Duds Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 No to ja też o 17.30 będę ---------- Post dopisany at 19:27 ---------- Poprzedni post napisany at 16:15 ---------- qrczak masz spaloną jedną żarówkę pod rejestracją
Spartan_Wroc. Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 Arek, sprawe mam Co tam się dzieje?
szczuraz Opublikowano 1 Października 2012 Autor Opublikowano 1 Października 2012 Arek czytałeś post o gsxr ?
Spartan_Wroc. Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 Arek czytałeś post o gsxr ? Dopiero teraz Ja na razie jednak odpuszczam temat...teraz i tak już nie polatam. Poczekam do stycznia/lutego, dozbieram kasy i kupie coś młodszego Ale dzięki wielkie za zainteresowanie Duds, gdzieś tam mi się obiło że masz czerwoną folię zostało Ci coś jeszcze?
Duds Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 No szczuraz zabiera, więc się możecie dogadać. Jest 25x50 cm. Żółtej też mi zostało:whistling:
Spartan_Wroc. Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 Halo już mam oklejone Maciek, tnij oszczędnie żeby mi też starczyło
Duds Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 Jeszcze jej nie ma Ma się zgłosić dopiero, na spocie miałem, ale mówił, że go nie będzie:wink:
szczuraz Opublikowano 1 Października 2012 Autor Opublikowano 1 Października 2012 Halo już mam oklejone Maciek, tnij oszczędnie żeby mi też starczyło postaram się w sumie to tylko kierunki boczne i tylne w hujdaju więc powinno coś zostać. Duds z której aukcji brałeś folię ? Sąsiad się napalił i w borewiczu będzie na żółto robił
Duds Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 FOLIA DO zmiana koloru LAMP ŻÓŁTA 25x50cm cult (2626005693) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
emay Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 ---------- Post dopisany at 11:48 ---------- Poprzedni post napisany at 11:10 ---------- pomógł by ktoś w oględzinach tego auta ? http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-146/a4-b6-sedan-2004r-160kkm-1-9tdi-avf-240334/#post2978939
frajdej89 Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 co emil, pozbywasz sie superba?
emay Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 co emil, pozbywasz sie superba? Nie, dla bardzo dobrego kolegii szukam auta.
Duds Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 Ja mogę załatwić kompa z kablem + miernik jakbyś chciał, ale to na przyszły tydzień.
banan87 Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 Witam forumowiczów, na zlot chętnie bym się wybrał (po raz pierwszy), ale termin koliduje z meczykiem Śląska, dla mnie jest trochę niefortunny... Kilka godzin temu zakupiłem A4 B7 BRD 170KM (z forum od nas) i od razu muszę podziękować koledze Qrczakowi za chęć pomocy w sprawie kontrolki silnika. A na zlot na pewno się kiedyś wybiorę, nigdy nie byłem i szczerze nie wiem czego spodziewać
Spartan_Wroc. Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 Witam forumowiczów, na zlot chętnie bym się wybrał (po raz pierwszy), ale termin koliduje z meczykiem Śląska, dla mnie jest trochę niefortunny... Kilka godzin temu zakupiłem A4 B7 BRD 170KM (z forum od nas) i od razu muszę podziękować koledze Qrczakowi za chęć pomocy w sprawie kontrolki silnika. A na zlot na pewno się kiedyś wybiorę, nigdy nie byłem i szczerze nie wiem czego spodziewać Szykuj porcję świeżych kawałów
banan87 Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 Kawał to ja miałem dzisiaj, jak zajeżdżam do dziupli po kilku godzinach od kupienia auta, a tu kontrolka silnika się grzeje... I już cały w stresie, ale liczę na łagodny wymiar kary Macie gdzieś jakieś fotki z tych zlotów?
hornet Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 Kawał to ja miałem dzisiaj, jak zajeżdżam do dziupli po kilku godzinach od kupienia auta, a tu kontrolka silnika się grzeje... I już cały w stresie, ale liczę na łagodny wymiar kary Macie gdzieś jakieś fotki z tych zlotów? ta na redtube możesz luknąć
banan87 Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 yhy... myślałem, że na audi.eurowroc.com coś znajdę, ale już chyba nie działa...
hornet Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 yhy... myślałem, że na audi.eurowroc.com coś znajdę, ale już chyba nie działa... zawitaj na spota to zobaczysz co się dzieje....
Rekomendowane odpowiedzi