kaju Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 No ze zdjęć wydaje się tam bardzo fajnie jak do posiedzenia. Ale bilard koniecznie musi być panowie
Kakt00z Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 Panowie, mam pytanie, będzie ktoś na niedzielnym spocie ? Jestem nowy i tak się składa, że mam okazje po zajęciach (studia zaoczne) wpaść do was. Ktoś by się pojawił oprócz mnie ?
Gniady Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 Panowie, mam pytanie, będzie ktoś na niedzielnym spocie ? Jestem nowy i tak się składa, że mam okazje po zajęciach (studia zaoczne) wpaść do was. Ktoś by się pojawił oprócz mnie ? W niedziele się okaże koło 12
kaju Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 Zależy o której i w jakim stanie poodwoże chłopaków do domu
qrczak91 Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 Słuchajcie, z tego DaGrasso do Fuga jest jakieś 3 min z buta, bo to jest nawet ten sam budynek, stąd moja propozycja. Kto się piszę? Bierzcie swoje drugie, lepsze połówki! (z dedykacją dla Moniki) Decydować się, bo trzeba będzie stoliki rezerwować! Póki co lista chętnych: 1. Qrczak 2. Piotrek + Monika 3. Artur (kolega ze srebrnego B4) - poznacie Kakt00z, a nie chcesz się dołączyć na bilard? Idziemy tam wieczorkiem... Wypijemy piwko to jest najlepszy sposób na poznanie towarzystwa Ja zabieram kolegę, który też nikogo nie zna, a Audi ma od niedawna
szczuraz Opublikowano 21 Października 2011 Autor Opublikowano 21 Października 2011 ja bym był za dobrą pizza tam jest dobre gastro i posiedzieć można. Będę na bank z Ewą. [br]Dopisany: 20 Październik 2011, 22:12_________________________________________________moja a4 dostała dzisiaj troszkę Jutro będę testował [br]Dopisany: 20 Październik 2011, 22:28_________________________________________________korzystając z tego że forum padło działając wspólnie i w porozumieniu z Gniadym i Krystianem ustaliliśmy wstępnie miejsce spotkania na dobrą pizzę Jeżeli ma ktoś jakieś mocne przeciwwskazania to pisać.
Gniady Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 siema no to sie troche podzieliło część chce tu część chce tam .Ja chce z żoną pod Astre bo:Krystian zapraszał,bo tesciowka na długo z dzieciokami nie zostanie bo chora[mam bliżej ] i dlatego bo pewnie będzie mniej ludzi w hałasie sie nie pogada Szczurki idą i Krystian z żoną .
Kakt00z Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 Kakt00z, a nie chcesz się dołączyć na bilard? Idziemy tam wieczorkiem... Wypijemy piwko to jest najlepszy sposób na poznanie towarzystwa Ja zabieram kolegę, który też nikogo nie zna, a Audi ma od niedawna Bardzo chętnie bym do was dołączył, ale jutro mam zajęcia od 8:00 do 11:15 lub 13:45 i musiał bym czekać we Wrocławiu do... - o której zaczyna się wasza impreza ? , natomiast w niedziele zajęcia kończe przed 18:00 więc by mi idealnie pasowało na spota. Jeśli nie wypali, to zjazdy mam co dwa tygodnie, może na następnym się załapał bym na spota
qrczak91 Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 czyli rezygnujemy z bilarda? no dobra, może być dobra pizza... Z drugiej strony, jakbyśmy się wybrali do PizzaHut, Artur pracuje dla nich w koronie i będzie miał 25% zniżki... To tylko propozycja, nie krzyczcie Ja się dostosuję
Gniady Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 To chodzmy jutro do Krystiana na wieś zobaczymy czym nas ugości a następnym razem na grunwald jak coś bo nie możemy się tak dzielić .
hornet Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 Dopiero się dorwałem do kompa... podobno forum nie działało ?? Szczurek nie miałem tel przy sobie a jak teraz odpaliłem lapa to już wszystko działa. Widzę, że dzisiaj gruba impreza się szykuje na mieście..... no nic jak zwykle kiedy mnie nie ma Pozdrawiam i idę na wódkę :gwizdanie:
Gniady Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 Dopiero się dorwałem do kompa... podobno forum nie działało ?? Szczurek nie miałem tel przy sobie a jak teraz odpaliłem lapa to już wszystko działa. Widzę, że dzisiaj gruba impreza się szykuje na mieście..... no nic jak zwykle kiedy mnie nie ma Pozdrawiam i idę na wódkę :gwizdanie: jutro
kaju Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 A ja to co?! Dlaczego mnie nie liczycie?!! FOCH!! o której jutro mam być i gdzie? Podjechać po kogoś gdzieś czy coś?
hornet Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 Wasze zdrowie byki Jutro rano ruszma na Wrocłąw wiec peweni pojawie sie na spocie
Gniady Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 A ja to co?! Dlaczego mnie nie liczycie?!! FOCH!! o której jutro mam być i gdzie? Podjechać po kogoś gdzieś czy coś? Przyjedż po mnie na schela potem państwo Szczurków zabierzemy po drodze-nie pękaj jako kierowca byłeś ale na innej liście
kaju Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 Gniady, 725014972. Mnie już może nie być dzisiaj na forum, więc jak dorwiesz kompa to napisz mi w smsie lokalizację tego shella, bo trochę ich jest we Wro :gwizdanie: i o której godzinie mam być. Moje auto poznasz no i ogółem w razie czegoś to dzwońcie pany
Gniady Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 Gniady, 725014972. Mnie już może nie być dzisiaj na forum, więc jak dorwiesz kompa to napisz mi w smsie lokalizację tego shella, bo trochę ich jest we Wro :gwizdanie: i o której godzinie mam być. Moje auto poznasz no i ogółem w razie czegoś to dzwońcie pany Cześć nie działa Ci telefon zadzwonie po południu.Wstawać śpiące niedżwiedzie !!!
kaju Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 Nie mam zasięgu po prostu, bo na wsi mieszkam, napisz mi smsa ja oddzwonie.
qrczak91 Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 Panowie, gdzie można wymienić przednią szybę? Nie musi być najtaniej, bo nie ja płacę, ale musi być dobrze!
wojtas-audi Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 Pilington na Krakowskiej http://autoszyby.pl/
Rekomendowane odpowiedzi