szczuraz Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 tak skończyliśmy tą nierówną walkę jutro ciąg dalszy jak nakupię maneli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 A co poumierało w furach? W audi zacisk tylko, czy coś jeszcze Ci doszło Maćku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 W audi zacisk w hujdaju skończyła się iskra w garnkach. Aktualnie jeżdżę paliwożernym saabem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 je...na mać !! w systemowej przeglądarce działa a na operze mini nie chce działać poprawnie... nie można odpowiedzieć na wątek. Niech ktoś sprawdzi czy może odpowiadać na wątki w operze mini (wersja mobile) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 siema mi na opera mobile 10 smiga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 siema mi na opera mobile 10 smiga A na operze mini ? 6,5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Nie wiem i nie będe wiedział nie posiadam takowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 to tak w krzywym zwierciadle http://www.youtube.com/watch?v=nkA__x9huk4&feature=g-vrec&context=G2869002RVAAAAAAAAAQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 to tak w krzywym zwierciadle http://www.youtube.com/watch?v=nkA__x9huk4&feature=g-vrec&context=G2869002RVAAAAAAAAAQ Widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis855 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Kolego, na pewno nie ma lansu audicami jak niektórzy myślą, po prostu spotykamy się, gadamy, żatujemy, czasami nawet się na piwko skoczy ja akurat jestem gościem specjalnym (ale sobie wlałem ), ale masz mniej więcej przedstawione jak to wygląda atmosfera jest naprawdę przezajebista nie chodzi mi tutaj o zaden lans czy cos w tym stylu kazdy jezdzi tym na co go stac albo tym co kocha i ja to szanuje poprostu poznac nowych ludzi wymienic sie doswiadczeniami, nigdy nie bylem na takim spocie wiec pytam o wszystko ---------- Post added at 16:38 ---------- Previous post was at 16:36 ---------- gumis, ja jestem swiezakiem i wczoraj bylem pierwszy raz na takim spocie. Auta nie posiadam - dopiero przymierzam sie do zakupu. Jak wyglada taki spot? Normalnie, ludzie w porzadku, i gadasz z nimi normalnie, wymieniasz doswiadczenia, zdobywasz wiedze (jak w moim przypadku )Co robia? Zalezy, od tego na co jest ochota A ile trwa? Zalezy jak stoi ekipa z czasem:P Polecam, spoty, bo ludzie sa ogarnieci, i z kazdym idzie pogadac to pisalem ja, frajdej (lekko na***ony), ale szczerze spoko na pewno sie zjawie jak tylko przyjade, atmosfera jak jest dobra to reszta tez jakos pojdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Zapraszamy:banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frajdej89 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 uooooo....posta napisalem, nie pamietam nawet.... Hornet, mam w planach powrot na dziki wschod - Puławy , jakieś zlecenie do przewozu? BTW, cyganie juz nie chca placic bigosem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 nie ma nic do transportu. Jak coś będzie to pierwszy napiszę do Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Karolu zanabyłem dzisiaj aparat zapłonowy. Mój nos dobrze podpowiadał że tu tkwi problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobi Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 frajdej : Ja mam naczepę cyganów do przewiezienia,dosz rode ? Hornet : Ja na operze mini,na nokia c5. Wszystko okay . Będę zmieniał olej,co polecacie ? Na czym jeździcie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e9matic Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Będę zmieniał olej,co polecacie ? Na czym jeździcie ? Ja polecam Motula 5w40 X-Cess 8100, Na Obornickiej, koło stacji Shell maja Ori z Francji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Karolu zanabyłem dzisiaj aparat zapłonowy. Mój nos dobrze podpowiadał że tu tkwi problem Założyłeś już ? Czy dzisiaj garage ? ---------- Post added at 19:45 ---------- Previous post was at 19:44 ---------- frajdej : Hornet : Ja na operze mini,na nokia c5. Wszystko okay . Opera dała ciała .. pod BB coś skopali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Ojciec dzisiaj walczył jak byłem w pracy. To paliwożerne kurwiszcze zwane saabem orypało mi dzisiaj 10 litrów na 55 kilometrów Jutro go oddaje i trzymam się z daleka od niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Będę zmieniał olej,co polecacie ? Na czym jeździcie ? Ja polecam Motula 5w40 X-Cess 8100, Na Obornickiej, koło stacji Shell maja Ori z Francji. Łot prajs? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Ja motule biorę od niego http://www.oiluks.pl/ Sprawdzałem go w motul polska i powtwierdzili mi partię od niego. Lokalizację ma blisko mnie Tylko nie wiem dlaczego ma taki adres .. ja byłem u niego ale na Horbaczewskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi