Nelson Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Nelson Ty mi na PW odpowiedz, a nie Nie ogarniam tego nowego forum, wcześniej wyskakiwały przynajmniej powiadomienia o przychodzącej wiadomości. Nie chcę Cię zwodzić, ale fura najprawdopodobniej pójdzie pod młotek. Wszystko zależy od wielu czynników niestety:kwasny: Emay, że tak zapytam bezpośrednio:decayed: Czym się zajmujesz?
hornet Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 http://otomoto.pl/audi-a4-s4-quattro-C22034498.htmlPany warto się nad nią pochylić? 2003 i tylko 27 tys. Nie wierzył bym w dobre bajki. Widać, że w auto włożono masę pracy. Nie oszczędzano na niej. Niestety ale mamy przestój w sprzedaży aut, na co niewątpliwie wpływa kryzys... Hahaha jak auto jedst pewne to kryzys go nie tknie. Wszyscy wiemy jakie sa okazje ....zdjec srodka nie widze (moze dlatego ze na tel ogladam) tak czy siak mozna sobie zobaczyc po ile chodza te roczniki. Ceny ponad 30k a 2004 r nawet 40tys
Duds Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Nelson Ty mi na PW odpowiedz, a nie Nie ogarniam tego nowego forum, wcześniej wyskakiwały przynajmniej powiadomienia o przychodzącej wiadomości. Nie chcę Cię zwodzić, ale fura najprawdopodobniej pójdzie pod młotek. Wszystko zależy od wielu czynników niestety:kwasny: Emay, że tak zapytam bezpośrednio:decayed: Czym się zajmujesz? To daj znać dziś czy decydujesz się na sprzedaż foteli i jak tak to daj znać za ile, bo ja jeszcze z innym gościem się dogaduję. Ewentualnie mogę się wymienić na moje z dopłatą
emay Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Nelson Ty mi na PW odpowiedz, a nie Nie ogarniam tego nowego forum, wcześniej wyskakiwały przynajmniej powiadomienia o przychodzącej wiadomości. Nie chcę Cię zwodzić, ale fura najprawdopodobniej pójdzie pod młotek. Wszystko zależy od wielu czynników niestety:kwasny: Emay, że tak zapytam bezpośrednio:decayed: Czym się zajmujesz? Informatyk. ---------- Post dopisany at 09:21 ---------- Poprzedni post napisany at 09:19 ---------- kupiłem ten kabelek do aux i za cholere nie wiem jak to podlaczyc. Nelson wpadłbyś na spota i mi pokazał ?
Nelson Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Nelson Ty mi na PW odpowiedz, a nie Nie ogarniam tego nowego forum, wcześniej wyskakiwały przynajmniej powiadomienia o przychodzącej wiadomości. Nie chcę Cię zwodzić, ale fura najprawdopodobniej pójdzie pod młotek. Wszystko zależy od wielu czynników niestety:kwasny: Emay, że tak zapytam bezpośrednio:decayed: Czym się zajmujesz? Informatyk. ---------- Post dopisany at 09:21 ---------- Poprzedni post napisany at 09:19 ---------- kupiłem ten kabelek do aux i za cholere nie wiem jak to podlaczyc. Nelson wpadłbyś na spota i mi pokazał ? Jeśli nie będzie to kolidowało ze szkołą, to nie ma problemu:wink:
qrczak91 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 :hi: Siema.Sory Pany, że Wam się wbijam w wątek, ale mam pytanie/sprawę. W tym roku zamierzam zacząć studia na Uniwersytecie Ekonomicznym we Wrocławiu, ale żeby studiować to trzeba znaleźć jakieś mieszkanie Poszukuję, a właściwie zacznę szukać w niedalekiej przyszłości (końcówka maja/początek czerwca) czegoś dla 5 osób. Czy ktoś z Was ma może jakiś namiar na kogoś albo sam ma do wynajęcia jakieś mieszkanie? Orientuje się ktoś ile mniej więcej koszt takiego mieszkanka? Za wszelkie info będę wdzięczny, można pisać na PW Jak będę na studiach i auto zostanie to na pewno was na spocie odwiedzę jeśli można :naughty: odezwij się do mnie na gg 6479243 ---------- Post dopisany at 12:27 ---------- Poprzedni post napisany at 12:04 ---------- Piotrek, ja nie chcę się deklarować, bo ni wiem, jak będzie wyglądał mój weekend. Jakbym miał się pojawiać to prawdopodobnie nie sam i będę wcześniej dzwonił. A kolega się zgłosił po kabelek?
goldi Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Koledzy ma ktoś sprężynkę do klamki od strony kierowcy już mnie zaczyna dobijac jak śmigam po nierównościach albo całą klamkę chętnię odkupie
frajdej89 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 to jak z tym grilem? Czy cos? Bo chyba moje plany na weekend poszly sie(chyba)
Spartan_Wroc. Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Arek podesłałeś mi maila? Już wczoraj poszedł
piotrzaba5 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 może mi ktoś polecić jakąś fajną miejscówe w plenerze na wypad jednodniowy? Ślęża, Zamek Wojnów(?), Książ... ZOO Moje stare okolice i w wojnowie jeszcze nie byłem:facepalm: dzięki:decayed:
qrczak91 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Wojnowice, nie wojnów, chociaż w Wojnowie też ładny ten pałacyk
piotrzaba5 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Wojnowice, nie wojnów, chociaż w Wojnowie też ładny ten pałacyk dzięki bardzo. napewno się tam wybiore
Gobi Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Aleeeż pogoda nelson: dziwny rocznik ta twoja fura ma
Rekomendowane odpowiedzi