo wiem ze gościu zrobi jak należy i przy tym zostawi czyste auto.
botshek Opublikowano 9 Grudnia 2016 Opublikowano 9 Grudnia 2016 ja oddałem do VAGtune w Obornikach, jutro odbieram
pksmlody Opublikowano 10 Grudnia 2016 Opublikowano 10 Grudnia 2016 ja oddałem do VAGtune w Obornikach, jutro odbieram Odebrałeś? I jak wrażenia z pracy Mirka?
szczuraz Opublikowano 11 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2016 Ja się na nim nigdy nie przejechałem ale mechaników niechętnie polecam. Nie mogę ręczyć za obcą osobę.
Radex121 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Panowie moje a4 jest kupione na mnie ale jestem współwłaścicielem samochodu i teraz chce zrobić tak, aby auto było tylko na mnie jak mogę sie za to zabrać ? ( osoba nie jest rodziną) Sporządzić umowe kupna sprzedaży ?? czy Umowa zniesienia współwłasności wystarczy ? inne pomysły ?
szczuraz Opublikowano 11 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2016 Albo współwłaściciel sprzedaje udziały w aucie albo robi darowiznę. W jednym i drugim przypadku z racji że nie jest to rodzina musisz odprowadzić podatek.
botshek Opublikowano 11 Grudnia 2016 Opublikowano 11 Grudnia 2016 ja oddałem do VAGtune w Obornikach, jutro odbieram Odebrałeś? I jak wrażenia z pracy Mirka? jednak się przedłużyło, parę rzeczy doszło i będę odbierał poniedziałek, wtorek
Radex121 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Albo współwłaściciel sprzedaje udziały w aucie albo robi darowiznę. W jednym i drugim przypadku z racji że nie jest to rodzina musisz odprowadzić podatek. Ok dzięki wielkie zrobiłem umowe sprzedaży połowy udziałów za połowę ceny zapłacę ten podatek i po sprawie dużo i tak nie wyjdzie do zapłaty dzięki wielkie
ChargerGT Opublikowano 21 Grudnia 2016 Opublikowano 21 Grudnia 2016 najlepiej Wrocław a jeszcze lepiej ktoś z forum Wrzuć do naszego zaprzyjaznionego diagnosty. TVN turbo było z niego zadowolone @Szczuraz: Podasz mi namiar na niego na PW?
rafi10612 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Siema. Panowie mam sprawe . Trzeba mi jedna rzecz odebrac i wyslac . Czesc jest do odebrania z centrum Wrocławia . Pomoze ktos ? Mam jeszcze jedna z okolic Dzierzoniowa . Jesli ktos bylby z okolic i chcial pomoc to byloby fajnie
Toskańczyk Opublikowano 24 Grudnia 2016 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Siema. Panowie mam sprawe . Trzeba mi jedna rzecz odebrac i wyslac . Czesc jest do odebrania z centrum Wrocławia . Pomoze ktos ? Mam jeszcze jedna z okolic Dzierzoniowa . Jesli ktos bylby z okolic i chcial pomoc to byloby fajnie Co to za część?
michu93 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Zdrowych, spokojnych! Nie chce się ktoś zamienić dekorami? Moje pseudo carbon (ori polift) za drewno
bidzio1 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Opublikowano 24 Grudnia 2016 A może ktoś chętny na taką kierownicę? Po nowym roku będzie na sprzedaż.
michu93 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Opublikowano 25 Grudnia 2016 (edytowane) mam jakieś dekory w drzwi jak chcesz będę pamiętał bidzio ile? i jaki stan? Edytowane 25 Grudnia 2016 przez michu93
TOM3K Opublikowano 25 Grudnia 2016 Opublikowano 25 Grudnia 2016 mogę Ci je dać bo i tak leżą a z tego co pamiętam są w stanie idealnym. Kupiłem kiedyś boczki i one były przy nich
bidzio1 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Opublikowano 25 Grudnia 2016 mam jakieś dekory w drzwi jak chceszbędę pamiętał bidzio ile? i jaki stan? Poszło pw
szczuraz Opublikowano 25 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2016 A może ktoś chętny na taką kierownicę? Po nowym roku będzie na sprzedaż. Naśle na Ciebie brata. Raz że kiera dwa że jakieś silniczki do lamp potrzebuje.
Rekomendowane odpowiedzi