emay Opublikowano 11 Września 2012 Opublikowano 11 Września 2012 moze i tak ale nie zawsze wyskakuje to jako temat proponowany na onecie w kategorii Wrocław Założę się te ma tą informację z onetu Nie wchodzę na onet, to jest z obszczanej gazety.pl ---------- Post dopisany at 16:23 ---------- Poprzedni post napisany at 16:18 ---------- Felgi O.Z. Versilia 8x19" NOWE ORYGINALNE !!! (2625084025) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. wejdzie to w moje nadkole ?
hornet Opublikowano 11 Września 2012 Opublikowano 11 Września 2012 moze i tak ale nie zawsze wyskakuje to jako temat proponowany na onecie w kategorii Wrocław Założę się te ma tą informację z onetu Nie wchodzę na onet, to jest z obszczanej gazety.pl ---------- Post dopisany at 16:23 ---------- Poprzedni post napisany at 16:18 ---------- Felgi O.Z. Versilia 8x19" NOWE ORYGINALNE !!! (2625084025) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. wejdzie to w moje nadkole ? ładne suki ale trzeba zrobić jakiś VT żeby orientacyjnie zobaczyć jak będą wyglądały na aucie. Nie każde fajne fele fajnie wyglądają na aucie
goldi Opublikowano 11 Września 2012 Opublikowano 11 Września 2012 ładne i będziesz jezdził jak na taczce chyba że będziesz tylko pod MM wpadał na nich a jak użytkujesz autko na co dzień to tylko jest wygląd a gdzie przyjemność z jazdy
szczuraz Opublikowano 11 Września 2012 Autor Opublikowano 11 Września 2012 taczki są fajne tylko serce na Wrocławiu boli... kwestia przyzwyczajenia i pieniędzy na wahacze
Duds Opublikowano 11 Września 2012 Opublikowano 11 Września 2012 Ciekaw jestem jak będzie na 18" i gwincie.. Z tym, że ja też za dużo po Wrocławiu to się bujał nie będę. Bardziej trasa Wrocław - Praszka..
hornet Opublikowano 11 Września 2012 Opublikowano 11 Września 2012 ładne i będziesz jezdził jak na taczce chyba że będziesz tylko pod MM wpadał na nich a jak użytkujesz autko na co dzień to tylko jest wygląd a gdzie przyjemność z jazdy Na Wrocek to musi być kalosz 65 i ogjjjeńńńń
kaju Opublikowano 11 Września 2012 Opublikowano 11 Września 2012 pier**licie jak Antośki, ja latam z gwintem i profilu 40 i nie płacze. Emil, 8 cali i ET35 z palcem w d*pie Ci wejdzie, nawet się w nadkole będzie chować jeszcze. ---------- Post dopisany at 18:09 ---------- Poprzedni post napisany at 18:08 ---------- Oczywiście mam na myśli ten setup co mam teraz, po Wrocławiu nie narzekałem ani razu. Że raz, dwa, czy pięć razy trzeba było zwolnić - trudno, coś za coś.
hornet Opublikowano 11 Września 2012 Opublikowano 11 Września 2012 pier**licie jak Antośki, ja latam z gwintem i profilu 40 i nie płacze. Emil, 8 cali i ET35 z palcem w d*pie Ci wejdzie, nawet się w nadkole będzie chować jeszcze. Ile Ty jeździsz po tym Wrocławiu... robisz dziennie ponad 100km ?? Bo jak patrzę ostatnio na licznik jak zapiernicza do przodu to
Nelson Opublikowano 11 Września 2012 Opublikowano 11 Września 2012 Skończcie pier**lić, trzeba latać na tłusto:decayed:
Spartan_Wroc. Opublikowano 11 Września 2012 Opublikowano 11 Września 2012 Ile Ty jeździsz po tym Wrocławiu... robisz dziennie ponad 100km ?? Bo jak patrzę ostatnio na licznik jak zapiernicza do przodu to Się wetnę w gadkę.. w poprzednim miesiącu zrobiłem 290km
hornet Opublikowano 11 Września 2012 Opublikowano 11 Września 2012 Ile Ty jeździsz po tym Wrocławiu... robisz dziennie ponad 100km ?? Bo jak patrzę ostatnio na licznik jak zapiernicza do przodu to Się wetnę w gadkę.. w poprzednim miesiącu zrobiłem 290km :polew::polew:ja miesięcznie robię ok 1000km czasami nawet dwa razy tankuję
kaju Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 Ja swoim przez dwa lata zrobiłem ponad 50, gdzie prawie rok fura latała może po 200km miesięcznie
Duds Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 Ja przez pierwszy rok jak mam swój samochód cyknąłem prawie 15tys.
hornet Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 Ja swoim przez dwa lata zrobiłem ponad 50, gdzie prawie rok fura latała może po 200km miesięcznie ale latałeś po trasach do Londka...a po Wrocku ile ?? tylko co po kondony i piwo
kaju Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 Trase do Londka i na zad zrobiłem raz, w sumie wtedy sprawdzałem jak pompa się sprawuje, bo zaraz po wsadzeniu nowej jebłem tą trase. No to z tym, co jeździłem tam, to na oko jakieś 5kkm, reszta po Polsce, morze, góry, w koło komina - po to kupiłem diesla, bo wiedziałem, że to będzie jeździło ze mną sporo. No i wiem, że jeździć jeszcze będzie.
asgaard Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 ja u siebie przez rok czasu około 15kkm
Rekomendowane odpowiedzi