Bieniek Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Hej! Znalazle lampy na allegro z wroclawia.Czy moglby ktos podjechac i je zobaczyc czy faktycznie sa w bdb stanie??? Na zlocie duuuza flaszke sie zrewanzuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Hej! Znalazle lampy na allegro z wroclawia.Czy moglby ktos podjechac i je zobaczyc czy faktycznie sa w bdb stanie??? Na zlocie duuuza flaszke sie zrewanzuje Dawaj linka do aukcji jak będę miał po drodze to podskoczę i oblukam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacek66 Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Sory, że w tym miejscu tak pytam ale kto z Wrocka umie robić logi dynamicze??? Coś moja Niunia muli !!! Wiem już, że muszę wymienić sprzęgło (bo końcówka) ale objawy pracy silnika są dziwne: Przyklad: Trzymam pedał gazu na 2100 obr/min, silnik pracuje dobrze, równo a tu nagle jakby se coś zapchało. Dodaje gazu a silnik muli, z rury czarny dym. Puszczam pedal gazu i naciskam znowu i jż wszystko ok. Praca normalna. I takie zacięcia mam co jakiś czas..... Braciaki, pomóżcie. Oczywiście za dobrą poradę odstąpię bilet :) Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubeł Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Hmm, jeśli nikt z klubowiczów ci nie pomoże, to wal do Dynosoftu. Zapłacisz ok. 100 zł ale będziesz wszystko wiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobasan Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Sory, że w tym miejscu tak pytam ale kto z Wrocka umie robić logi dynamicze??? Coś moja Niunia muli !!! Wiem już, że muszę wymienić sprzęgło (bo końcówka) ale objawy pracy silnika są dziwne: Przyklad: Trzymam pedał gazu na 2100 obr/min, silnik pracuje dobrze, równo a tu nagle jakby se coś zapchało. Dodaje gazu a silnik muli, z rury czarny dym. Puszczam pedal gazu i naciskam znowu i jż wszystko ok. Praca normalna. I takie zacięcia mam co jakiś czas..... Braciaki, pomóżcie. Oczywiście za dobrą poradę odstąpię bilet :) Pozdrowionka Jak nie znajdziesz nikogo wcześniej to mogę Ci pomóc... W czwartek wracam z Torunia także wieczorkiem mogłbym podpiąc VAG'a pod Twoją Niunie. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżejdżej Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Witam Mam prośbę o pomoc w kasowaniu serwisu, niestety nie posiadam Vag-a i nie mam znajomych z tym ustrojstwem więc czy ktoś z okolic Kłodzka lub Wrocławia może mi pomóc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Witam Mam prośbę o pomoc w kasowaniu serwisu, niestety nie posiadam Vag-a i nie mam znajomych z tym ustrojstwem więc czy ktoś z okolic Kłodzka lub Wrocławia może mi pomóc? weź instrukcję od auta i poczytaj...tam jest opisane co przyciskać, żeby ją skasować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżejdżej Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Wszystko OK tylko ja mam opcję LL więc z ręki to nie bardzo jest możliwość(przynajmniej tak jest napisane na tym forum) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noname08 Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Cześć. Mam prośbę, ponieważ mam do sprzedania felgi alu 15" prosta 5 ramienna gwiazda wraz z oponami zimowymi ( jeszcze dają radę ) 5x112, czy może ktoś za mnie wcisnąć tego posta do działu Sprzedam?? niestety mam mniej niż 30 postów i jest to dla mnie zablokowane a nie chcę teraz na siłę sztucznie osiągać tą liczbę. Dla zainteresowanych jakieś foto prześlę na maila, koła mam obecnie na samochodzie cena to 300 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 a co to za spam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noname08 Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Nie spam, a zwykła prośba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy007 Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Pany mam pytanko. Mam A4 1.9tdi AVANT 90ps 97rok jaki jest w takim czymś wielki zbiornik paliwa <ile litrów> I jeszcze 1 pytanko mam radyjko audi Chorus standardowo mam w nim problem z głosem ale z tym sie uporam podgrzewając procka podobno pomaga ma ktoś POŻYCZYĆ ''wyłamaki'' by wyciągnąć radio!!?? !!PROSZE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ariel112 Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Zbiornik to 65 litrów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kod_m Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Witam, czy spociki we Wrocku się jeszcze odbywają i czy w najbliższą niedzielę też jest jakiś planowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmielu Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Pany mam pytanko. Mam A4 1.9tdi AVANT 90ps 97rok jaki jest w takim czymś wielki zbiornik paliwa <ile litrów> I jeszcze 1 pytanko mam radyjko audi Chorus standardowo mam w nim problem z głosem ale z tym sie uporam podgrzewając procka podobno pomaga ma ktoś POŻYCZYĆ ''wyłamaki'' by wyciągnąć radio!!?? !!PROSZE!! Mam Pożycze Ktoś sie wybiera w niedziele na Spot ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy007 Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 ja będę na 100% więc jak możesz to przywieź te "wyłamaki" będę wdzięczny do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmielu Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Spoczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy007 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 A powiedzcie mi jeszcze czy radyjko audi Chorus moge zastąpić czymś takim http://www.allegro.pl/item795309898_audi_concert_sterowanie_zmieniarka_super_stan.html ?????? czy wszytko bedzie pasowało zarówno w kokpicie i wtyczkach?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ukasz71 Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 NO ja juz bede w Niedziele na spocie bo juz mnie chyba z półtora miesiaca nie było nie z mojej winy oczywiscie do zobac :hi:zenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogass Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 czy jakieś B6 przyjeżdżają na spoty :gwizdanie:????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi