kaju Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Gratulacje Karolu!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wroclav Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Gratulacje Karol! Wczoraj padł mi telefon i nie miałem jak oddzwonić :/ Domyśliłem się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 guten morgen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Gratulacje kolego niech sie zdrowo chowa teraz to już wogóle nie znajdziesz czasu aby pod mm zajechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 żona poszła do fryzjera i sam zostałem z mały ALE ZAKAŁA wogóle nie chce spać. ledwo co sniadanie dał mi zjeść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Ponieważ nie mam do wszystkich numerów to napiszę tutaj. Najprawdopodobniej dzisiaj będzie pępkowe moje i Emila. Potwierdzę po 16 ponieważ teraz lokal jest zamknięty i nie mam z kim porozmawiać. Miejsce imprezy to ul.Hermanowska 59B P.S Męskie grono bez dodatków no chyba że alkoholwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Mów od razu, że bez przyczepek gdyby nie chrzciny mojego Marcela, to byłbym na pewno. Karolu, jeszcze raz gratuluję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Moje gratulacje Karol. Ja na razie nie spieszę się do rodzicielstwa. Następny chyba będzie Szczuraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 spoko spoko jak wybuduję dom i się odkuję to będę miał z 35 lat i wtedy przyjdzie na mnie kolej na razie nic nie planujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Dziewczyny, z kim się dzisiaj zobaczę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 A w ogóle ktoś dzisiaj dotrze? Bo jak wczoraj popili to róznie może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Ja jestem na pewno, miał być grill, ale przy tej pogodzie to niewiadoma sprawa raczej...? Arek, Ty będziesz? Miło byłoby się poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Będę ---------- Post added at 10:31 ---------- Previous post was at 10:27 ---------- Śnieg pada ...wyciągamy narty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 U mnie też pada, ale mam wyjebane na to ktoś chętny na lampy poliftowe tylne do avanta? Ramki klubowe? To bym wziął na spota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Ramki przygarne wiela za to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Ja przyjadę. Gniadego i Krystiana nie będzie na 100%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Za ramki browar Arku żywca piję, jedna ma jeden zatrzask upierdzielony, ale trzyma tablice, są jeszcze 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Spoko spoko moja ramka z tyłu trzyma się na trytytkach a z przodu mam z warsztatu gdzie skrzynie mi robili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 spoko, to Ci wezmę, mam jeszcze od mojego chrzestnego z warsztatu dwie ramki, jakby ktoś chciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi