szczuraz Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Opublikowano 4 Lipca 2013 ostatni rok było tłuczone regularnie dzień w dzień po wioskowych dziurach w drodze do pracy
szczuraz Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Opublikowano 4 Lipca 2013 Jak zwykle wiesz lepiej jak i gdzie używałem auta to co ja się bedę udzielał.
hornet Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 Jak zwykle wiesz lepiej jak i gdzie używałem auta to co ja się bedę udzielał. Bo takie gadanie... śmigane dwa lata a auto rok stało... posłuchaj siebie. Wiem jak jeździłeś i panikowałeś o swoje parapety więc..... Naqurwia to Nelson po mieście i to można stwierdzić, że auto jeździ. ---------- Post dopisany at 20:32 ---------- Poprzedni post napisany at 20:31 ---------- Dzik mi napisał że ma lema za 1850 zł komplet ale że poleca też DYS za 1150 , co to jest za firma ? Łykaj ten komplet. Jeździsz ostrożnie to posłuży trochę.
kaju Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 Co do mastersportów - Wandej handluje na forum, ma dobre ceny. Do B6 spadłem z krzesła jak mi zaśpiewał cene, ale że na razie jest u mnie cacy, to będę brał na dniach tylko hamulce u niego i wycieraczki, bo tez ma dobry prajs. ---------- Post dopisany at 18:33 ---------- Poprzedni post napisany at 18:32 ---------- chopin, PW.
szczuraz Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Opublikowano 4 Lipca 2013 Bo takie gadanie... śmigane dwa lata a auto rok stało... posłuchaj siebie. Miałem ją ponad 3 lata. Pierwszy rok służyła weekendowo a dwa pozostałe latała normalnie. Parapety miałem przez ostatni rok. Matematykę zostawiam tobie.
hornet Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 Do roboty śmigałeś niebieskim.... Na spoty też wpadałeś niebieskim dopóki skrzynia się nie zmieliła... ile KM zrobiłeś przez te dwa lata ? ( tak z ciekawości ) Tak czy siak można łyknąć MS ale tylko z pewnego źródła. W ostateczności można regenerować zawiechę ale auto dłużej na cegłach będzie stało... ---------- Post dopisany at 20:43 ---------- Poprzedni post napisany at 20:41 ---------- No i pięknie wystroili
Nelson Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 A ja się wreszcie zdecydowałem co będzie V6, brzmi fajnie z DSG jeździ jeszcze fajniej:wink: Tylko wygląda to dość nędznie przy filmiku wyżej:grin: Co się tak spinacie, wódki się napijmy:decayed:
Gniady Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 Ej wahacze może jakie piwo jutro się do ryja powlewa co ?
hornet Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 Ej wahacze może jakie piwo jutro się do ryja powlewa co ? Ja jutro wyjeżdżam
szczuraz Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Opublikowano 4 Lipca 2013 Ej wahacze może jakie piwo jutro się do ryja powlewa co ? ja teraz wlewam jak chcesz to podejdź
chopin Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 ja również , Łomża export niepasteryzowane wchodzi właśnie no to zdrówko a co do jutra to ja chętny
oca69 Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 Co do MS jak mówiłem 30kkm zrobione i cisza . Dziury , krawężniki , progi zwalniające ( co do progów ... Maciek pisz pismo żeby obniżyli ten na wjedzie bo moja księżniczka zapomniała o nim i myślałem ze będę zbierał zderzak do bagażnika ) :grin:
hornet Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Ja właśnie skończyłem szykować dok. dla klientów... połowicznie spakowany udaję się spać. Jutro wyjazd i mam na wszystko wyyebane... w dorodze forum sprawdzę na komie sobie bo pewnie nie przeżyje bez forum
e9matic Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Bry Odbieram dzisiaj autko z serwisu. Oddac auto do mechanika to Ci posklada ch@j zle rozrzad ... Uszczelka pod glowica + reszta uszczelek, podkladki oringi, zregenerowana glowica, nowy olej... Mam nadzieje ze juz bez niespodzianek sie obejdzie
hornet Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Bry Odbieram dzisiaj autko z serwisu. Oddac auto do mechanika to Ci posklada ch@j zle rozrzad ... Uszczelka pod glowica + reszta uszczelek, podkladki oringi, zregenerowana glowica, nowy olej... Mam nadzieje ze juz bez niespodzianek sie obejdzie Jak tam po ślubie...młoda inaczej smakuje" ?
chopin Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Bry Odbieram dzisiaj autko z serwisu. Oddac auto do mechanika to Ci posklada ch@j zle rozrzad ... Uszczelka pod glowica + reszta uszczelek, podkladki oringi, zregenerowana glowica, nowy olej... Mam nadzieje ze juz bez niespodzianek sie obejdzie no trzeba mieć zaufanego mechaniora , a takich to ze świeczką
hornet Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Bry Odbieram dzisiaj autko z serwisu. Oddac auto do mechanika to Ci posklada ch@j zle rozrzad ... Uszczelka pod glowica + reszta uszczelek, podkladki oringi, zregenerowana glowica, nowy olej... Mam nadzieje ze juz bez niespodzianek sie obejdzie no trzeba mieć zaufanego mechaniora , a takich to ze świeczką Co chciała bo widziałem, że dzwoniła wczoraj.
chopin Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Bry Odbieram dzisiaj autko z serwisu. Oddac auto do mechanika to Ci posklada ch@j zle rozrzad ... Uszczelka pod glowica + reszta uszczelek, podkladki oringi, zregenerowana glowica, nowy olej... Mam nadzieje ze juz bez niespodzianek sie obejdzie no trzeba mieć zaufanego mechaniora , a takich to ze świeczką Co chciała bo widziałem, że dzwoniła wczoraj. jak coś chciał to wczoraj a dzisiaj już nieaktualne opony musze kupić i chciałem pytnąć czy jest ktoś z forum kto obsługuje klubowiczów z jakimiś fajnymi cenami ?
e9matic Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Bry Odbieram dzisiaj autko z serwisu. Oddac auto do mechanika to Ci posklada ch@j zle rozrzad ... Uszczelka pod glowica + reszta uszczelek, podkladki oringi, zregenerowana glowica, nowy olej... Mam nadzieje ze juz bez niespodzianek sie obejdzie Jak tam po ślubie...młoda inaczej smakuje" ? Wszystko po staremu
Rekomendowane odpowiedzi