kaju Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Jak patrzę na waszą organizacje to się scyzoryk w kieszeni otwiera tydzień planowania i d*pa moja wina że mi cordoba zdechła? bez jaj... do tej pory łaże podkurwiony, bo na jutro też miałem wyjazd zaplanowany a będę musiał przy gównie siedzieć i szukać co ją boli. a we wtorek do uk
oca69 Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Tych co nie było niech żałują , Ci co byli wiedza o co chodzi cwiara (minus) za nie odebranie telefonu ---------- Post dopisany at 20:43 ---------- Poprzedni post napisany at 20:42 ---------- A z tymi chipsami to chopin pojechałeś ---------- Post dopisany at 20:47 ---------- Poprzedni post napisany at 20:43 ---------- Jak patrzę na waszą organizacje to się scyzoryk w kieszeni otwiera tydzień planowania i d*pa moja wina że mi cordoba zdechła? bez jaj... do tej pory łaże podkurwiony, bo na jutro też miałem wyjazd zaplanowany a będę musiał przy gównie siedzieć i szukać co ją boli. a we wtorek do uk Ten czas jeszcze nadejdzie
Gniady Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Toście się najebali :grin: Pili na umór :grin: Jak zawsze nic z tego a plany takie wielkie były. Ty cicho bo trzy dni żeś transport załatwiał a przeciez w niedzielę to się do dzieci jeżdzi:grin:
hornet Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Toście się najebali :grin: Pili na umór :grin: Jak zawsze nic z tego a plany takie wielkie były. Ty cicho bo trzy dni żeś transport załatwiał a przeciez w niedzielę to się do dzieci jeżdzi:grin: Ja u młodego jestem wtorek, czwartek, sobota, niedziela jest na spot. Byłem dzisiaj na chwilę ale podjechałem zobaczyć te pijackie mordy... porobili się dobrze
Gniady Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Szóste urodziny mojego syna - Pirackie.Ja,mój syn i ojciec . \
oca69 Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Szóste urodziny mojego syna - Pirackie.Ja,mój syn i ojciec .http://s13.postimg.org/lf325cbf7/Obraz_960.jpg\ http://s22.postimg.org/mw3vqk2pp/Obraz_968.jpg Ale klapersy Pierwsza Klasa
Gość cwiara Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Tych co nie było niech żałują , Ci co byli wiedza o co chodzi cwiara (minus) za nie odebranie telefonu ---------- Post dopisany at 20:43 ---------- Poprzedni post napisany at 20:42 ---------- A z tymi chipsami to chopin pojechałeś ---------- Post dopisany at 20:47 ---------- Poprzedni post napisany at 20:43 ---------- Jak patrzę na waszą organizacje to się scyzoryk w kieszeni otwiera tydzień planowania i d*pa moja wina że mi cordoba zdechła? bez jaj... do tej pory łaże podkurwiony, bo na jutro też miałem wyjazd zaplanowany a będę musiał przy gównie siedzieć i szukać co ją boli. a we wtorek do uk Ten czas jeszcze nadejdzie Qwa sory Karol. Ja wróciłem od Kaja po mordędze i jebłem sie spać. obudziłem sie po 17, miałem dzwonic ale i tak juz za późno by było. A tak wogóle to co tak szybko skończyliście? Chyba tempo bylo :grin: W następną niedziele proponuje tez jakies picie z racji tego ze poniedziałek swięto:decayed:
oca69 Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Było było tempo po 17 też by Cie dowieźli a ja w następną Niedziele mam Chrzciny , wiec nie wiem czy dam rade
Spartan_Wroc. Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 W końcu odebrałem laptopa ale bez strat się nie obeszło...cała zawartość dysku poszła się yebać Zostałem bez VAGa
chopin Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Tych co nie było niech żałują , Ci co byli wiedza o co chodzi cwiara (minus) za nie odebranie telefonu ---------- Post dopisany at 20:43 ---------- Poprzedni post napisany at 20:42 ---------- A z tymi chipsami to chopin pojechałeś ---------- Post dopisany at 20:47 ---------- Poprzedni post napisany at 20:43 ---------- Jak patrzę na waszą organizacje to się scyzoryk w kieszeni otwiera tydzień planowania i d*pa moja wina że mi cordoba zdechła? bez jaj... do tej pory łaże podkurwiony, bo na jutro też miałem wyjazd zaplanowany a będę musiał przy gównie siedzieć i szukać co ją boli. a we wtorek do uk Ten czas jeszcze nadejdzie no co głodny byłem bo w łóżku leżałem i tylko ferwexy co by nie mieć gorączki to mnie wziął apetyt to se zabrałem ale przynajmniej kurna byłem a jak tam Emil , żyje ? żona go wpuściła do domu ?
szczuraz Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Opublikowano 3 Listopada 2013 W końcu odebrałem laptopa ale bez strat się nie obeszło...cała zawartość dysku poszła się yebać Zostałem bez VAGa Lezy u mnie do odbioru Nadane z nory szczura
hornet Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 ja już nie pije :polew::polew: ---------- Post dopisany at 08:03 ---------- Poprzedni post napisany at 08:02 ---------- A się naepałem:polew: żel na włosach pewnie do końca tygodnia będzie się trzymał
Nelson Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 ja już nie pije :polew::polew: ---------- Post dopisany at 08:03 ---------- Poprzedni post napisany at 08:02 ---------- A się naepałem:polew: żel na włosach pewnie do końca tygodnia będzie się trzymał Porządek musi być Wystroiłem się specjalnie dla Ciebie
hornet Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Kjerwa, ale umieram:facepalm: NO grubo byłeś wczoraj porobiony
Rekomendowane odpowiedzi