Spartan_Wroc. Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 Kierwa wiedziałem, że ciesze się zbyt wcześnie W altku wieszają mi się szczotki, popukam i jest si... na jakiś czas
szczuraz Opublikowano 20 Października 2013 Autor Opublikowano 20 Października 2013 Załapiesz wprawę w rozbieraniu frontu Macku co do polerki znajdzie sie tylko brak tarczy :/ Dzięki sąsiad się wczoraj aktywował i dostarczy mi do domu. Jest ktoś dzisiaj na spocie ?
Gniady Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 Weżmie ktoś vaga bo słyszałem że można aktywować tempomat przed montażem manetki a nie zdążyłemj jej w ten weekend zamontować ,ewentualnie jak ktoś ma starą wtyczkę typu molex do zasilania dysku twardego potrzebuję kilka pinów ?
Spartan_Wroc. Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 Postaram się wpaść pod MM w duecie CBR + Fazer Smalcować fury, biorę lustro
kaju Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 do 200 2,5 w 24s poszła, ładnie porobione
goldi Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 :hi:mnie nie ma dogorewam po wczorajszym :banan:i same problemy dwa telefony poszły do wymiany a dzis spalił sie telewizor
szymeniu Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 Ja będę po 17 chwila. Proponuję trochę szybciej bo się szybko ciemno robi i coraz zimniej
szczuraz Opublikowano 20 Października 2013 Autor Opublikowano 20 Października 2013 Weżmie ktoś vaga bo słyszałem że można aktywować tempomat przed montażem manetki a nie zdążyłemj jej w ten weekend zamontować ,ewentualnie jak ktoś ma starą wtyczkę typu molex do zasilania dysku twardego potrzebuję kilka pinów ? po vaga mozesz podejść po spocie a co do wtyczki to jest ta od zasilacza czy ta szeroka szara taśma ? Damian na spocie wszystko Ci wytłumaczę jakie są za i przeciw tip ---------- Post dopisany at 16:41 ---------- Poprzedni post napisany at 16:31 ---------- http://www.liveleak.com/view?i=f79_1382119480
goldi Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 Czas wymienić na ścienny. To był naścienny wytrzymał 4-5 lat szajsung
emay Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 cześć. widzę, że sporo się podziało, mam sporo do czytania
kaju Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 cześć. widzę, że sporo się podziało, mam sporo do czytania No... brzdąc już w domu? Napaćkane z japca kaja
emay Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 Tak od środy w domu. Na czwartą dobę wypuścili nie miał żółtaczki. Kacper
kaju Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 czysty stary moi też obaj bez żółtaczki, obaj 10/10
kaju Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 super gość znajomka ma Cie na tapecie - u siebie ma full zestaw, ale popyta w robocie u siebie
hornet Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 Byłem dzisiaj u dzieciaka... wyszaleliśmy się Jutro leci pozew ale powiedziałem jej, że na pierwszej rozprawie nie dostanie... tylko na drugiej ja zyskam na czasie chyba łyknęła to:naughty:
szczuraz Opublikowano 20 Października 2013 Autor Opublikowano 20 Października 2013 Tak od środy w domu. Na czwartą dobę wypuścili nie miał żółtaczki.Kacper http://www.emay.ws/forum/DSC_0198.jpg Zdrowy chłop Mijaliśmy się w piątek pod salonem skody ale wyszedłeś zza winkla jak przecinak i nawet łapy nie podniosłeś ---------- Post dopisany at 20:31 ---------- Poprzedni post napisany at 20:29 ---------- powiedziałem jej, że na pierwszej rozprawie nie dostanie... tylko na drugiej ja zyskam na czasie ani na drugiej ani na żadnej innej czego Ci życzę
Rekomendowane odpowiedzi