KluBB Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 szczuraz, to Ty śmigasz codziennie w okolicach 7 i 15.30 przez Smolec? coś mi ten grill z podpisu się kojarzy... pozdro tak dokładnie a czym ty latasz ? Maq203 mi codziennie macha bo też lata ze Smolca czerwoną A4 sorry, ze tak późno... za dużo roboty ostatnio... czarne B7 w avancie... a Maq203 chyba tez widzialem, cos czerwonego wściekle zapitala czasami po Smolcu.
Spartan_Wroc. Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 a gdzie was przyjmował ? u mnie na osiedlu czy w warsztacie ? W warsztacie btw dorwałem w końcu d3200 jak dla mnie...tłuścioch ---------- Post dopisany at 21:08 ---------- Poprzedni post napisany at 21:04 ---------- A z nowości dodam, iż straciłem dziś ładowanie w zielonym
chopin Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 Chopin nie widziałeś czasem mojej grzechotki koło siebie:bicz2: jeździ ze mną w bagażniku
Gniady Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 Chopin nie widziałeś czasem mojej grzechotki koło siebie:bicz2: jeździ ze mną w bagażniku Bendem potrzebował - przy piontku mają być zimowe kapcie w factory w promocji przyjedż kupić bo chciałeś to sobie wyjmę z twojego bagażnika bo Tom już mi przysłał pompę na podmiankę.
Gość cwiara Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 cwiara dostałeś wiadomość ode mnie wczoraj lub przedwczoraj? :> Czekaj, dostalem. Zapomnialem odpisac. Sory, ale za duzo na glowie Sent from my iPhone5 using Tapatalk
hornet Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Wstawać ...ja zaraz wybywam postać w korkach w tej wiosce
oca69 Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Wstawać ...ja zaraz wybywam postać w korkach w tej wiosce no i powodzenia
Nelson Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Wstawać ...ja zaraz wybywam postać w korkach w tej wiosce Używaj pasa dla autobusów:grin:
hornet Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Posty 6,950licznik Ci aż puchnie Cóż mnie na to radzić, jak battalion nabija?! Napaćkane z japca kaja Batalion nie nabija... pójdziesz na moderację i japa się zamknie i nie będzie piero....nia w technicznych ---------- Post dopisany at 08:03 ---------- Poprzedni post napisany at 08:01 ---------- Wstawać ...ja zaraz wybywam postać w korkach w tej wiosce Używaj pasa dla autobusów:grin: Już wczoraj miałem pogadankę na rondzie, że wjeżdżam a nie mogę zjechać.... to wytłumaczyłem Panu że c*paa z przodu blokuje też innych i jego ściągnęli..... co za jełop zawracał no ręce opadły. Wtedy szczur dzwonił do mnie ...dobrze, że za tel nie dostałem blankietu bo szczurek musiałby płacić
kaju Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Cóż mnie na to radzić, jak battalion nabija?! Napaćkane z japca kaja Batalion nie nabija... pójdziesz na moderację i japa się zamknie i nie będzie piero....nia w technicznych Poszczałem się ze śmiechu ale niech Ci będzie. Chcesz, to pisz do prezesa, żeby mnie podrzucił na moderacje. Bardzo chętnie będę naparzał każdego ranka czapkę z rana, co na pewno po moderacji się ukaże i na battalionie i na liczniku postów. Zajrzyj sobie w moje posty gdzie ile jest wysłanych, potem na mnie naskakuj Napaćkane z japca kaja
hornet Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Cóż mnie na to radzić, jak battalion nabija?! Napaćkane z japca kaja Batalion nie nabija... pójdziesz na moderację i japa się zamknie i nie będzie piero....nia w technicznych Poszczałem się ze śmiechu ale niech Ci będzie. Chcesz, to pisz do prezesa, żeby mnie podrzucił na moderacje. Bardzo chętnie będę naparzał każdego ranka czapkę z rana, co na pewno po moderacji się ukaże i na battalionie i na liczniku postów. Zajrzyj sobie w moje posty gdzie ile jest wysłanych, potem na mnie naskakuj Napaćkane z japca kaja chyba więcej nie muszę wyjaśniać........słuchaj się wujka
kaju Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 chyba więcej nie muszę wyjaśniać........słuchaj się wujka Wujek... Wszystko cacy, ale przyjmij na klate, że i "młodzież" często wie co mówi Napaćkane z japca kaja
szczuraz Opublikowano 9 Października 2013 Autor Opublikowano 9 Października 2013 Pany znacie jakiś dobry serwis od smartphonów ? Mam swoje padniete HTC i chcialem popytac ile reanimacja by kosztowała... mam kogoś takiego ---------- Post dopisany at 11:36 ---------- Poprzedni post napisany at 11:36 ---------- szczuraz, to Ty śmigasz codziennie w okolicach 7 i 15.30 przez Smolec? coś mi ten grill z podpisu się kojarzy... pozdro tak dokładnie a czym ty latasz ? Maq203 mi codziennie macha bo też lata ze Smolca czerwoną A4 sorry, ze tak późno... za dużo roboty ostatnio... czarne B7 w avancie... a Maq203 chyba tez widzialem, cos czerwonego wściekle zapitala czasami po Smolcu. mrugnij no czasem bo na 90% mijamy sie codziennie pod lidlem ale pewien nie jestem ---------- Post dopisany at 11:37 ---------- Poprzedni post napisany at 11:36 ---------- a gdzie was przyjmował ? u mnie na osiedlu czy w warsztacie ? W warsztacie gdzie on to otworzył ? Od brata nic sie nie dowiem bo to konkurencja ---------- Post dopisany at 11:39 ---------- Poprzedni post napisany at 11:37 ---------- dobrze, że za tel nie dostałem blankietu bo szczurek musiałby płacić poszedłbyś na cwaniaka jak pan z bmw x5 i wszystko by się dobrze skończyło
Maxito Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 http://a4-klub.pl/gadgety-klubowe-109/zapisy-terminarz-format-a4-a5-logo-klubu-2014-dostepne-47-szt-288388/
Spartan_Wroc. Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 gdzie on to otworzył ? Od brata nic sie nie dowiem bo to konkurencja Na ul. Kolarskiej Ale to wyglądało jakby ten warsztat był tam od zawsze
Spartan_Wroc. Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Muszę zregenerować alternator... gdzie mi to dobrze zrobią? Dodam, że zależy mi na czasie
wojtas-audi Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Na rakowej koło korony wiem, że regenerowali dobrze, takich dwóch starszych gości ...
Rekomendowane odpowiedzi