hornet Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Poszukuje kierowce na ciężarówkę we Wrocławiu na budowę obwodnicy.Pilne!!!!! Więcej info na priv Ja mogę Wam leasingować sprzęt :gwizdanie: i wszelkiego rodzaju maszyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kod_m Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Poszukuje kierowce na ciężarówkę we Wrocławiu na budowę obwodnicy.Pilne!!!!! Więcej info na priv Ja mogę Wam leasingować sprzęt :gwizdanie: i wszelkiego rodzaju maszyny. A ja mogę serwisować centralne smarowanie na tych maszynach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaba84 Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Poszukuje kierowce na ciężarówkę we Wrocławiu na budowę obwodnicy.Pilne!!!!! Więcej info na priv Ja mogę Wam leasingować sprzęt :gwizdanie: i wszelkiego rodzaju maszyny. A ja mogę serwisować centralne smarowanie na tych maszynach A ja moge załatwic papiery na maszyny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Czyli firma będzie miała osoby odpowiedzialne za połowę sukcesu :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajax Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Czyli firma będzie miała osoby odpowiedzialne za połowę sukcesu :polew: To ja moge byc odpowiedzialny za druga polowe sukcesu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 czy jest ktoś kto będzie jechał NA zlota autostradą A4 przez Gliwice około godz. 10-11 w piątek ? Miałbym kogoś do zabrania Ktoś pomoże ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 czy jest ktoś kto będzie jechał autostradą A4 przez Gliwice około godz. 10-11 w piątek ? Miałbym kogoś do zabrania Ktoś pomoże ? Stary tydzień temu jechałem. W tym tygodniu pędzę w inną stronę wiec nie pomogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Witajcie panowie Części z Was jestem znany z AKP ( wcześniej miałem czarne cabrio po lifcie ) Jakie miłe zeskoczenie mnie spotkało ... wchodzę na spoty Wrocław a w podwieszonym poście JA jarający kapcie warczyburem wożenie Kobusza na dachu i nieszczęsna akcja z wyciąganiem Czaka z błota już poczułem się jak u siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Hehe, siema szczuraz :> Witamy w klubie A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/all_zlot_bukowina_2010_wspolny_wyjazd-t124361.0.html;topicseen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 czy ktos z Wro ma opanowanego vaga na dynamicznym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziknumerouno Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Krzysiek wklejam twoje błedy;p 00561 - Mixture Adaptation 15-00 - Adaptation Limit (Add) Not Reached 17734 - Knock-Control: Cylinder 2: Regulation Limit Exceeded P1326 - 35-10 - - - Intermittent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
christ-off Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 jakie to szczęście ze nie wykryło błędu mojej głowy:D ps: Dzięki;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz.mazi Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Czy coś się dalej dzieje we Wrocku jakieś zloty grupowe tuningowania itp piszcie podsylajcie linki gdzie mam szukac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 zasadniczo łączone spoty coniedzielne z Audi Klub Polska 18:00 pod Milenijnym 1 parking za żywopłotem . Wojtas masz jakąś koncepcję na to : Address 01 ------------------------------------------------------- Controller: 8D0 907 557 T Component: 1.8L R4/5VT MOTR HS D05 Coding: 04001 Shop #: WSC 06335 2 Faults Found: 17967 - Throttle Valve Control part (J338): Fault in basic settings P1559 - 35-00 - - 17967 - Throttle Valve Control part (J338): Fault in basic settings P1559 - 35-00 - - Readiness: N/A bo już mi ciśnienie rośnie od samego patrzenia na te cyferki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 17967 P1559 Błąd podstawowego ustawienia przepustnicy, uszkodzona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 THX ustawiłem się dzisiaj z Mallorquinem (S-service z Nowodworskiej ) na przyszły wtorek . Ma ogarnąć wydech przeczyścić przepustnice i zrobić adaptację . Zobaczymy co z tego wyjdzie [br]Dopisany: 31 Marzec 2010, 00:41_________________________________________________wpadacie dzisiaj pod MM o 18 ? pogoda wyjątkowo spotowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudioBas Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 zasadniczo łączone spoty coniedzielne z Audi Klub Polska 18:00 pod Milenijnym 1 parking za żywopłotem . Będzie jutro ktoś? Może wpadnę mam kilka pytań co do mojej A4 ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
christ-off Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 zapraszam napewno ktoś będzie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Ja będę jak co tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi