Nelson Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 Maciek jak przycisnąłem pedał na Legnickiej, 0 trakcji:decayed:
oca69 Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 Miło było poznać ---------- Post dopisany at 20:43 ---------- Poprzedni post napisany at 20:42 ---------- Maciek w środę o której kończysz robotę ??
Nelson Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 To ty jechałeś tym avantem ;d? To zależy o którym avancie mowa:decayed:
danko93 Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 A kij już wie hahha ;d Ja jechałem za Maćkiem chyba ten z A8 ;d
szymeniu Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 Maciek jak przycisnąłem pedał na Legnickiej, 0 trakcji:decayed: Czekaj czekaj ja Ci pokaże co to jest brak trakcji i to w 4x4 tak było latem przy +35 stopniach film jest w HD więc ustawcie Full HD i dajcie pełny ekran
oca69 Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 Nelsona nie da się nie poznać :grin:
danko93 Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 Maciek jak przycisnąłem pedał na Legnickiej, 0 trakcji:decayed: Czekaj czekaj ja Ci pokaże co to jest brak trakcji i to w 4x4 tak było latem przy +35 stopniach film jest w HD więc ustawcie Full HD i dajcie pełny ekran Kur.... ta S6 miażdży cycki
kaju Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 Nelsona nie da się nie poznać :grin: pewnie wyleciał w futrze z gaci bułgarek
Nelson Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 Nelsona nie da się nie poznać :grin: pewnie wyleciał w futrze z gaci bułgarek Ty małolat, filtruj bajerkę Ja jeżdżę czornym jak wyngiel avanciorem na oczojebnych kołach:wink:
szymeniu Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 Nelsona nie da się nie poznać :grin: pewnie wyleciał w futrze z gaci bułgarek Ty małolat, filtruj bajerkę Ja jeżdżę czornym jak wyngiel avanciorem na oczojebnych kołach:wink: Dzisiaj Nelson był w za***istym oczojebnym stroju w stylu Coco Jumbo i do przodu
Nelson Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 Nelsona nie da się nie poznać :grin: pewnie wyleciał w futrze z gaci bułgarek Ty małolat, filtruj bajerkę Ja jeżdżę czornym jak wyngiel avanciorem na oczojebnych kołach:wink: Dzisiaj Nelson był w za***istym oczojebnym stroju w stylu Coco Jumbo i do przodu Postanowiłem wprowadzić trochę koloru do tego smutnego jak piz*a miasta:decayed:
oca69 Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 Ja jeżdżę czornym jak wyngiel avanciorem na oczojebnych kołach:wink: Rzecz jasna miałem na myśli buty twojej Andzi
szymeniu Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 Nelsona nie da się nie poznać :grin: pewnie wyleciał w futrze z gaci bułgarek Ty małolat, filtruj bajerkę Ja jeżdżę czornym jak wyngiel avanciorem na oczojebnych kołach:wink: Dzisiaj Nelson był w za***istym oczojebnym stroju w stylu Coco Jumbo i do przodu Postanowiłem wprowadzić trochę koloru do tego smutnego jak piz*a miasta:decayed: udała się bajera
kaju Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 Nelsona nie da się nie poznać :grin: pewnie wyleciał w futrze z gaci bułgarek Ty małolat, filtruj bajerkę Ja jeżdżę czornym jak wyngiel avanciorem na oczojebnych kołach:wink: Dzisiaj Nelson był w za***istym oczojebnym stroju w stylu Coco Jumbo i do przodu Postanowiłem wprowadzić trochę koloru do tego smutnego jak piz*a miasta:decayed: dziwić sie, że szare, smutne i brzydkie, jak same bułgarki zwozisz k**wa - litwinki są ładniejsze i się lepiej rąbią. przemyśl moją ofertę handlową, mówiłem Ci nei raz i nie osiem
Nelson Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 Na bułgarki mam dobrą zniżkę Jestem dość sentymentalny co do bułgarek, nie muszą chodzić na solarium. Oszczędności:grin:
kaju Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 Na bułgarki mam dobrą zniżkę Jestem dość sentymentalny co do bułgarek, nie muszą chodzić na solarium. Oszczędności:grin: co z tego, skoro nawet oszczędzając na solarium jest to nieekonomiczne - nie są w stanie zapewnić Ci tylu kontrahentów, co litwinki, o cenach już nie ma o czym mówić, koszt utrzymania litwinki jest w c**j mniejszy niż bułgarki, a z każdego klienta jest większy profit - siądziem, wypijem, wszystko Ci w paincie wyrysuje, bydzesz wiedzioł o czym mówja
chopin Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 Na bułgarki mam dobrą zniżkę Jestem dość sentymentalny co do bułgarek, nie muszą chodzić na solarium. Oszczędności:grin: Nelson jest sprawa Ten civic co szfagierka tydzień temu sarne przyjeła na mache bedzie chyba do złomowania bo nie opyla sie jej już robić , ile za coś takiego dasz ?
kaju Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 Na bułgarki mam dobrą zniżkę Jestem dość sentymentalny co do bułgarek, nie muszą chodzić na solarium. Oszczędności:grin: Nelson jest sprawa Ten civic co szfagierka tydzień temu sarne przyjeła na mache bedzie chyba do złomowania bo nie opyla sie jej już robić , ile za coś takiego dasz ? czy dychy ni wincyj
bidzio1 Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 Na bułgarki mam dobrą zniżkę Jestem dość sentymentalny co do bułgarek, nie muszą chodzić na solarium. Oszczędności:grin: Nelson jest sprawa Ten civic co szfagierka tydzień temu sarne przyjeła na mache bedzie chyba do złomowania bo nie opyla sie jej już robić , ile za coś takiego dasz ? czy dychy ni wincyj Ale jeszcze nelsonowi musisz flaszke postawić. Miło było poznać osobiście kolegę cwiara. Dzięki za wymianę fisa. ;-)
Rekomendowane odpowiedzi