Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WROCŁAWSKIE -> Info ostatnie posty.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to ja też o 17.30 będę:wink:

---------- Post dopisany at 19:27 ---------- Poprzedni post napisany at 16:15 ----------

qrczak masz spaloną jedną żarówkę pod rejestracją:decayed:

• Odpowiedzi 32.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• szczuraz

4607

• hornet

3524

• kaju

3181

• Spartan_Wroc.

1873

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Arek czytałeś post o gsxr ?

Opublikowano
Arek czytałeś post o gsxr ?

Dopiero teraz :facepalm: Ja na razie jednak odpuszczam temat...teraz i tak już nie polatam. Poczekam do stycznia/lutego, dozbieram kasy i kupie coś młodszego :wink:

Ale dzięki wielkie za zainteresowanie :thumbup1:

Duds, gdzieś tam mi się obiło że masz czerwoną folię :whistling: zostało Ci coś jeszcze? :naughty:

Opublikowano

No szczuraz zabiera, więc się możecie dogadać. Jest 25x50 cm. Żółtej też mi zostało:whistling:

Opublikowano

Halo już mam oklejone :wink:

Maciek, tnij oszczędnie żeby mi też starczyło :decayed:

Opublikowano

Jeszcze jej nie ma :decayed: Ma się zgłosić dopiero, na spocie miałem, ale mówił, że go nie będzie:wink:

Opublikowano
Halo już mam oklejone :wink:

Maciek, tnij oszczędnie żeby mi też starczyło :decayed:

postaram się :wink: w sumie to tylko kierunki boczne i tylne w hujdaju więc powinno coś zostać.

Duds z której aukcji brałeś folię ? Sąsiad się napalił i w borewiczu będzie na żółto robił :naughty:

Opublikowano
co emil, pozbywasz sie superba?:D

Nie, dla bardzo dobrego kolegii szukam auta.

Opublikowano

Ja mogę załatwić kompa z kablem + miernik jakbyś chciał, ale to na przyszły tydzień.

Opublikowano

Witam forumowiczów, na zlot chętnie bym się wybrał (po raz pierwszy), ale termin koliduje z meczykiem Śląska, dla mnie jest trochę niefortunny... Kilka godzin temu zakupiłem A4 B7 BRD 170KM (z forum od nas) i od razu muszę podziękować koledze Qrczakowi za chęć pomocy w sprawie kontrolki silnika. A na zlot na pewno się kiedyś wybiorę, nigdy nie byłem i szczerze nie wiem czego spodziewać :)

Opublikowano
Witam forumowiczów, na zlot chętnie bym się wybrał (po raz pierwszy), ale termin koliduje z meczykiem Śląska, dla mnie jest trochę niefortunny... Kilka godzin temu zakupiłem A4 B7 BRD 170KM (z forum od nas) i od razu muszę podziękować koledze Qrczakowi za chęć pomocy w sprawie kontrolki silnika. A na zlot na pewno się kiedyś wybiorę, nigdy nie byłem i szczerze nie wiem czego spodziewać :)

Szykuj porcję świeżych kawałów :decayed:

Opublikowano

Kawał to ja miałem dzisiaj, jak zajeżdżam do dziupli po kilku godzinach od kupienia auta, a tu kontrolka silnika się grzeje... I już cały w stresie, ale liczę na łagodny wymiar kary :P

Macie gdzieś jakieś fotki z tych zlotów?

Opublikowano
Kawał to ja miałem dzisiaj, jak zajeżdżam do dziupli po kilku godzinach od kupienia auta, a tu kontrolka silnika się grzeje... I już cały w stresie, ale liczę na łagodny wymiar kary :P

Macie gdzieś jakieś fotki z tych zlotów?

ta na redtube możesz luknąć

Opublikowano

yhy... myślałem, że na audi.eurowroc.com coś znajdę, ale już chyba nie działa...

Opublikowano
yhy... myślałem, że na audi.eurowroc.com coś znajdę, ale już chyba nie działa...

zawitaj na spota to zobaczysz co się dzieje....