Kubica86 Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 Fajne Macie Perspektywy, ja kiedyś też pracowałem na centrach roboczych i może mogłem tą drogą iść ale teraz od ponad 6 lat pracuję w handlu czasami źle czasami dobrze ale leci jakoś. W rzeźbie bym taż popracował i po rzeźbie taż bym sprzedał hehe. Tak na marginesie jak by ktoś potrzebował pomocy w pokryciach dachowych i nie tylko to służę pomocą. Temat założę na ogólnym. ozdro. xD
Nelson Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 Też smigałem po dachach, nawet z własną firmą. Kazdye kto pracował w budowlance, wie jak w tej branży jest z płatnościami... Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Gość cwiara Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 Fajne Macie Perspektywy, ja kiedyś też pracowałem na centrach roboczych i może mogłem tą drogą iść ale teraz od ponad 6 lat pracuję w handlu czasami źle czasami dobrze ale leci jakoś. W rzeźbie bym taż popracował i po rzeźbie taż bym sprzedał hehe.Tak na marginesie jak by ktoś potrzebował pomocy w pokryciach dachowych i nie tylko to służę pomocą. Temat założę na ogólnym. ozdro. xD Ty lepiej uaktualnij w profilu dane auta :naughty:
Spartan_Wroc. Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 mi chyba tez juz sie sciezka skonczyla. Jak mnie nie wysla na szkolenia do azji A myślisz że mnie firma skierowała na szkolenie? ...zapomnij sam sobie musiałem ogarnąć wszystko...
szczuraz Opublikowano 24 Października 2013 Autor Opublikowano 24 Października 2013 Też smigałem po dachach, nawet z własną firmą. Kazdye kto pracował w budowlance, wie jak w tej branży jest z płatnościami...Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Ja z platnosciami na budowie nie mialem problemu. Mialem problem z odpadajacymi rusztowaniami :-) Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2
oca69 Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
Spartan_Wroc. Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Zapomniałem o rurce dla Ciebie ale i tak nie mam wszystko poszło na przetop
oca69 Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Spokojnie.. czas czas i jeszcze raz czas..... Ogarnij to jakoś albo na jakiś hosting zapodaj bo wiesz... tam jak się mówi że się wyśle to trzeba być fair i wysłać. Sam wiesz, że tą stronę się pielęgnuje ---------- Post dopisany at 20:55 ---------- Poprzedni post napisany at 20:55 ---------- :polew: :polew: :polew: :polew: ---------- Post dopisany at 10:31 ---------- Poprzedni post napisany at 10:30 ---------- Zapomniałem o rurce dla Ciebie ale i tak nie mam wszystko poszło na przetop Spoko , potrzebowałem do wydechu .... mala reanimacja żeby tak nie wisiał , ale już poprawione
goldi Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 w sumie nic ciekawego cały tydzień siedze z oliwką żona rozpoczeła drugą pracę przedstawiciela firmy pożyczkowej czasu brak Kurczak odezwę się na dniach z tymi śrubami
szczuraz Opublikowano 24 Października 2013 Autor Opublikowano 24 Października 2013 Jarek bede potrzebowal zrobic plecionke za turbo przed katem ile wyceniasz taka robote? Moze de-kat przy okazji :-) Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2
hornet Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Co tam wiara ? U mnie bez zmian... dół jak ch...j
szczuraz Opublikowano 24 Października 2013 Autor Opublikowano 24 Października 2013 Kirasz do odcięcia czy sie jakos trzymasz? Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2
Kubica86 Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Fajne Macie Perspektywy, ja kiedyś też pracowałem na centrach roboczych i może mogłem tą drogą iść ale teraz od ponad 6 lat pracuję w handlu czasami źle czasami dobrze ale leci jakoś. W rzeźbie bym taż popracował i po rzeźbie taż bym sprzedał hehe.Tak na marginesie jak by ktoś potrzebował pomocy w pokryciach dachowych i nie tylko to służę pomocą. Temat założę na ogólnym. ozdro. xD Ty lepiej uaktualnij w profilu dane auta :naughty: Zaktualizowane
hornet Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Kirasz do odcięcia czy sie jakos trzymasz?Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2 ani grama nie wlewam w gardło.... to nie rozwiązanie
szczuraz Opublikowano 24 Października 2013 Autor Opublikowano 24 Października 2013 Cwiara w moim roczniku da rade zakodowac zamykanie drzwi po przekroczeniu jakiejs predkosci? Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Post dopisany at 21:05 ---------- Poprzedni post napisany at 21:03 ---------- ani grama nie wlewam w gardło.... to nie rozwiązanie tyle dobrze :-)Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2
kaju Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Kirasz do odcięcia czy sie jakos trzymasz?Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2 ani grama nie wlewam w gardło.... to nie rozwiązanie
hornet Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Centralny zamek Kodowanie sterownika Grupa 35 funkcja-> 07 +000001 otwieranie kufra z pilota +000002 seryjny alarm +000004 -selektywny centralny zamek ??? - po jednym wcisnieciu otwarcia centralnego otwiera tylko drzwi kierowcy, po drugim reszte drzwi - selektywny centralny zamek +000008 aktywacja alarmu (jeśli jest zamontowany) +000032 zamykanie zamków po przekroczeniu 15 km/h (otwarcie po wyjęciu kluczyka ze stacyjnki) +000064 zamykanie i otwieranie szyb/szybra pilotem +000256 - Heckklappenlogik +000512 potwierdzenie zamknięcia centralnego zamka błyskiem kierunków +002048 - jak wyłączysz zapłon to przez kilkanaście sek możesz otwierać/zamykać okna a potem już nie po wyłączeniu zapłonu nie działa otwieranie/zamykanie okien jednym klikiem (bez trzymania przycisku) +004096 -potwierdzenie otwarcia centralnego zamka błyskiem kierunków +008192 - Funkfernbedienung aktivieren +000016 - zamykanie klapy bagaznika powyżej 5km/h +000128 - kierownica po prawej stronie +001024 - zamykanie centrala potwierdzone wyciem syrenki seryjny alarm
kaju Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 nie wiem czy w przedlifcie to ruszy, ale lipton jest taki, że jeśli przekroczysz już te 15km/h, potem się zatrzymasz, któryś z pasażerów otworzy drzwi (klamka dwa razy, bo pierwsze pociągnięcie podnosi rygiel, drugie otwiera drzwi), to po ponownym przekroczeniu 15km/h centralny już nie zamknie. Dopiero w autach z modułem komfortu to działa, stara pompka tego nie ogarnia.
Rekomendowane odpowiedzi