oca69 Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Emil się nie odzywa , chyba wziął wolne i śpi jeszcze
hornet Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Rozmawiałem już z nim.. żyje LOL! XD Russian car audio system - YouTube Sposób na wgnioty
chopin Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 UWAGA ! Wszystkim Karolom wszystkiego naj z okazji imienin moge wam zagrać sto lat na fortepianie jak chcecie WYSŁANE Z FORTEPIANU
Spartan_Wroc. Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 I cały misterny plan yebnął :polew:
szczuraz Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Opublikowano 4 Listopada 2013 Fajny odcień wyszedł :-) Nadane z nory szczura ---------- Post dopisany at 18:59 ---------- Poprzedni post napisany at 18:58 ---------- https://lh6.googleusercontent.com/-hgaxpt_nAXk/UnfXZtbDiSI/AAAAAAAAAdI/eQiJCLuJBEk/w890-h553-no/4.DSC_0191+%25282%2529.jpg :-) Nadane z nory szczura
Spartan_Wroc. Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Dworzec Nadodrze, czas operacyjny 6:45 AM
emay Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Żyję, byłem dzisiaj normalnie w robicie. Ile tej wodki wypiliśmy ?
hornet Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Żyję, byłem dzisiaj normalnie w robicie. Ile tej wodki wypiliśmy ? bagażnik
chopin Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Żyję, byłem dzisiaj normalnie w robicie. Ile tej wodki wypiliśmy ? i jeszcze bimber co Oca przywiózł także pozdro
oca69 Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Żyję, byłem dzisiaj normalnie w robicie. Ile tej wodki wypiliśmy ? W sumie to 0.5 Bimbru i 1.1L wódzi na dwóch i kobietę
Spartan_Wroc. Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Szczuru, cykamy jakieś foty w weekend na dwie fury? Tylko miejscówkę trzeba znaleźć ciekawą Może jeszcze ktoś by się dołączył...
Gość cwiara Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Żyję, byłem dzisiaj normalnie w robicie. Ile tej wodki wypiliśmy ? W sumie to 0.5 Bimbru i 1.1L wódzi na dwóch i kobietę To zdrowo
Spartan_Wroc. Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Żyję, byłem dzisiaj normalnie w robicie. Ile tej wodki wypiliśmy ? W sumie to 0.5 Bimbru i 1.1L wódzi na dwóch i kobietę Znowu Ty nie piłeś
oca69 Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Żyję, byłem dzisiaj normalnie w robicie. Ile tej wodki wypiliśmy ? W sumie to 0.5 Bimbru i 1.1L wódzi na dwóch i kobietę Znowu Ty nie piłeś Hah jakoś wyszło ... mam problem nie przepadam za alko ---------- Post dopisany at 21:29 ---------- Poprzedni post napisany at 21:27 ---------- Żyję, byłem dzisiaj normalnie w robicie. Ile tej wodki wypiliśmy ? W sumie to 0.5 Bimbru i 1.1L wódzi na dwóch i kobietę To zdrowo Tylko jak moja zaproponowała jeszcze pół litra nie było chętnego ... więc żałuj że nie oddzwoniłeś
Duds Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Szczuru, cykamy jakieś foty w weekend na dwie fury? Tylko miejscówkę trzeba znaleźć ciekawą Może jeszcze ktoś by się dołączył... A Szczuru wie o pewnej ciekawej miejscówce, prawda? Zapraszam
Gość cwiara Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Żyję, byłem dzisiaj normalnie w robicie. Ile tej wodki wypiliśmy ? W sumie to 0.5 Bimbru i 1.1L wódzi na dwóch i kobietę Znowu Ty nie piłeś Hah jakoś wyszło ... mam problem nie przepadam za alko ---------- Post dopisany at 21:29 ---------- Poprzedni post napisany at 21:27 ---------- Żyję, byłem dzisiaj normalnie w robicie. Ile tej wodki wypiliśmy ? W sumie to 0.5 Bimbru i 1.1L wódzi na dwóch i kobietę To zdrowo Tylko jak moja zaproponowała jeszcze pół litra nie było chętnego ... więc żałuj że nie oddzwoniłeś No żebyś wiedział że żaluje, ale bedzie jeszcze okazja.
Spartan_Wroc. Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 A Szczuru wie o pewnej ciekawej miejscówce, prawda? Zapraszam Mów że Panie, gdzie?
Rekomendowane odpowiedzi