szczuraz Opublikowano 23 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Strzegomska jest długa. Ja lecę z okolic fucktory outlet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tales Opublikowano 23 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 (edytowane) 3 minuty temu, szczuraz napisał: Strzegomska jest długa. Ja lecę z okolic fucktory outlet. Dlatego mówię, że z okolic ;P No i Faktory mi idealnie pasuje ;-) Chętnie się przyczepię na zderzak ;-) Edytowane 23 Marca 2018 przez tales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 23 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 w kontakcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOLMATRO Opublikowano 23 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Miałbym czym tez bym sie wybrał. Moze za dwa tyg sie uda jak poskladam karocę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marky2552 Opublikowano 23 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Ja tam byłem w tamtym tygodniu było nas 4 tylko no i z cwiartkiem z licznikiem walczyliśmy wszyscy sie wykruszyli bo niby zimno ale tragedii nie było Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 24 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Ja w taką pizgawice nawet nie startuje. Szkoda zdrowia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 25 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 17:00 MilenijnyWysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek24 Opublikowano 25 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Panowie macie może kogoś kto rozbiera B5 na graty i jest sprawdzonym sprzedawcą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 25 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Panowie macie może kogoś kto rozbiera B5 na graty i jest sprawdzonym sprzedawcą?Krzysztof z miejscowości Borek/Boreczek. Masz go na olx. 603351606Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki19862121 Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Panowie potrzebuje pomocy oraz info we Wrocławiu kto naprawi/okuje przewody hydrauliczne od wspomagania. Dziś wyrwalem z auta jeden cieknie drugi zgnity. Koszta ASO zabija ok 1500 zlociszy Wysłane z Huawei mate 10 pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 30 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Nie wiem czy jest sens się w to bawić @JawoR36 Na bank będzie miał używkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki19862121 Opublikowano 30 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Dzięki za info. Już piszę. Wysłane z Huawei mate 10 pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wersel Opublikowano 30 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Witam. Kiedy się jakoś organizujecie może wreścię zbiorę dupsko i też przyjadę na jakąś popierduchę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 30 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Jesteśmy prawie co tydzień sledz temat lub spoty wrocławskie na fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraxa Opublikowano 31 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Cześć, mam pytanko odnośnie Wrocławia. Czy jest tutaj ktoś ogarnięty wykonujący naprawy B6tek ? Potrzebowałbym zrobić parę rzeczy w aucie i szukam kogoś z forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Z forum bedzie ciężko. Elektryka? Mechanika? Oem+? Tuningi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlexDLU Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 (edytowane) Ktos sie wybiera do poznania na targi MOTOR SHOW 5-8 kwietnia ? mozna by na kilka autek poleciec osoby jak np ja z lubina jada wdzyscy przez leszno, wroclaw tez leci przez leszno mozna by sie umowic na jakis dzien i godzinę w Lesznie na np parkingu kolo LFP lub cadtoramy i polecielibysmy wieksza ekipa na Poznań co wy na to ? Ps a moze niedziela?? W niedzie chlopaki z Poznania tez maja spocik o 17 to moze by sie z nimi takze spotkac mogloby byc ciekawie;> http://www.motorshow.pl/pl/a_kup_bilet/kup_bilet/?gclid=EAIaIQobChMIv769n9eZ2gIV2BfgCh16zQCqEAEYASAAEgLVgfD_BwE Edytowane 1 Kwietnia 2018 przez AlexDLU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ben3k Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Chłopaki, poszukuję elektryka coby ogarnął mi klimę. Nie włączają się wentylatory przy chłodnicy a komputer nic nie wskazuje. Cały proces testowania nawiewów przechodzi ale w punkcie gdzie powinny włączyć się wiatraki nie dzieję się nic. Obstawiam sterownik przy chłodnicach ale wolałbym się upewnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki19862121 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Chłopaki, poszukuję elektryka coby ogarnął mi klimę. Nie włączają się wentylatory przy chłodnicy a komputer nic nie wskazuje. Cały proces testowania nawiewów przechodzi ale w punkcie gdzie powinny włączyć się wiatraki nie dzieję się nic. Obstawiam sterownik przy chłodnicach ale wolałbym się upewnić [emoji4]Sterownik raczej nie. Szczotki się kończą w tych elektrycznych wentylatorach. Wysłane z Huawei mate 10 pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ben3k Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Nie zaprzeczam aczkolwiek potrzebuję konkretów bo powodów to nawet i z 10 potrafię wymienić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi