kaju Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Dokładnie, nie wszyscy mają z czego zaoszczędzić, ale jeśli mają coś zaoszczędzone, to tak jak mój imiennik mówi - ładują w nowe TV, meble, lodówke czy mikrofalówke, bo stara pobiera za dużo prądu. Pogadamy o tym jak będę w Polsce.
hornet Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Bzdura. Mam klientow ktorzy odkladaja 100zl miesiecznie i tez na pczatku byli sceptycznie nastawieni a teraz tak poukladali sobie wszystko ze te 100zl miesiecznie nie jest już dla nich obciazeniem. To jest kwestia planowania i samodyscypliny. Jeden chce drugi nie
kaju Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 No więc inaczej to ujmę. Nie wszyscy są zdyscyplinowani, by odkładać, choć prawdą jest też to, że niektórzy naprawdę nie mają z czego.
hornet Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 No więc inaczej to ujmę. Nie wszyscy są zdyscyplinowani, by odkładać, choć prawdą jest też to, że niektórzy naprawdę nie mają z czego. Dlatego nie wszyscy wchodza do tego biznesu. Tak było jest i bedzie . Dzisiaj na konferencji jest 172 osobym te osoby zaplacily 250zl za uczestnictwo w konferencji bo czuja ze mozna zarobic. Przecietny polak jak slyszy ze jeszcze ma zaplacic za konferencje to stawia oczy w slup i nie ma tlumaczyc takiemu bo za 15 lat powie ze tyra cale zycie i nic nie ma. Czasami trzeba czegos sobie odmowic zeby pozniej cos miec.
ryszard1961 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 powiedz to babciom i dziadkom którzy całe życie tyrali i mają teraz głodowe emerytury.To jest pojebany kraj nie ma pracy a kłamczuszek tusek wydłuża wiek emerytalny
hornet Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 powiedz to babciom i dziadkom którzy całe życie tyrali i mają teraz głodowe emerytury.To jest pojebany kraj nie ma pracy a kłamczuszek tusek wydłuża wiek emerytalny Wlasnie dlatego mlodzi powinni dodatkowo zastanowic nad swoja i dzieci przyszloscia.
PABLO Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Jak pogoda we Wrocku ? Ja siedze w Krakowie na konferencji i sciska mnie ze w taka pogode trzeba tyrac. I nic nie mówisz że jesteś to by się jakiegoś mini spontana zrobiło all.
hornet Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Jak pogoda we Wrocku ? Ja siedze w Krakowie na konferencji i sciska mnie ze w taka pogode trzeba tyrac. I nic nie mówisz że jesteś to by się jakiegoś mini spontana zrobiło all. Podjedz do qubusa jak chcesz.
PABLO Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Podjedz do qubusa jak chcesz. Do 17:00 siedzę w pracy, później mam klienta na nawigacje i będę wolny. Do kiedy jesteś w KrK? Wpadnij na rynek bo Mike Tyson będzie płoszył gołębie http://www.dziennikpolski24.pl/pl/sport/inne/1219809-mike-tyson-na-wawelu.html
hornet Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 My tu jestesmy grupa. Konferencje mamy do 19.30 ale nie wiem kiedy się skonczy.
PABLO Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 My tu jestesmy grupa. Konferencje mamy do 19.30 ale nie wiem kiedy się skonczy. Spoko jak nic mi nie wypadnie to będę dzwonił to gdzieś podjadę
hornet Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 My tu jestesmy grupa. Konferencje mamy do 19.30 ale nie wiem kiedy się skonczy. Spoko jak nic mi nie wypadnie to będę dzwonił to gdzieś podjadę Ok Numer do mnie masz a jak nie to w 1szym poscie jest
autococker Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Jest dzisiaj spot pod orbita ?
qrczak91 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 mnie nie ma dzis. mam wolne w koncu i chce posiedziec z dziewczyną
e9matic Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 To jest ktoś dzisiaj, bo nie wiem czy przyjeżdżać ? ;>
Spartan_Wroc. Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Ma ktoś chomika panowie? chomika nie...ale mam dwa szczury Wyjazd w Polskę z pakietem gleba+komplet pasażerów to baaaardzo zły pomysł ...przynajmniej mam mniej błotników do wycinania...same się wytarły nawet na głębszych koleinach zdarzało się przytrzeć podłogą
Rekomendowane odpowiedzi