Spartan_Wroc. Opublikowano 25 Grudnia 2012 Opublikowano 25 Grudnia 2012 ja już nasaczony jak gabka ...ale do odciny dzisiaj nie ma ze boli a jutr okwarantanna
Gość cwiara Opublikowano 25 Grudnia 2012 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zdrowych i wesolych pany. A kto dzis nie nasaczony Sent from my iPhone using Tapatalk
roman_tyk Opublikowano 25 Grudnia 2012 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Panowie ja nie wiem jak Wy to robicie, ale obserwuje watek od ponad roku i ani razu mi sie nie zdarzylo bym mogl przyjechac na spot. Albo macie te terminy jakieś dziwaczne albo ja zawsze w niedziele pijany....albo i to i to...
Gość cwiara Opublikowano 25 Grudnia 2012 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Ja tez nie bylem ale wiem ze ekipa fajna. . Kilka osob znam i mysle ze sie w wiekszej grupie spotkamy. Sent from my iPhone using Tapatalk
hornet Opublikowano 26 Grudnia 2012 Opublikowano 26 Grudnia 2012 as sie najebalem jak dizlao i ide pac jutro moze poaagamy, moze ysm wskoczy d o jakifos kul dzsiaj na jajakis piwo ?? nie opierdalac sie i dawac dalej damwy rayd e
emay Opublikowano 26 Grudnia 2012 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Ja wracam dzisiaj do wrocka takze w niedziele moge wpasc na spota.
Spartan_Wroc. Opublikowano 26 Grudnia 2012 Opublikowano 26 Grudnia 2012 as sie najebalem jak dizlao i ide pac jutro moze poaagamy, moze ysm wskoczy d o jakifos kul dzsiaj na jajakis piwo ?? nie opierdalac sie i dawac dalej damwy rayd e Ktoś Ci psikusa zrobił i literki na klawiaturze pozamieniał?
kaju Opublikowano 26 Grudnia 2012 Opublikowano 26 Grudnia 2012 as sie najebalem jak dizlao i ide pac jutro moze poaagamy, moze ysm wskoczy d o jakifos kul dzsiaj na jajakis piwo ?? nie opierdalac sie i dawac dalej damwy rayd e Ktoś Ci psikusa zrobił i literki na klawiaturze pozamieniał? On już miał dobrze
szczuraz Opublikowano 26 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2012 Panowie ja nie wiem jak Wy to robicie, ale obserwuje watek od ponad roku i ani razu mi sie nie zdarzylo bym mogl przyjechac na spot. Albo macie te terminy jakieś dziwaczne albo ja zawsze w niedziele pijany....albo i to i to... źle obserwujesz zrobi się cieplej to bedą regularne co tydzień a teraz to tak z doskoku sie spotykamy
banan87 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Opublikowano 26 Grudnia 2012 oddam komuś w dobre ręce panel od climatronica do B7, dla forumowiczów cena 130zł IGŁA! Panel climatronic klimatyzacja 2DIN A4 B7 (2900478124) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
hornet Opublikowano 26 Grudnia 2012 Opublikowano 26 Grudnia 2012 as sie najebalem jak dizlao i ide pac jutro moze poaagamy, moze ysm wskoczy d o jakifos kul dzsiaj na jajakis piwo ?? nie opierdalac sie i dawac dalej damwy rayd e Ktoś Ci psikusa zrobił i literki na klawiaturze pozamieniał? Ja nie wiem dlaczego .. wczoraj widocznie sprzęt źle musiał działać ---------- Post dopisany at 11:51 ---------- Poprzedni post napisany at 11:50 ---------- as sie najebalem jak dizlao i ide pac jutro moze poaagamy, moze ysm wskoczy d o jakifos kul dzsiaj na jajakis piwo ?? nie opierdalac sie i dawac dalej damwy rayd e Ktoś Ci psikusa zrobił i literki na klawiaturze pozamieniał? On już miał dobrze Dzisiaj łeb jak stodoła.... jeszcze 10 min i można pić no chyba że robimy jakiegoś spocika to jakoś przeboleję
Spartan_Wroc. Opublikowano 26 Grudnia 2012 Opublikowano 26 Grudnia 2012 No też bym dzisiaj mógł się przyturlać na spocika jakiegoś Dawno żeśmy się nie widzieli
hornet Opublikowano 26 Grudnia 2012 Opublikowano 26 Grudnia 2012 To dawać propozycję to może na jakiejś kawie się stykniemy ?
szczuraz Opublikowano 26 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2012 jestem za tylko o której ? ląduję u rodziców ok 15:30 chwilę muszę tam posiedzieć i potem jestem już wolny.
qrczak91 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Opublikowano 26 Grudnia 2012 jak coś ustalicie, dajcie znać mi na kom, rzadko na forum wchodzę, a spotkam się chętnie
szczuraz Opublikowano 26 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2012 To dawać propozycję to może na jakiejś kawie się stykniemy ? Tak mi się przypomniało przed chwilą jak odbiłem się od zamkniętych drzwi sklepu że kawe to dzisiaj moża tylko w domu wypić. Wszystko pozamykane. ---------- Post dopisany at 15:33 ---------- Poprzedni post napisany at 13:58 ---------- panowie jest taka możliwość że załapałem jakiegoś wirusa który odcina neta przy wejściu na jakiekolwiek strony z antywirusami ? nie zeskanowałem wczoraj obcego pendrivea i chyba sie doigrałem
oca69 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Opublikowano 26 Grudnia 2012 całkiem możliwe , ja miałem kiedyś wira który usuwał mi z kompa antywirusa od razu po zainstalowaniu
hornet Opublikowano 26 Grudnia 2012 Opublikowano 26 Grudnia 2012 TO co mam moczyć ryja czy jechać gdzieś ? Co do vira to może jeszcze sam robi kanapki ?
Spartan_Wroc. Opublikowano 26 Grudnia 2012 Opublikowano 26 Grudnia 2012 No właśnie...to jak, robimy jakiegoś spota?
Rekomendowane odpowiedzi