kaju Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Arku co do flachy jest mały problem ja nie pije alko Ja pije spokojnie To jest nas dwóch Nelson... Szykuj dupe na Andrzejki bo będziesz miał zrobione jesień średniowiecza. Napaćkane z japca kaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Arku co do flachy jest mały problem ja nie pije alko Ja pije spokojnie To jest nas dwóch Nelson... Szykuj dupe na Andrzejki bo będziesz miał zrobione jesień średniowiecza. Napaćkane z japca kaja lubi to na ostro bez wazeliny więc będzie szczęśliwy:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Arku co do flachy jest mały problem ja nie pije alko Znajdziemy jakiś kompromis ---------- Post dopisany at 12:42 ---------- Poprzedni post napisany at 12:41 ---------- Ja pije spokojnie Kiedy i gdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Arku co do flachy jest mały problem ja nie pije alko Ja pije spokojnie To jest nas dwóch Nelson... Szykuj dupe na Andrzejki bo będziesz miał zrobione jesień średniowiecza. Napaćkane z japca kaja lubi to na ostro bez wazeliny więc będzie szczęśliwy:decayed: Karol jedź z nami, chłopaki zaserwują też Tobie to co najbardziej lubisz:decayed: Oczywiście z żelem Durex Play:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Arek bede u Ciebie ok 22 bo garuje w robocie do 21 ,moze być ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Arek bede u Ciebie ok 22 bo garuje w robocie do 21 ,moze być ? No problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Arku co do flachy jest mały problem ja nie pije alko rozumiem że po wczorajszym piwie masz mega kaca innej opcji nie widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Pany mam do sprzedania Saaba 9-5 2.3Turbo 260Km , Septronic, 2007 rok , oryginalny przebieg 115000 tys właśnie stuka , full opcja , sedan , z kompletem zimówek , w niedziele przyjade nim na spota . Ktoś byłby zainteresowany ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oca69 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Arku co do flachy jest mały problem ja nie pije alko rozumiem że po wczorajszym piwie masz mega kaca innej opcji nie widze Nie no co ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Arku co do flachy jest mały problem ja nie pije alko rozumiem że po wczorajszym piwie masz mega kaca innej opcji nie widze Nie no co ty W takim razie musisz zmienić forum, tutaj same alkoholiki:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 No nie przesadzaj dzis nie piję ale za to po żonę muszę jechać do klubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 ja dopiero startuje na wroclaw:thumbdown: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniady Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Arku co do flachy jest mały problem ja nie pije alko Jak Ty działasz masz jakiś program wgrany ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 gniady jak tam hamulce ogarnołeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 kurna koniec roboty dopiero arek zaraz wyjeżdżam do Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oca69 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Arku co do flachy jest mały problem ja nie pije alko Jak Ty działasz masz jakiś program wgrany ? Taki jedyny oryginalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Arku co do flachy jest mały problem ja nie pije alko Jak Ty działasz masz jakiś program wgrany ? Taki jedyny oryginalny Z limitowanej edycji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 a spytam co sądzicie o oponach zimowych bieżnikowanych macie jakieś doświadczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 a spytam co sądzicie o oponach zimowych bieżnikowanych macie jakieś doświadczenia Odpuść sobie, jeździ się dość c**jowo:wink: Wejdźcie na tablicę Kaja, jebniecie ze śmiechu co tam bajer leci:polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 a spytam co sądzicie o oponach zimowych bieżnikowanych macie jakieś doświadczenia Odpuść sobie, jeździ się dość c**jowo:wink: Wejdźcie na tablicę Kaja, jebniecie ze śmiechu co tam bajer leci:polew: +1, najgorsze c**jstwo, jakie kiedykolwiek ktoś mógł wyrobić. Przestań s to tablico nakurwiaj węgorza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi