Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WROCŁAWSKIE -> Info ostatnie posty.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak chcecie to moge przynieść wiecej wódki, to od razu odklepie te pępkowe...:kox:

• Odpowiedzi 32.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• szczuraz

4607

• hornet

3524

• kaju

3181

• Spartan_Wroc.

1873

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Przynieś skrzynkę i po problemie, a nie pier**lisz się jak bułgarka w krzakach:decayed:

Opublikowano

a czekajcie czekajcie... w raze czego gdzie tam jest najbliższy zakład pogrzebowy? :lol1:

ryj andrzej z japka nabazgrolił :hi:

Opublikowano
a czekajcie czekajcie... w raze czego gdzie tam jest najbliższy zakład pogrzebowy? :lol1:

ryj andrzej z japka nabazgrolił :hi:

Jak pierdolniesz zgona, zakopiemy Cię po MM. Przynajmniej będziesz odwiedzany co niedzielę :polew:

Opublikowano

Kurna jak tak to nawet ja nie odmówie :D Karlos a przez galerie dominikańską byś nie chciał przejechać ? :D:grin:

Opublikowano

Chopin juz mam full zestaw :P

Wysłane z mojego telewizora

Opublikowano
Szczuru, a Ty reflektujesz jakieś %% w niedzielę?

chorego o leki pyta :nabijasie:

Opublikowano

Co racja to racja :grin::decayed:

Btw Duds, nie znajdziesz u siebie zacisku tył lewego, żeliwo?

Opublikowano

Wielka wielka szkoda ale mój syn ma od dawna zaplanowane urodziny w niedziele - widzę że prężnie działacie w sprawach przelewowych słusznie ale termin mi nie pasuje .

Opublikowano
Wielka wielka szkoda ale mój syn ma od dawna zaplanowane urodziny w niedziele - widzę że prężnie działacie w sprawach przelewowych słusznie ale termin mi nie pasuje .

nadrobimy... :friends::drunk:

Opublikowano

Pany jaką zapitę ? Ja preferuje cole lub pepsi? Kupiłem czystą luksusową de lux. Kto chce darmową flachę pisać do mnie na PW, nie będę kupował całej skrzynki bo aż takim alkoholikiem nie jestem.

Opublikowano

O której się zbieramy pod MM ?

Opublikowano
Pany jaką zapitę ? Ja preferuje cole lub pepsi? Kupiłem czystą luksusową de lux. Kto chce darmową flachę pisać do mnie na PW, nie będę kupował całej skrzynki bo aż takim alkoholikiem nie jestem.

Pisze ale chyba skrzynke pelna masz :polew: :polew:

Sent from my iPhone5 using Tapatalk

Opublikowano

Dobra... kto mnie zgarnie na spota i odwiezie ??? jedzie ktoś przez okolice ślicznej ?

Opublikowano
Dobra... kto mnie zgarnie na spota i odwiezie ??? jedzie ktoś przez okolice ślicznej ?

przeciez oca pisal ze zabierze...

Opublikowano

przeciez oca pisal ze zabierze...

odwiezie

---------- Post dopisany at 23:58 ---------- Poprzedni post napisany at 23:58 ----------

Przejedż się jak emeryt autobusem :grin:

Bóg Cie opuścił ?

Opublikowano

Zabierze tez :)