Gniady Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 Bry :hi: Jak to dobrze, ze dzisiaj czwartek. Jutro wolne Pany Dopiero znalazłeś prace a już myślisz o wolnym
szczuraz Opublikowano 10 Listopada 2011 Autor Opublikowano 10 Listopada 2011 kto ma wolne ten ma wolne ...
goldi Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 ja już wolne od 6 rano a w sobotę zamierzam wymienić tyleje na tylnej belce zobaczymy jak pójdzie
e9matic Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 Dopiero znalazłeś prace a już myślisz o wolnym :naughty No co Jak dzien wolny, jest ustalony odgornie, to czemu nie mam na niego czekac z utesknieniem
Gniady Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 Dopiero znalazłeś prace a już myślisz o wolnym :naughty No co Jak dzien wolny, jest ustalony odgornie, to czemu nie mam na niego czekac z utesknieniem Wiem bo mam imieniny to musi być wolny nawet w pracy dostałem prezent ale takiego to nikt by nie chciał.
e9matic Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 Dopiero znalazłeś prace a już myślisz o wolnym :naughty No co Jak dzien wolny, jest ustalony odgornie, to czemu nie mam na niego czekac z utesknieniem Wiem bo mam imieniny to musi być wolny nawet w pracy dostałem prezent ale takiego to nikt by nie chciał. Dostał prezent i jeszcze narzeka
szczuraz Opublikowano 10 Listopada 2011 Autor Opublikowano 10 Listopada 2011 Wiem bo mam imieniny to musi być wolny nawet w pracy dostałem prezent ale takiego to nikt by nie chciał. Mam nadzieję że to nie wypowiedzenie ... Z tego co mówiłeś kolorowo nie jest
Gniady Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 Wiem bo mam imieniny to musi być wolny nawet w pracy dostałem prezent ale takiego to nikt by nie chciał. Mam nadzieję że to nie wypowiedzenie ... Z tego co mówiłeś kolorowo nie jest Niestety trafiłeś Maciejo.
e9matic Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 I powiedzcie jak tu zyc w tej zapi#$$^%$&nej polsce ?
qrczak91 Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 W końcu koniec! cały tydzień ostrego za*#%#&!lania, można trochę odpocząć w końcu i zwolnić... Gniady, zobacz tutaj: http://wroclaw.gumtree.pl/f-Praca-W0QQCatIdZ8 mają sporo ofert...
szczuraz Opublikowano 10 Listopada 2011 Autor Opublikowano 10 Listopada 2011 Niestety trafiłeś Maciejo. masz jakieś ekstra papiery ? suwnica, wózek, tig/mig, SEP ?
Gniady Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 Niestety trafiłeś Maciejo. masz jakieś ekstra papiery ? suwnica, wózek, tig/mig, SEP ? Palnik acetylenowo tlenowy, suwnica ,podnośniki śrubowe,mig,trochę tig,dyscyplina i doświadczenie w końcu 17 lat w zawodzie .
szczuraz Opublikowano 10 Listopada 2011 Autor Opublikowano 10 Listopada 2011 Porozmawiam z moim inżynierem w poniedziałek. Napisz mi na PW ile byś chciał zarabiać i czy odnalazł byś się w utrzymaniu ruchu maszyn ( 2 zmiany, pn-pt 8 godzin bez dyżurów okazjonalnie sobota) .
krystian503394 Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 Jak nie to ja pogadam w Termo-klimie, u nas jest potrzebny spawacz gazowy. Prześlij cv na [email protected] to go wydrukuję i zaniosę :>
goldi Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 u nas lipa w firmie też robie jako spawacz ale jak są przyjecia na moim dziale to na umowe zlecenie takzę hu... po całosci
szczuraz Opublikowano 10 Listopada 2011 Autor Opublikowano 10 Listopada 2011 Gniady drukuj CV żeby było na poniedziałek. Ja zaczynam właśnie nockę
Gobi Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 jamparam ,wydech zrobiłem. kata nie mam . Te fotele jutro będę męczyć... jak kurak plany ?
Gniady Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 pany spoko tak tylko napisałem a że duża zmiana po tylu latach to swoja drogą chyba jeszcze nie doszło za bardzo do mojej bańki - wróciłem z kina i nalałem sobie szklanke Teachersa i oglądamy z Ulką film.pozdrawiam.
szczuraz Opublikowano 10 Listopada 2011 Autor Opublikowano 10 Listopada 2011 wypij i za mnie właśnie Kurak jaka data ?
Rekomendowane odpowiedzi