szczuraz Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Opublikowano 25 Listopada 2011 http://moto.allegro.pl/kierunkowskaz-skoda-seat-audi-org-hella-14-zl-2szt-i1900899180.html ktoś chętny? weź i dla mnie 1 komplet jak zamawiasz. [br]Dopisany: 24 Listopad 2011, 23:16_________________________________________________śpią ?
qrczak91 Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 zgadłeś ktoś jeszcze chętny na białe kierunki? Karol? Gobi? Krystian? Clinque? Żołnierz? Ktoś inny?!
clinque Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 Wpialem dzis kompa brata, bo okazalo sie ze ma podobnego z map sensorem w ecu, a setup identyczny oprocz wydechu i fmica i oto co ukazalo sie moim oczom na nowo kocham ten samochod hehehe wroce za 2 tyg, jade na program, bo graty chyba jednak sa zdrowe Troche wyplaszczymy niutka od 2200 do 2800, bo jednomas dopiero w styczniu wpadnie i gitarka Dzięki qrczak, mam juz biale
Gniady Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 Bondziorna-odnowiłem uprawnienia na MAGa i zdałem dzisiaj egzamin teoria + praktyka
Gobi Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 tez chce,ale nie wiem czy biale czy czarne ... :gwizdanie:
szczuraz Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Opublikowano 25 Listopada 2011 jak odnowiłeś ? nie miałeś w papierach pracy na magu ? wiem ze trzeba rok przepracować zeby były ważne. zacnie jak na klekota Niutonem byś mnie wessał [br]Dopisany: 25 Listopad 2011, 16:17_________________________________________________aha ja czarne jak coś
qrczak91 Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 ok, jutro bede załatwiał [br]Dopisany: 25 Listopad 2011, 18:47_________________________________________________Lista chętnych: -> Piotrek - komplet białych -> Gobi - komplet czarnych -> Szczurek - komplet czarnych -> ja - komplet białych Jutro zamawiam, jak ktoś jeszcze chętny, pisać szybko! o co się rozchodzi? ano o to: http://moto.allegro.pl/kierunkowskaz-skoda-seat-audi-org-hella-14-zl-2szt-i1900899180.html
clinque Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 qrczak mam biale, ale tak mysle ze do stali na zime by mi czarne sie przydaly hehe wez mi parke czarnych
qrczak91 Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 ok Lista chętnych: -> Piotrek - komplet białych -> Gobi - komplet czarnych -> Szczurek - komplet czarnych -> ja - komplet białych -> Konrad - komplet czarnych
żołnierz Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 zgadłeś ktoś jeszcze chętny na białe kierunki? Karol? Gobi? Krystian? Clinque? Żołnierz? Ktoś inny?! Można się jeszcze dopisać do zamówienia na kierunki? Jak tak to biorę czarne. Napisz gdzie to Ci jutro kasę podrzucę.
qrczak91 Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 ok Lista chętnych: -> Piotrek - komplet białych -> Gobi - komplet czarnych -> Szczurek - komplet czarnych -> ja - komplet białych -> Konrad - komplet czarnych -> Żołnierz - komplet czarnych o kase się nie martwcie, jutro zamówię, zobaczę, ile będziemy płacić. Podzielę całość przez ilość osó i podam szczegóły tutaj na forum/na zlocie
żołnierz Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 OK, dzięki. Sorki że tak późno ale właśnie wróciłem z trasy. Od wtorku do chwili obecnej nie miałem dostępu do kompa. Na spocie dam Ci kasiorkę.
kaju Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 A ja u siebie mam biaaaaaaaałeeee kierunki ale ino trochę bardziej prostokątne
wojtas-audi Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 tez takie mam, ale zalozylbym czarne Albo przyciemnil
hornet Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 A ja u siebie mam biaaaaaaaałeeee kierunki ale ino trochę bardziej prostokątne Bo masz ori :gwizdanie:
Gniady Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 Pierwszy raz spałem dzisiaj w kinie'' Saga świt czy coś''Ulka mówi a wzruszyła cie ta scena wtedy i wtedy a ja nooooo a kużwa nie wiem jaka :polew:
kaju Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 No to konkret gniady ja też jeszcze z żoną (...) byłem na którejś części... Też usnąłem
szczuraz Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Opublikowano 26 Listopada 2011 Pierwszy raz spałem dzisiaj w kinie'' Saga świt czy coś''Ulka mówi a wzruszyła cie ta scena wtedy i wtedy a ja nooooo a kużwa nie wiem jaka :polew: ja to przechodziłem we wtorek ale ja byłem usprawiedliwiony bo po północy sie projekcja kończyła. Co te baby widza w tym filmie to ja nie wiem ... a tymczasem zaczynam prace ...
Rekomendowane odpowiedzi