Marek24 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Macie może sprawdzonego fachowca od regeneracji skrzyń biegów?
szczuraz Opublikowano 19 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2017 @qrczak91 Miał kogoś sprawdzonego. Zapytaj na PW.
rogigor Opublikowano 20 Grudnia 2017 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Panowie, lata/latał ktoś na żarnikach Vertex od chłopaków z auto-marketu? Jutro muszę na cito kupić komplet, a na razie kasy na Night-Breakery brak.
szczuraz Opublikowano 23 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2017 (edytowane) Wesołych i spokojnych świąt. Edytowane 23 Grudnia 2017 przez szczuraz
HOLMATRO Opublikowano 30 Grudnia 2017 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Panowie pilne - ma ktoś tu w okolicach Zasiedmiowęglogrodu (Walbrzycha) auto z RNS-E i sprawnym laserem ? Moja nie czyta DVD z mapą, inne płyty bez problemu. Czyściłem laser-nie pomogło. Chciałbym wsadzić płytę zeby wykluczyć jej wadę.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Toskańczyk Opublikowano 30 Grudnia 2017 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Jak czyściłeś laser? płytą czyszczącą czy rozbierałeś? U mnie też nie czytało płyty z mapą ale wyjąłem rnse rozkręciłem obudowę przeczyściłem laser wacikiem z izopropanolem i działa jak należy. Jakby chodziło o Wrocław to mogę się polecić na sprawdzenie płytki
Fikass Opublikowano 30 Grudnia 2017 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Cześć, mam sprawę a właściwie prośbę. Cały weekend walczyłem z tylnymi czujnikami parkowania i niestety niewiele zdziałałem. Kupiłem nowy sterownik ale dalej jest brak jakiejkolwiek reakcji ze strony układu. Dokładnie cały problem opisałem w tym wątku: I tutaj moja prośba, czy byłby ktoś z okolic Wrocławia gotowy udostępnić mi auto z tylnymi czujnikami parkowania. Chciałbym sprawdzić czy mój sterownik i głośniczek są sprawne żeby uniknąć zamawiania ich bez potrzeby. Wiadomo że się jakoś odwdzięczę. Jakby co to posiadam VAGa 17.1.3 i kabel z obsługą aut do 2017. Ewentualnie kupię sterownik do tylnych czujników i głośniczek. Jednak muszą one być w 100% sprawne, najchętniej sam sprawdziłbym ich działanie przed wymontowaniem.
HOLMATRO Opublikowano 30 Grudnia 2017 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Jak czyściłeś laser? płytą czyszczącą czy rozbierałeś? U mnie też nie czytało płyty z mapą ale wyjąłem rnse rozkręciłem obudowę przeczyściłem laser wacikiem z izopropanolem i działa jak należy. Jakby chodziło o Wrocław to mogę się polecić na sprawdzenie płytki Rozbierałem i czyściłem spirytusem, 4 patyczki na zmianę na mokro i sucho i były brudne, dopiero ostatni w miare Ok. Izopropanol lepiej doczyści? Płyty z muzyka czyta bez zająknięcia, ale DVD rozpędza i po chwili hamuje, komunikat o braku możliwości odczytu. Płytę brałem od H4mm3RaWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
luki19862121 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Cześć, mam sprawę a właściwie prośbę. Cały weekend walczyłem z tylnymi czujnikami parkowania i niestety niewiele zdziałałem. Kupiłem nowy sterownik ale dalej jest brak jakiejkolwiek reakcji ze strony układu. Dokładnie cały problem opisałem w tym wątku: I tutaj moja prośba, czy byłby ktoś z okolic Wrocławia gotowy udostępnić mi auto z tylnymi czujnikami parkowania. Chciałbym sprawdzić czy mój sterownik i głośniczek są sprawne żeby uniknąć zamawiania ich bez potrzeby. Wiadomo że się jakoś odwdzięczę. Jakby co to posiadam VAGa 17.1.3 i kabel z obsługą aut do 2017. Ewentualnie kupię sterownik do tylnych czujników i głośniczek. Jednak muszą one być w 100% sprawne, najchętniej sam sprawdziłbym ich działanie przed wymontowaniem. Cześć. Wrocław Psie Pole jeśli Ci odpowiada akurat mam boki rozebrane w bagażniku bo zmieniałem zderzak więc wszystko na widelcu.
Fikass Opublikowano 30 Grudnia 2017 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Cześć. Wrocław Psie Pole jeśli Ci odpowiada akurat mam boki rozebrane w bagażniku bo zmieniałem zderzak więc wszystko na widelcu. Super, pasuje! Kiedy Ci odpowiada żebym mógł wpaść? Ja teraz mam wolne więc mi pasuje w sumie cały czas.Odezwij się na PW Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Toskańczyk Opublikowano 30 Grudnia 2017 Opublikowano 30 Grudnia 2017 49 minut temu, HOLMATRO napisał: Rozbierałem i czyściłem spirytusem, 4 patyczki na zmianę na mokro i sucho i były brudne, dopiero ostatni w miare Ok. Izopropanol lepiej doczyści? Płyty z muzyka czyta bez zająknięcia, ale DVD rozpędza i po chwili hamuje, komunikat o braku możliwości odczytu. Płytę brałem od H4mm3Ra Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk U mnie była dokładnie taka sama sytuacja, płytę rowniez miałem od tego samego kolegi, tylko u mnie po czyszczeniu płytę już czyta
szczuraz Opublikowano 31 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2017 19 godzin temu, Toskańczyk napisał: Jakby chodziło o Wrocław to mogę się polecić na sprawdzenie płytki Podejmiesz się czyszczenia laseru w RNS-D ?
Toskańczyk Opublikowano 31 Grudnia 2017 Opublikowano 31 Grudnia 2017 32 minuty temu, szczuraz napisał: Podejmiesz się czyszczenia laseru w RNS-D ? Naprawy u kogoś niestety bym się nie podjął, u siebie laser w RNS-E czyściłem amatorskim sposobem jak kolega wyżej, Rozebrałem blaszaną obudowę i laser był praktycznie na wierzchu, więc IPA plus patyczek z wacikiem i działa już z rok. Próbowałeś tak czyścić?
Fikass Opublikowano 31 Grudnia 2017 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Możecie polecić mi kogoś kto zajmuje się montażem podsufitek i najlepiej taką średnią cenę takiej usługi. A4 B6 Avant bez szyberdachu.
pksmlody Opublikowano 31 Grudnia 2017 Opublikowano 31 Grudnia 2017 57 minut temu, Fikass napisał: Możecie polecić mi kogoś kto zajmuje się montażem podsufitek i najlepiej taką średnią cenę takiej usługi. A4 B6 Avant bez szyberdachu. Nie wiem czy dobrze rozumiem, ale raczej chodzi Ci o tapicera. Od siebie polecam http://www.tapicer-samochodowy.com/ Profi robota.
szczuraz Opublikowano 31 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2017 5 godzin temu, Toskańczyk napisał: Próbowałeś tak czyścić? Nie tykałem na razie. Generalnie jestem za delegowaniem obowiązków jeżeli chodzi o elektronikę.
kaju Opublikowano 31 Grudnia 2017 Opublikowano 31 Grudnia 2017 5 godzin temu, Fikass napisał: Możecie polecić mi kogoś kto zajmuje się montażem podsufitek i najlepiej taką średnią cenę takiej usługi. A4 B6 Avant bez szyberdachu. Montaż? Dawaj do mnie z tym
szczuraz Opublikowano 1 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2018 I Myyyyyk! Pierwszy w nowym roku.
Rekomendowane odpowiedzi