chopin Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Ja 200 litrów mogę minimum negocjować... mniej nie będzie to bym całą działkę owoców zalał i jeszcze by zostało 3/4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 no ja tak ze 3 litry bym potrzebował do nalewek bo 40 szt to tyle malin nie bedzie Jak chcesz to i maliny się znajdą do kompletu Popytam po znajomych może ktoś będzie chciał odsprzedać ze swoich zapasów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 no ja tak ze 3 litry bym potrzebował do nalewek bo 40 szt to tyle malin nie bedzie Jak chcesz to i maliny się znajdą do kompletu Popytam po znajomych może ktoś będzie chciał odsprzedać ze swoich zapasów za darmo moge pojechać rwać jak komuś ma sie zepsuć ale żeby płacić to nie za bardzo bo swoich jeszcze bedzie troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Z malinami żartuje sobie, nie mam malin a z odsprzedawaniem to mi o spiryt chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Z malinami żartuje sobie, nie mam malin a z odsprzedawaniem to mi o spiryt chodziło ok , to popytaj bede wdzieczny i malinówke dostaniesz jak załatwisz Babcia robi , także tego ... a ja podglądam i rozlewam do butelek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 ok , to popytaj bede wdzieczny i malinówke dostaniesz jak załatwisz Babcia robi , także tego ... a ja podglądam i rozlewam do butelek Załatwione. PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 ma ktoś klucz do gwintu HR ? dzisiaj mi przyszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 ma ktoś klucz do gwintu HR ? dzisiaj mi przyszedł Musiałbym zobaczyć...na bank mam do FK i AP. Zmierz średnicę nakrętki, może podpasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Ja już we Wrocku... ale droga wczoraj była.... 5,5h ale takie ulewy 4 mijałem, że auta zatrzymywały się. Na S8 nic nie było widać a za Wieluniem 40 się jechało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Siema albo się nie ma:decayed: Wolę być w tej pierwszej grupie:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 koleś w niedziele wracał 10 godziń z nad morza masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Sie ma ---------- Post dopisany at 09:57 ---------- Poprzedni post napisany at 09:57 ---------- koleś w niedziele wracał 10 godziń z nad morza masakra Bo to długi weekend. ---------- Post dopisany at 10:00 ---------- Poprzedni post napisany at 09:57 ---------- Ja już we Wrocku... ale droga wczoraj była.... 5,5h ale takie ulewy 4 mijałem, że auta zatrzymywały się. Na S8 nic nie było widać a za Wieluniem 40 się jechało Teraz już się nie wykręcisz z niepiciem w ten nadchodzący weekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Masakra te nasze drogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Ja już we Wrocku... ale droga wczoraj była.... 5,5h ale takie ulewy 4 mijałem, że auta zatrzymywały się. Na S8 nic nie było widać a za Wieluniem 40 się jechało mówiłem że nie dasz rady w 5 godzin równo bo ulewy to żeś nie wierzył. Znajomi w polsce jeżdżą to zdają relacje. Wczoraj kuzyn wracał z dębicy to przed krakowem stał kilka godzin bo korek na 7 km ---------- Post dopisany at 10:17 ---------- Poprzedni post napisany at 10:16 ---------- gdzie we wrocku kupić akumulator nowy do b5 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 a-market.pl ---------- Post dopisany at 10:18 ---------- Poprzedni post napisany at 10:18 ---------- tam kupowałem varte silver do superba ---------- Post dopisany at 10:20 ---------- Poprzedni post napisany at 10:18 ---------- a w Twoich okolicach to chyba ten sklep podobno jest dobry Bagażniki Wrocław - Sklep Motoryzacyjny - Akumulatory Wrocław Centra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Ja już we Wrocku... ale droga wczoraj była.... 5,5h ale takie ulewy 4 mijałem, że auta zatrzymywały się. Na S8 nic nie było widać a za Wieluniem 40 się jechało mówiłem że nie dasz rady w 5 godzin równo bo ulewy to żeś nie wierzył. Znajomi w polsce jeżdżą to zdają relacje. Wczoraj kuzyn wracał z dębicy to przed krakowem stał kilka godzin bo korek na 7 km ---------- Post dopisany at 10:17 ---------- Poprzedni post napisany at 10:16 ---------- gdzie we wrocku kupić akumulator nowy do b5 ? Ja brałem swojego bosha koło tesco na długiej... szczur jaka to ulica była ? Nowy z gwarą i w dobrej cenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Ja aku do 80 tki kupowałem na pięknej po lewej stronie i jak przyjdzie mi kupić do a4 kiedyś to też tam pojadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 ---------- Post dopisany at 10:17 ---------- Poprzedni post napisany at 10:16 ---------- gdzie we wrocku kupić akumulator nowy do b5 ? U mnie na złomie:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Amir Wrocław - nabijanie klimatyzacji Karmelkowa 64a http://www.amir.net.pl/sklep/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi