luki19862121 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Tak. Jest kod błędu można zobaczyć o co chodzi konkretnie. Pokaż fotkę przetwornicy. Może jest na 85V? I dlatego świrus się włącza.
uosiek Opublikowano 1 Grudnia 2017 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Teraz, luki19862121 napisał: Teraz, luki19862121 napisał: Tak. Jest kod błędu można zobaczyć o co chodzi konkretnie. Pokaż fotkę przetwornicy. Może jest na 85V? I dlatego świrus się włącza. Taka o: Jedyna różnica - nie mam tej czarnej obudowy, jedynie tą srebrną.
luki19862121 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Taka o: Jedyna różnica - nie mam tej czarnej obudowy, jedynie tą srebrną. Specjalistą nie jestem, ale na przetwornicy, którą masz jest 45V Ori przetwornice audi mają 42V może to jakiś trop nie mam na tyle wiedzy, ale kompa warto podłączyć - sprawdzić...
szczuraz Opublikowano 2 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2017 Dzisiaj z Krzyśkiem podmienimy lampy i przetwornice. Zobaczymy co wypluje.
uosiek Opublikowano 2 Grudnia 2017 Opublikowano 2 Grudnia 2017 8 godzin temu, szczuraz napisał: Dzisiaj z Krzyśkiem podmienimy lampy i przetwornice. Zobaczymy co wypluje. Podmieniali, podmieniali i wypluło jak poniżej: Stan początkowy: Działa lewy xenon, nie działa prawy xenon. Zamiana żarówek - lewy działa, prawy nie działa - czyli żarówki są OK. Wymiana przetwornicy prawej na kolejną "z magazynka" Prawy reflektor nie działa. Mierzę omomierzem: przetwornica - złącze żarówki = jest prąd. Piny reflektora do przetwornicy = ok Podłączam reflektor pod prostownik - działa - WTF? Wołam kawalerię @szczuraz żeby podmienić lampy Kolejna przetwornica, z magazynku Maćka - nie działa - WTF? Lampa szczuraza u mnie - działa Gaśnie lewy xenon, szczurazowy wciąż świeci - WTF? Zegary zgasły, prąd się kończy. Próba odpalenia auta "Panie Taksówkarzu, proszę przywieźć wiadro prądu" Auto pod prostownikiem Podpinam swój reflektor - działa - no kurde, WTF? Na tym dzień się kończy, jutro się okaże co dalej Na razie schnie klej od uszczelnienia przetwornicy.
uosiek Opublikowano 3 Grudnia 2017 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Coś dzisiaj?Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka
szczuraz Opublikowano 3 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2017 Nie było chętnych. Każden jeden na wyziewie.
Hugo Opublikowano 10 Grudnia 2017 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Ruszamy z zamówieniami na kalendarze klubowe 2018r. Jak ktoś jest chętny to zapraszam
szczuraz Opublikowano 10 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2017 Dzisiaj spotykamy się o 17:00 pod mostem milenijnym
danko93 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Witam wszystkich jako świeżo upieczony posiadacz B6, mianowicie mam pytanko czy ktoś z was zajmuję się dołożeniem manetki fis, i zaprogramowanie ?? I jaki jest koszt takiego zabiegu ?
kaju Opublikowano 15 Grudnia 2017 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Witam wszystkich jako świeżo upieczony posiadacz B6, mianowicie mam pytanko czy ktoś z was zajmuję się dołożeniem manetki fis, i zaprogramowanie ?? [emoji4] I jaki jest koszt takiego zabiegu ? Zależy od zakresu prac... Bo jest kilka opcji. Zapraszam na PWWysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
WYSKUN Opublikowano 15 Grudnia 2017 Opublikowano 15 Grudnia 2017 A jest ktos z wrocka kto zaklada manetke i koduje fis?
TOM3K Opublikowano 17 Grudnia 2017 Opublikowano 17 Grudnia 2017 21 godzin temu, szczuraz napisał: Tego z Odolanowa. gdzie to jest? Bo na mapach nie widzę może też bym się wybrał
WYSKUN Opublikowano 17 Grudnia 2017 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Dokładnie, dajcie namiary na kolege. Nie chce mi się w jakieś podchody bawić
marky2552 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Dokładnie, dajcie namiary na kolege. Nie chce mi się w jakieś podchody bawić@kaju klient do ciebieWysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi