e9matic Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 Tylko to będzie podejrzane, jak każdy z Nas będzie potem jeździł nowym Audi, albo odpicowana B5-tka
kaju Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 Tylko to będzie podejrzane, jak każdy z Nas będzie potem jeździł nowym Audi, albo odpicowana B5-tka Dlatego nie robię zorganizowanych akcji
wroclav Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 Dlatego pierwszy milion trzeba ukraść, pomału do tego dąże... :gwizdanie: To kiedy rabujemy jakiś bank ? Jak coś Wam przyjdzie do głowy to z dala od rejonów dworca ... Pozdro zioomy
goldi Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 powiem ci maciek że teraz jak mam nocki co nie śpię w pracy to w domu do 11 śpie i mi styka I nawet lepiej sie czuje kawę walnę i gitara najgorzej to od 2 rano wytrzymać do 6 ale słuchawki na uszy i spoko
szczuraz Opublikowano 21 Lutego 2012 Autor Opublikowano 21 Lutego 2012 powiem ci maciek że teraz jak mam nocki co nie śpię w pracy to w domu do 11 śpie i mi styka I nawet lepiej sie czuje kawę walnę i gitara najgorzej to od 2 rano wytrzymać do 6 ale słuchawki na uszy i spoko ja też od 2 po przerwie miałem kryzys ... na szczęście już mi się nocki skończyły. Koło października pewnie wrócę na tryb 3 zmianowy.
wojtas-audi Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 a jeździsz z pasażerem? Fotel pasażera w skrajnym położeniu przód/tył? Jeśli tak, to najpewniej właśnie ta wtyczka. U mnie tez to było. Mi nic nie dało poprawienie jej, trzeba było wyciągnąć i włożyć z powrotem. No i nie jeździj fotelem, jak Szczurek mówił fotel pasażera ustawiony mniej więcej po środku i dość wysoko... mój zaś na maksa w dół i nie ruszałem go od kupna auta (a poducha pierwszy raz się zaświeciła rzeczywiście jakoś niedługo po zjechaniu fotelem w dół). Jutro będę działał Dzięki Panowie Raczej pod fotelem, najlepiej je docisnac i spiac opaska zaciskowa i skasowac blad, powinno byc ok
Spartan_Wroc. Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 ja pier@!le...! Jeżdżę od wrześnie bez oc ...typiara w ubezpieczalni je@ła się wypisując date... 15.09.2011-14.09.2011 dopiero teraz zauważyłem Rozku@!ie jej to biurko w tym burdelu jak daty nie zmieni dobrowolnie :gwizdanie:
kaju Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 No to konkret po bandzie poszła. Praktykantka? Jak tak, to weź niech pod biurko włazi, a Ty usiądź wygodnie
Spartan_Wroc. Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 No to konkret po bandzie poszła. Praktykantka? Jak tak, to weź niech pod biurko włazi, a Ty usiądź wygodnie
kaju Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 No to konkret po bandzie poszła. Praktykantka? Jak tak, to weź niech pod biurko włazi, a Ty usiądź wygodnie Z czego taki zaciesz praktykantki są najlepsze hhehehehehe
emay Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 Ale praktyki tutaj Panowie wyznajecie :polew: Skorzystam
kaju Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 "Bierzesz co sie da, U UUUUU i na drzewo nie ucieka"
szczuraz Opublikowano 22 Lutego 2012 Autor Opublikowano 22 Lutego 2012 pochlał czy jak ? jak dostaniesz info od gwertego ile trzeba wybecalować za us to melduj mi od razu bo ja widzę że się nie doproszę.
kaju Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 pochlał czy jak ? jak dostaniesz info od gwertego ile trzeba wybecalować za us to melduj mi od razu bo ja widzę że się nie doproszę. Od wczoraj chleje, ale syrop, po którym czuję się jak po konkretnym blancie w mega towarzystwie :kox:
szczuraz Opublikowano 22 Lutego 2012 Autor Opublikowano 22 Lutego 2012 wracam do garażu dalej składać heble ... może w przyszłym tygodniu hujdaj wyjedzie na jakąś drogę publiczną
hornet Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 wracam do garażu dalej składać heble ... może w przyszłym tygodniu hujdaj wyjedzie na jakąś drogę publiczną a co posypały się ?
szczuraz Opublikowano 22 Lutego 2012 Autor Opublikowano 22 Lutego 2012 wracam do garażu dalej składać heble ... może w przyszłym tygodniu hujdaj wyjedzie na jakąś drogę publiczną a co posypały się ? Jak małe koreańskie rączki go poskładały w 91 roku tak nikt tam nie zaglądał "bo przecież bębnów nie wymienia się tak często" najlepsze jest to że za ori bębny i szczęki na 2 strony zapłaciłem 2 razy mniej niż za szpilki i łożyska. Bezsens totalny tylko się z hajsu wyrzygałem
Spartan_Wroc. Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 No to konkret po bandzie poszła. Praktykantka? Jak tak, to weź niech pod biurko włazi, a Ty usiądź wygodnie No i sprawa załatwiona...ale pod biurko nie weszła Chciałem załatwić to spokojnie, byłem miły itd...ale w tym kraju się ku@!a nie da najpierw stwierdziła, że umowa jest nie ważna i muszę ponownie wykupić OC...jak to usłyszałem to się ku@!a zapaliłem chcieli mnie wyyebać bez mydła na 1400pln ale nie ze mną takie zabawy... Wydarłem kopare to cały budynek mnie chyba słyszał...a Pani sobie w 5sekund przypomniała, że może wystawić aneks do umowy z poprawną datą :gwizdanie: Sprawa załatwiona a ja zadowolony
Rekomendowane odpowiedzi