uosiek Opublikowano 10 Lipca 2017 Opublikowano 10 Lipca 2017 Cześć chłopaki! Szukam dobrego tunera w okolicach Wrocławia, na razie weryfikacja silnika i sam program w 1.8T/163 (BFB). Kogo polecacie? ECUproject? VAGtune?
botshek Opublikowano 10 Lipca 2017 Opublikowano 10 Lipca 2017 jaw piątek oddałem auto na kilka modów do Mirka do vagtune czekam na odbiór
szczuraz Opublikowano 11 Lipca 2017 Autor Opublikowano 11 Lipca 2017 12 godzin temu, uosiek napisał: ECUproject? VAGtune? Rozsądny wybór.
uosiek Opublikowano 11 Lipca 2017 Opublikowano 11 Lipca 2017 Rozsądny wybór.A który byś bardziej polecił? Zależy mi na profesjonalnym podejściu do pracy. Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka
szczuraz Opublikowano 11 Lipca 2017 Autor Opublikowano 11 Lipca 2017 Mirek i Daniel są profesjonalistami. Którego wybierzesz to już twoja sprawa. Zadzwoń i popytaj o ceny, terminy.
st4yKool Opublikowano 15 Lipca 2017 Opublikowano 15 Lipca 2017 Siemano [emoji14] bede jutro we Wro i postaram sie wpasc na spota.. jakby ktos zauwazyl czarnego sedana b8 z zoltymi tablicami szukajacego wjazdu ma ten parking to obrtabic prosze [emoji14] dozo!Sent from my SM-G950F using Tapatalk
st4yKool Opublikowano 15 Lipca 2017 Opublikowano 15 Lipca 2017 Siemano [emoji14] bede jutro we Wro i postaram sie wpasc na spota.. [emoji4] jakby ktos zauwazyl czarnego sedana b8 z zoltymi tablicami szukajacego wjazdu ma ten parking to obrtabic prosze [emoji14] dozo!Sent from my SM-G950F using Tapatalk P.s. Racelogica mam ze soba jak ktos chxialby zmierzyc swoj pocisk )Sent from my SM-G950F using Tapatalk
szczuraz Opublikowano 17 Lipca 2017 Autor Opublikowano 17 Lipca 2017 Wczoraj byliśmy w zajezdni. Zapomniałem napisać. Musisz następnym razem śledzić FB.
cinkers Opublikowano 17 Lipca 2017 Opublikowano 17 Lipca 2017 Panowie kto we Wrocławiu DOBRZE przyciemnia szyby? Wiem, ze Wrapsterzy robia dobra robote ale wolaja 700zl za tyl avanta...Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
nitroo Opublikowano 17 Lipca 2017 Opublikowano 17 Lipca 2017 Godzinę temu, cinkers napisał: Panowie kto we Wrocławiu DOBRZE przyciemnia szyby? Wiem, ze Wrapsterzy robia dobra robote ale wolaja 700zl za tyl avanta... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk http://folieokienne.com.pl
szczuraz Opublikowano 17 Lipca 2017 Autor Opublikowano 17 Lipca 2017 @cinkers Mój brat robił ostatnio u jakiegoś Bociana z facebooka. Wyszedł jakiś mały fuckup na tylnej szybie ale gość wymieniał folię bez gadania. Cenowo bardzo fajnie wyszło za cały tył.
cinkers Opublikowano 17 Lipca 2017 Opublikowano 17 Lipca 2017 Nitroo dzieki ale tam biora 600zl netto wiec jeszcze drożej Szczurek jakis namiar moze masz? Chociaż w sumie chodzi mi o sprawdzony namiar bez f*ck-upow bo pozniej sie z tym bujac to też nie sztuka. W Kaliszu pamietam w a4 sedan tyl mi zrobili za 280zl i jest ok tylko troche na tylnej szybie ta folia minimalne ma slady ale w a6 chce miec lux...Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
przetyc Opublikowano 17 Lipca 2017 Opublikowano 17 Lipca 2017 Koledzy czy jest ktoś we wro co ogarnia VAGa i za flache wyłączyłby mi światła tryb skandynawski??? Chce założyć DRL w długich, a to włączanie świateł po zapłonie mi przeszkadza...
kaju Opublikowano 17 Lipca 2017 Opublikowano 17 Lipca 2017 35 minut temu, przetyc napisał: Koledzy czy jest ktoś we wro co ogarnia VAGa i za flache wyłączyłby mi światła tryb skandynawski??? Chce założyć DRL w długich, a to włączanie świateł po zapłonie mi przeszkadza... a w okolice Małkowic masz daleko? ewentualnie gdzieś przy S8 siękręcisz w okolicach południa?
przetyc Opublikowano 17 Lipca 2017 Opublikowano 17 Lipca 2017 Nie ma sprawy podjadę! Jutro po robocie będę jechał nawet w tamte krainy
nitroo Opublikowano 17 Lipca 2017 Opublikowano 17 Lipca 2017 2 godziny temu, cinkers napisał: Nitroo dzieki ale tam biora 600zl netto wiec jeszcze drożej Szczurek jakis namiar moze masz? Chociaż w sumie chodzi mi o sprawdzony namiar bez f*ck-upow bo pozniej sie z tym bujac to też nie sztuka. W Kaliszu pamietam w a4 sedan tyl mi zrobili za 280zl i jest ok tylko troche na tylnej szybie ta folia minimalne ma slady ale w a6 chce miec lux... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Albo chcesz dobrze, albo tanio. Jedno wyklucza drugie ;-)
cinkers Opublikowano 20 Lipca 2017 Opublikowano 20 Lipca 2017 Dnia 7/17/2017 o 21:27, nitroo napisał: Albo chcesz dobrze, albo tanio. Jedno wyklucza drugie ;-) Tak tak, ale 600 netto to drożej niż Wrapsterzy a od nich we Wrocławiu chyba lepszych nie ma. Ale dzięki za namiary.
Marek24 Opublikowano 23 Lipca 2017 Opublikowano 23 Lipca 2017 Pany macie tapicera który ogarnia przetarcia na welurowych fotelach?
Rekomendowane odpowiedzi