wojtas-audi Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 elmlody jeszcze nie sprzedał ? Ja mam gościa na krakowskiej w auto szyby - pilington, mi kiedys za cala a4 sedan srebrna wzial 300 zl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Uwaga uwaga W ten weekend są ostatni więc może szanowne grono weźmie d*py w garść i gdzieś wyskoczymy ? Liczyć z połówkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobi Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 dzis czy jutro ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 No jutro ale nie wiem czy Cię weźmiemy bo nie pojawiasz się na spotach :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobi Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 No, no, Śnieżynka dojechała do Wieliczki i z powrotem Paląc średnio 12l gazu. sporo, ale piłowałem ją do ponad 4tyś przez całą drogę, spieszyło się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maq Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Panowie sory że tak w tym miejscu ale potrzebuję gdzieś we Wrocławiu dostać pilnie łącznik od intercoolera ten gumowy di AVG/AFN część o numerze 1H0 145 834J. Zwykły kilkucentymetrowy kawałek rury a w aso 106 zł ( w rs serwis 110 ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 :hi: Jak rozumiem nigdzie nie idziemy ? .... kij w nery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniady Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Gobi nie jesteś u siebie na wsi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 elmlody jeszcze nie sprzedał ? Ja mam gościa na krakowskiej w auto szyby - pilington, mi kiedys za cala a4 sedan srebrna wzial 300 zl. Nie stoi teraz bez gotti i racelandów . Właściwie została przywrócona do serii łącznie z zawiasem i ląduje na alledrogo na dniach . co do szyb możesz się dowiedzieć czy dalej za tą cenę zrobi sedana ? [br]Dopisany: 05 Marzec 2011, 10:16_________________________________________________Gobi uważaj bo Gniady mieszka na Muchobronxie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Panowie sory że tak w tym miejscu ale potrzebuję gdzieś we Wrocławiu dostać pilnie łącznik od intercoolera ten gumowy di AVG/AFN część o numerze 1H0 145 834J. Zwykły kilkucentymetrowy kawałek rury a w aso 106 zł ( w rs serwis 110 ) Próbowałeś w Plusie?! Zadzwoń do nich, zapytaj. Ponoć ich ceny nie są wygórowane. http://www.auto-plus.pl/kontakt/12-kontakt/1-czesci-vw-audi.html Jak rozumiem nigdzie nie idziemy ? .... kij w nery Ja jestem chętny, żadnych planów nie mam. Jak będzie wyjście, dajcie mi tylko znać, najlepiej na kom, bo nie siedzę 25h/dobę przy kompie... Numer kilka stron wcześniej [br]Dopisany: 05 Marzec 2011, 11:41_________________________________________________ Ja mam gościa na krakowskiej w auto szyby - pilington, mi kiedys za cala a4 sedan srebrna wzial 300 zl. A ile za avanta?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobi Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Ja na Grunwaldzie :polew: ale nie wiem o co chodzi z tą wsią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 ja chętnie wyjdę z domu. ktoś coś organizuje?? ludzie!! ruszać się w końcu!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 ja chętnie wyjdę z domu. ktoś coś organizuje?? ludzie!! ruszać się w końcu!! Nic nie wyjdzie bo widzę zainteresowanie mizerne. Każdy bawi się w swoim gronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 nie no, bez jaj Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniady Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 ja chętnie wyjdę z domu. ktoś coś organizuje?? ludzie!! ruszać się w końcu!! Nic nie wyjdzie bo widzę zainteresowanie mizerne. Każdy bawi się w swoim gronie Chciałem wczoraj dzisiaj mam dyżur. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Nie wiem jak Wy ale jak już dzisiaj mam kierowcę i piję sobie.... właśnie zjechaliśmy na dom i dalej będę tankował procenty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wroclav Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Panowie, postaram się może wpaść jutro na spota o ile coś się będzie działo.. Ile kosztuje zVAGOWANIE błędów? 4-o paq będzie git?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniady Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Panowie, postaram się może wpaść jutro na spota o ile coś się będzie działo.. Ile kosztuje zVAGOWANIE błędów? 4-o paq będzie git?? Szczuraz bierze laptopa+gniady kabel+hornet sczytuje błędy= 3 czteropaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Panowie, postaram się może wpaść jutro na spota o ile coś się będzie działo.. Ile kosztuje zVAGOWANIE błędów? 4-o paq będzie git?? Wpadaj... wezmę kompa.... [br]Dopisany: 05 Marzec 2011, 21:20_________________________________________________ Panowie, postaram się może wpaść jutro na spota o ile coś się będzie działo.. Ile kosztuje zVAGOWANIE błędów? 4-o paq będzie git?? Szczuraz bierze laptopa+gniady kabel+hornet sczytuje błędy= 3 czteropaki weź kabel bo muszę na tygodniu pewne auto sprawdzić :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 05 Marzec 2011, 21:20_________________________________________________Ma ktoś ochotę jutro przejechać się do nas na giełdę ?? Zastanawiam się czy nie podjechać zobaczyć co się dzieje i jakie złomy stoją. Jak coś to piszcie PW. Jest duże prawdopodobieństwo że potrzebny będzie kierowca :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi