Hardjack Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Pany zna ktoś kierownika który jeździ po wrocku białą A4 B6 3.0 w quattro z klapą US? Ona chyba była nie dawno do sprzedania...
chopin Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 no to właśnie , tyle by było w temacie :D:D :polew: Arku drogi niektórzy kupują auta do jeżdżenia a nie do toczenia się i jeżdżenia ciągle slalomem bo dziury wszędzie
Spartan_Wroc. Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Arku drogi niektórzy kupują auta do jeżdżenia a nie do toczenia się i jeżdżenia ciągle slalomem bo dziury wszędzie A czy ja powiedziałem, że ma szurać po ziemi? Wyjący do nieba przód i przykulony tył wyglądają co najmniej nie estetycznie... Nie mówię nikomu, że ma glebić do oporu, kit -30 by wyrównał sytuację, a to żadna gleba... Na szczęście Maciek kuma temat i wie co robić btw Poruszałeś się kiedyś autem na gwincie tak na codzień?
hornet Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Arku drogi niektórzy kupują auta do jeżdżenia a nie do toczenia się i jeżdżenia ciągle slalomem bo dziury wszędzie A czy ja powiedziałem, że ma szurać po ziemi? Wyjący do nieba przód i przykulony tył wyglądają co najmniej nie estetycznie... Nie mówię nikomu, że ma glebić do oporu, kit -30 by wyrównał sytuację, a to żadna gleba... Na szczęście Maciek kuma temat i wie co robić btw Poruszałeś się kiedyś autem na gwincie tak na codzień? Pewnie nawet nie siedział w takim ---------- Post dopisany at 10:04 ---------- Poprzedni post napisany at 10:04 ---------- Fajna myjnia........
chopin Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Arku drogi niektórzy kupują auta do jeżdżenia a nie do toczenia się i jeżdżenia ciągle slalomem bo dziury wszędzie A czy ja powiedziałem, że ma szurać po ziemi? Wyjący do nieba przód i przykulony tył wyglądają co najmniej nie estetycznie... Nie mówię nikomu, że ma glebić do oporu, kit -30 by wyrównał sytuację, a to żadna gleba... Na szczęście Maciek kuma temat i wie co robić btw Poruszałeś się kiedyś autem na gwincie tak na codzień? Pewnie nawet nie siedział w takim ---------- Post dopisany at 10:04 ---------- Poprzedni post napisany at 10:04 ---------- http://s6.postimg.org/5bj09okvh/Przechwytywanie.jpg Fajna myjnia........ właśnie że jeździłem i dlatego mam na ten temat takie a nie inne zdanie
Spartan_Wroc. Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 właśnie że jeździłem i dlatego mam na ten temat takie a nie inne zdanie Pokaż mnie tę glebę Ja jeżdżac 2rok na gwincie nie wyobrażam sobie teraz jazdy na ori zawiasie... na 1be dostawałem choroby morskiej, taki ponton był Ale co kto lubi Nie mam żony, nie mam dzieci...więc takie niepraktyczne auto mogę mieć
hornet Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Tylko, że u szczura na chwilę obecną jest + a nie - od ori
Spartan_Wroc. Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Tylko, że u szczura na chwilę obecną jest + a nie - od ori Włąsnie o to mi chodziło A tu taki dym
oca69 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Bry Panowie. Ja bym u siebie spadł tak ze -30 ale brak funduszy Spartan powiedz mi , jak bym założył same sprężyny na ori amory zmieni to coś?
goldi Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 a ja dzis szybka wymiana łożyska z przodu przed wyjazdem i zmiana oleju
chopin Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Tylko, że u szczura na chwilę obecną jest + a nie - od ori a ja tylko jak jakaś kasa będzie to wywalam od siebie s-linowe i podnosze :P:P i też będzie plus i sobie możecie pisać co chcecie.
hornet Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Tylko, że u szczura na chwilę obecną jest + a nie - od ori a ja tylko jak jakaś kasa będzie to wywalam od siebie s-linowe i podnosze :P:P i też będzie plus i sobie możecie pisać co chcecie. To są objawy jakiejś choroby.... jeszcze nie wiem jakiej ale pewnie to można uleczyć... s-line zmieniać na zwykłe toż to grzech. s-line jest bardziej komfortowe niż standard... jak Twoja d*pa tego nie czuje to może warto pomyśleć nad przeróbką na resory od żuka ?
chopin Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Tylko, że u szczura na chwilę obecną jest + a nie - od ori a ja tylko jak jakaś kasa będzie to wywalam od siebie s-linowe i podnosze :P:P i też będzie plus i sobie możecie pisać co chcecie. To są objawy jakiejś choroby.... jeszcze nie wiem jakiej ale pewnie to można uleczyć... s-line zmieniać na zwykłe toż to grzech. s-line jest bardziej komfortowe niż standard... jak Twoja d*pa tego nie czuje to może warto pomyśleć nad przeróbką na resory od żuka ? fak ju sprowadzałem z kolegą z holandii dla niego b6 ze zwykłą zawiechą i przejechałem swoim autem w jedną stronę ponad 1000 km i w drugą stronę tyle samo tyle że drugim na zwykłym zawieszeniu i chyba ja wiem co mi najlepiej pasuje co nie ? jak taki mądry to dlaczego nie pierdolniesz do andzi 19 calowych avusów i nie zglebisz ? tylko jeszcze na zimówkach zapitalasz ?
hornet Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Tylko, że u szczura na chwilę obecną jest + a nie - od ori a ja tylko jak jakaś kasa będzie to wywalam od siebie s-linowe i podnosze :P:P i też będzie plus i sobie możecie pisać co chcecie. To są objawy jakiejś choroby.... jeszcze nie wiem jakiej ale pewnie to można uleczyć... s-line zmieniać na zwykłe toż to grzech. s-line jest bardziej komfortowe niż standard... jak Twoja d*pa tego nie czuje to może warto pomyśleć nad przeróbką na resory od żuka ? fak ju sprowadzałem z kolegą z holandii dla niego b6 ze zwykłą zawiechą i przejechałem swoim autem w jedną stronę ponad 1000 km i w drugą stronę tyle samo tyle że drugim na zwykłym zawieszeniu i chyba ja wiem co mi najlepiej pasuje co nie ? jak taki mądry to dlaczego nie pierdolniesz do andzi 19 calowych avusów i nie zglebisz ? tylko jeszcze na zimówkach zapitalasz ? mam wyyebane auto mialo zarobić na siebie i to zrobiło.. teraz jest mi obojętne... z resztą i tak stoi i nie jeździ Jakbym miał robić zawieszenie to tylk os-line albo gwint ale nie z maksymalna glebą. Tylko takim autem już nie wjadę na budowę do klienta...
Spartan_Wroc. Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Bry Panowie. Ja bym u siebie spadł tak ze -30 ale brak funduszy Spartan powiedz mi , jak bym założył same sprężyny na ori amory zmieni t co? Oczywiście, że zmieni... siedzie o te 30mm. Pamiętaj, od wysokości jest sprężyna, od twardości amor. ---------- Post dopisany at 16:38 ---------- Poprzedni post napisany at 16:34 ---------- Zmierzyłem swoją glebe... przód -95, tył -90mm od serii i to nie jest moje ostatnie słowo...niech no tylko wpadną 18"
Nelson Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Każdy ma swoje podejście do życia, ja lubię wchodzić w zakręt na pełnej k**wie, a nie zwalniać do 40:wink: Dlatego jest gleba, każdy musi dorosnąć do ori zawieszenia, mój wujas ma A5 na koksie i ni c**ja mu nie przemówię do gleby. Ma gość 40 lat i już go nie rajcują duże koła i gleba, chociaż jeździ sam:wink: My z Arkiem nie mamy psa, dziecka, żony. Większość czasu jeździmy sami, więc mamy wyjebane na komfort:decayed: Dupowozem będę jeździć jak zdziadzeję i dojdę do 35 lat:grin: Później cipek zbiję mi trumnę z płyty OSB i będzie na mnie czekała:banan:
oca69 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Bry Panowie. Ja bym u siebie spadł tak ze -30 ale brak funduszy Spartan powiedz mi , jak bym założył same sprężyny na ori amory zmieni t co? Oczywiście, że zmieni... siedzie o te 30mm. Pamiętaj, od wysokości jest sprężyna, od twardości amor. ---------- Post dopisany at 16:38 ---------- Poprzedni post napisany at 16:34 ---------- Zmierzyłem swoją glebe... przód -95, tył -90mm od serii i to nie jest moje ostatnie słowo...niech no tylko wpadną 18" To muszę szukać sprężyn , u mnie jest sport zawiecha ori ( tak wychodzi z tabliczki i numerów części ) tylko wysokość ale twardość ok
Duds Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Arek, ile od błotnika od ziemi? Ja pokręciłem i musiałem wywalić osłonę, bo nie da się z nią jeździć :naughty:
Spartan_Wroc. Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Arek, ile od błotnika od ziemi? Ja pokręciłem i musiałem wywalić osłonę, bo nie da się z nią jeździć :naughty: Przód 59,5, tył 60:decayed: na 17" niestety to i tak tego efektu nie ma
Rekomendowane odpowiedzi