szczuraz Opublikowano 18 Maja 2013 Autor Opublikowano 18 Maja 2013 @Hornet mój tez w środku zadbany i mechanicznie sprawny tylko kosmetyka z zewnątrz kuleje a to ponoć Cię nie interesuje ---------- Post dopisany at 21:04 ---------- Poprzedni post napisany at 21:03 ---------- szczuraz, odnosnie fotek w Koronie, na parkingu stoi podobny fiat:) Nie kojarzę tematu... w trakcie picia jestem A co do spotu to mnie jutro niema bo robię wypad na grilla
Damiandix Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 Damian podjadę jutro do Ciebie koło południa jak wywietrzeję Git, zapraszam Dziś jakiś pechowy dzień, spaliła mi się żarówka - oczywiście prawa żeby było łatwiej, jakiś fiut mi lusterko wygiął i przestało się regulować na boki i straciłem władzę nad sterowaniem nawiewów...
frajdej89 Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 ja planuje podjechac o 17, moze uda mi sie zgarnac kogos z STC
Nelson Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 Nelson, podrzuć jaką glinkę kupić i tego Collinita też kupuję Glinka Bit Hamber Soft Wszystko masz na http://showcarshine.pl . Powołaj się na forum kosmetykaaut.pl dostaniesz zniżkę i gratis do paczki:wink: Postaram się być o 17 i pokazać Wam jak wosk powinien odpychać wodę
chopin Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 Mój parch stoi pod drzewem na którym siedzą zasrańce ( gołębie)... Muszę chyba wiatrówkę skołować i będę miał rozrywkę z okna mam profi wiatrówe bo kiedyś byłem w klubie strzeleckim , także jak coś to moge pożyczyć
szczuraz Opublikowano 19 Maja 2013 Autor Opublikowano 19 Maja 2013 mam profi wiatrówe bo kiedyś byłem w klubie strzeleckim potrafisz skalibrować bajkał z lufą na gwincie śrut 4.5mm ?
chopin Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 mam profi wiatrówe bo kiedyś byłem w klubie strzeleckim potrafisz skalibrować bajkał z lufą na gwincie śrut 4.5mm ? potrafić potrafie tylko trzeba mieć gdzie
szczuraz Opublikowano 19 Maja 2013 Autor Opublikowano 19 Maja 2013 kulochwytu nie mam niestety ale imadło by sie znalazło
chopin Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 kulochwytu nie mam niestety ale imadło by sie znalazło no ale trzeba mieć jeszcze prosty stół i miejsce w którym można oddać kilka serii żeby to ustawiać i korygować także jedyne rozsądne miejsce to strzelnica tyllko jeszcze pytanie kiedy ostatnio ktoś z tego strzelał i czy regularnie czyścił po strzelaniu ? bo jak stara i zardzewiała to nawet tego nie dotykam
Dikson Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 Byl ktoś dziś po mm? Przejchalem sie o 18 było kilka osób ale zero audiczkek więc zwróciłem i pojechałem:D jeszcze nie byłem a jakoś nie moge trafić raz na 17 raz na 18 sie umawiacie. Wczoraj rozebralem wszystkie elementy podsufitki został sam dach który ściągne u tapicera. Może jak sie uda to już będzie przed weekendem kolejnym zrobione to sie pochwałę na żywo.
Damiandix Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 Bo było kilka osób, zaraz zrobię dokładną mapkę dla potomnych
szczuraz Opublikowano 19 Maja 2013 Autor Opublikowano 19 Maja 2013 tyllko jeszcze pytanie kiedy ostatnio ktoś z tego strzelał i czy regularnie czyścił po strzelaniu ? ja nie strzelałem z niej ponad rok ale mój ojciec używa jej cały czas
hornet Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 Oj dzisiaj spot był udany Pośmiali się pogadali fajnie było. Emil nawet zadymił atmosferę
hornet Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 a miało cie nie być Wyrobiłem się. Dzisiaj paździochem zajechałem
Rekomendowane odpowiedzi