emay Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Jak chcecie to moge przynieść wiecej wódki, to od razu odklepie te pępkowe...
Nelson Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Przynieś skrzynkę i po problemie, a nie pier**lisz się jak bułgarka w krzakach:decayed:
kaju Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 a czekajcie czekajcie... w raze czego gdzie tam jest najbliższy zakład pogrzebowy? ryj andrzej z japka nabazgrolił
Nelson Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 a czekajcie czekajcie... w raze czego gdzie tam jest najbliższy zakład pogrzebowy? ryj andrzej z japka nabazgrolił Jak pierdolniesz zgona, zakopiemy Cię po MM. Przynajmniej będziesz odwiedzany co niedzielę
chopin Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Kurna jak tak to nawet ja nie odmówie Karlos a przez galerie dominikańską byś nie chciał przejechać ?
oca69 Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Chopin juz mam full zestaw Wysłane z mojego telewizora
Spartan_Wroc. Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Szczuru, a Ty reflektujesz jakieś %% w niedzielę?
kaju Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Szczuru, a Ty reflektujesz jakieś %% w niedzielę? chorego o leki pyta
Spartan_Wroc. Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Co racja to racja Btw Duds, nie znajdziesz u siebie zacisku tył lewego, żeliwo?
Gniady Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Wielka wielka szkoda ale mój syn ma od dawna zaplanowane urodziny w niedziele - widzę że prężnie działacie w sprawach przelewowych słusznie ale termin mi nie pasuje .
kaju Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Wielka wielka szkoda ale mój syn ma od dawna zaplanowane urodziny w niedziele - widzę że prężnie działacie w sprawach przelewowych słusznie ale termin mi nie pasuje . nadrobimy...
emay Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Pany jaką zapitę ? Ja preferuje cole lub pepsi? Kupiłem czystą luksusową de lux. Kto chce darmową flachę pisać do mnie na PW, nie będę kupował całej skrzynki bo aż takim alkoholikiem nie jestem.
oca69 Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 O której się zbieramy pod MM ?
Gość cwiara Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Pany jaką zapitę ? Ja preferuje cole lub pepsi? Kupiłem czystą luksusową de lux. Kto chce darmową flachę pisać do mnie na PW, nie będę kupował całej skrzynki bo aż takim alkoholikiem nie jestem. Pisze ale chyba skrzynke pelna masz :polew: Sent from my iPhone5 using Tapatalk
hornet Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Dobra... kto mnie zgarnie na spota i odwiezie ??? jedzie ktoś przez okolice ślicznej ?
emay Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Dobra... kto mnie zgarnie na spota i odwiezie ??? jedzie ktoś przez okolice ślicznej ? przeciez oca pisal ze zabierze...
Gniady Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Dobra... kto mnie zgarnie na spota i odwiezie ??? jedzie ktoś przez okolice ślicznej ? Przejedż się jak emeryt autobusem
hornet Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Dobra... kto mnie zgarnie na spota i odwiezie ??? jedzie ktoś przez okolice ślicznej ? przeciez oca pisal ze zabierze... odwiezie ---------- Post dopisany at 23:58 ---------- Poprzedni post napisany at 23:58 ---------- Dobra... kto mnie zgarnie na spota i odwiezie ??? jedzie ktoś przez okolice ślicznej ? Przejedż się jak emeryt autobusem Bóg Cie opuścił ?
Rekomendowane odpowiedzi