Gość cwiara Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Maja warsztat obok tego w ktorym pracuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan87 Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Maja warsztat obok tego w ktorym pracuje Thx pany, kolego cwiara i jaką masz opinię na temat sąsiadów z pracy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Nie wiem bo sa tam dopiero ok 3 miesiace. Oni byli chyba na swieradowskiej i sie przeniesli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan87 Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Oki a ktoś z was tak był w ogole jak to jest coś nowego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 8 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 No cóż panowie, stało się! http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-145/tlusta-amerykanka-247866/#post3063570 oddawaj skórę Rozumiem że na felgi mam szukać nowego nabywcy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 :hi:Piotr spokojnie dopiero się rozpędzałęm było glebować furę a tak poważnie od kiedy ogladam uwaga pirat to smigam wolniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 :hi:Piotr spokojnie dopiero się rozpędzałęm było glebować furę a tak poważnie od kiedy ogladam uwaga pirat to smigam wolniej A tak BTW to jaką tam moc masz w swoim AFNie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 8 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2012/10/6926e115efd7fc02c7bf0740c2303bed.gif?1349530753 ale fotkę jeszcze cyknąć musiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 co ja tam mam a program plus wtryski 216 stki myslę że ponad 150 KM ale hamowni nie robiłem dlatego nie mogę tego udowodnić przynajmniej na razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 co ja tam mam a program plus wtryski 216 stki myslę że ponad 150 KM ale hamowni nie robiłem dlatego nie mogę tego udowodnić przynajmniej na razie turbo ori? Ja nie wiem czy bawić się w zmianę turbo i wtrysków czy swapować AWXa, bo właściwie jestem w stanie mieć taki silnik za free, jedynie koszt przełożenia Ale myślę, że i tak skończy się zmianą samochodu na a3 130km, bo mi już sam program nie wystarcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 co ja tam mam a program plus wtryski 216 stki myslę że ponad 150 KM ale hamowni nie robiłem dlatego nie mogę tego udowodnić przynajmniej na razie turbo ori? Ja nie wiem czy bawić się w zmianę turbo i wtrysków czy swapować AWXa, bo właściwie jestem w stanie mieć taki silnik za free, jedynie koszt przełożenia Ale myślę, że i tak skończy się zmianą samochodu na a3 130km, bo mi już sam program nie wystarcza jak masz silnik AWX za free i go nie chcesz to ja biorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Tylko się zaczął temat klekotów i Hornet od razu powrócił do żywych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 co ja tam mam a program plus wtryski 216 stki myslę że ponad 150 KM ale hamowni nie robiłem dlatego nie mogę tego udowodnić przynajmniej na razie turbo ori? Ja nie wiem czy bawić się w zmianę turbo i wtrysków czy swapować AWXa, bo właściwie jestem w stanie mieć taki silnik za free, jedynie koszt przełożenia Ale myślę, że i tak skończy się zmianą samochodu na a3 130km, bo mi już sam program nie wystarcza jak masz silnik AWX za free i go nie chcesz to ja biorę. No może niekoniecznie za free, ale kupując anglika na części wyrobię taki zysk, że silnik zostanie za free:decayed: Problem jest taki, że teraz po prostu nie mam czasu, a nadal mam dużo gratów z poprzednich aut i ciężko mi się wyrobić z tym wszystkim Pewnie pójdę na łatwiznę i zmienię furę Tylko kto mi zwróci czas i pieniądze włożone w to auto ---------- Post dopisany at 18:47 ---------- Poprzedni post napisany at 18:47 ---------- Tylko się zaczął temat klekotów i Hornet od razu powrócił do żywych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Tylko się zaczął temat klekotów i Hornet od razu powrócił do żywych Ja PB uznaję tylko w EVO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Wiem Dzisiaj na AOW się ganiały 2 sztuki ja miałem 160 a jak mnie mijały to jakbym w miejscu stał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Wiem Dzisiaj na AOW się ganiały 2 sztuki ja miałem 160 a jak mnie mijały to jakbym w miejscu stał Pewnie srebrny i czerwony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Na bank był czerwono-jakiś tam chyba...a drugiego tylko ryk usłyszałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 8 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 wracali z rakietowej coś tam sie dzisiaj działo po pod oknami mi latali beemkami i innymi crx`ami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 No cóż panowie, stało się! http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-145/tlusta-amerykanka-247866/#post3063570 oddawaj skórę Rozumiem że na felgi mam szukać nowego nabywcy ? Pierun wie, jeśli pójdzie, to nabywcę podsyłam po Ciebie po te felgi, a jeśli nie pójdzie, to je wezmę, plus dwie duże kraty sam wiesz czego za ten czas Twój stracony i nasze nerwy stargane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi