wojtas-audi Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 o prosze, kolega VIP z Wrocławia, moze kiedys sie spotkamy na jakims spocie? bo chyba jeszcze nie mielismy okazji... Chetnie chetnie, tylko niewiem kiedy, dosyc dawno bylem na spociku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppaziuu Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 no to co panowie .. w niedziele Wrocław przyjeżdża do Laskowic .. .. ? .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
christ-off Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 a może laskowice przyjadą do nas pod MM (tak na zachęte) i poprowadzą do laskowic;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppaziuu Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 a ile was się tam zbiera zazwyczaj .. .. ? .. .. ja tam mogę podjechać .. .. np pod Hale ludową .. .. po drodze do Laskowic i znane miejsce .. .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
christ-off Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 zbieramy sie razem z AKP więc ciężko powiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppaziuu Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 AKP ?? audi klub polska .. ? dobrze rozumiem .. .. pogadajcie z nimi .. .. myśle że pomysl sie im spodoba .. .. .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
christ-off Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 dobrze, dobrze rozumiesz;] carnivore1 napisz na AKP jak możesz oczywiście czy reflektują ten pomysł bo ja mam coś walniętego i nie mogę pisać postów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppaziuu Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 bo tak zazwyczaj .. jak sie widzicie .. to ile was jest .. 20 aut .. ? wiecej .. .. mniej .. .. ogólnie spociki spod MM .. AKP A4K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
christ-off Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 przeważnie jest około 15 autek;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppaziuu Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 uuuu ... .. myslalem ze cos kolo 30 przynajmniej .. .. jak na caly wroclaw i okolice .. to kompletna kaszana ... .. ale coz .. .. nie kazdy ma czas .. to dom .. odpoczynek .. rodzina .. itp itd .. .. wiadomo .. .. kazdy prowadzi jakies tam swoje zycie prywatne .. .. .. .. to zagadaj Kolego z AKP .. i spytaj sie co oni na zlocik nad stawem w Laskowicach .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
christ-off Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 no niestety kilkaset osób zarejestrowanych a przyjeżdża garstka, a spytać napweno spytam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppaziuu Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 ok w takim razie czekam na info .. co i jak .. .. jak chłopaki z AKP .. .. widziałem ich stronke .. z tego co mi sie wydaje to niezla zgrana ekipa jest .. .. .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
christ-off Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 tak jest owiele bardziej zgrana niż my ;([br]Dopisany: 15 Kwiecień 2009, 22:42_________________________________________________napisałem na forum AKP 2 dni temu jak narazie nie ma odzewu:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carnivore1 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 cos mi sie wydaje ze od nich to nikt sie nie zdecyduje, troche inne towarzystwo, nie zebym narzekal albo cos zlego o nich pisal, ale chyba nie to im w glowie... zreszta sam tez sie raczej nie zdecyduje na taki weekendowy wypad bo żonce ciezko bedzie zostac z dwojka maluchow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
christ-off Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Kolego ppaziuu bąż prosze o 17 pod mm to poprowadzisz nas ok? bo kilku chcetnych z akp jest ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kontestator Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 witam [z]dolnoślązaków doszły mnie słuchy na jakiś wypad do jelcza nad staw czarne coupe chetnie sie przyłączy do waszej wycieczki - jeśli można pokazać się w coupe wsród a4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziknumerouno Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Ja będę pod MM,jednak do Jelcza chyba nie uda mi się wyrwać,moja kobietka pracuje do 18,także nie ma opcji,ma ktoś może nie potrzebną opaskę zaciskową....taką plastikową.Muszę zamocować kratkę halogenu,a zaczepy odeszły sobie wraz z Panem który to postanowił zaje..... sobie ową kratkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kontestator Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 dziknumerouno rozmiem, że masz na myśłi trytytki ? jak coś to pod mm zdrutujemy Ci a4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziknumerouno Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 no właśnie trytytki,wyleciało mi to słowo heh,a jeśli chodzi o spota to może się wybierzemy na bielany pod electro world ,pośmigać na kartach?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
christ-off Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 niestety pierwszy był Jelcz wiec prosze bądźcie o 17 pod MM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi