wojtas-audi Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Gdzieś była omawiana na forum, troche tania chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 W Battalionie chyba. Miało być TT i co? Nie sprzedałeś chyba auta z moją kierą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Qrak co to ma byc?! Będziesz musiał wleźć pod takie biurko i jakiejś profesorce patelnie yebnąć za pozytywną ocene w indeksie czy jak? :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 W Battalionie chyba. Miało być TT i co? Nie sprzedałeś chyba auta z moją kierą? Miało być mocne auto i będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 14 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 nelson czaisz się ze sprzedażą swojego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 :gwizdanie: :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 15 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 tak myślałem że to biurko od ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 nelson czaisz się ze sprzedażą swojego ? Czaje czaje, a masz kogoś chętnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 15 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 kwestia waluty i czy oddajesz prosiaki do mojej audi w gratisie sąsiad szuka czegoś porządnego w tdi które potrafi się odepchnąć i nie za wiele gnojówki wczochra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 kwestia waluty i czy oddajesz prosiaki do mojej audi w gratisie sąsiad szuka czegoś porządnego w tdi które potrafi się odepchnąć i nie za wiele gnojówki wczochra Kwestia tego czy da 20k czy 22k. Przy 22k dam Ci fele z dostawą gratis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Siemka jest ktoś dzisiaj pod milenijnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 mnie moze nie być, nie obiecuję. Zależy jak się wyrobie z nauką na koło. Jutro o 10:15 musze znać bazę 355 pytań [br]Dopisany: 15 Styczeń 2012, 15:00_________________________________________________http://moto.allegro.pl/audi-80-b4-2-0-115km-super-stan-100-oryginal-gaz-i2044762893.html co myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e9matic Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Jak dla mnie silnik na mechanicznym wtrysku to porażka... Miałem B3 z '91 i powiem szczerze, że dużo problemów z nim było. Nie lepiej za podobną kasę kupić A4 z 1.6 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 15 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Siemka jest ktoś dzisiaj pod milenijnym ja jestem nie wiem jak reszta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Siemka jest ktoś dzisiaj pod milenijnym ja jestem nie wiem jak reszta Mnie nie ma .. jest finał pucharu Polski w siatkówce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 nie ma mnie dziś aku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e9matic Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Bry Panowie :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 siemka nie ma to jak druga zmiana dzień do bani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi