hornet Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Dzisiaj robię celebrację z koleżanką podmyj się, żeby muchy nie latały
Nelson Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Zawsze jest czysty i pachnący:grin:
hornet Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Zawsze jest czysty i pachnący:grin: i pewnie wyfilcowany smalcem
Nelson Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Smalcem już nie smaruję, bo mnie psy ganiały:polew:
kaju Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Nie godoc o kutasach dokładnie, dajcie już Nelsonowi spokój... ryj andrzej z japka nabazgrolił
szczuraz Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Opublikowano 6 Listopada 2013 Gniady zaskoczyles mnie tym sms z rana... japa mi sie ucieszyla a ty potem tak z grubej rury POMYŁKA Nadane z nory szczura
Nelson Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Gniady zaskoczyles mnie tym sms z rana... japa mi sie ucieszyla a ty potem tak z grubej rury POMYŁKA Nadane z nory szczura Widzę, że musiało być coś z grubej "rury"
szczuraz Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Opublikowano 6 Listopada 2013 Nie az tak na grubo zboczence erotomany jedne Nadane z nory szczura
szczuraz Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Opublikowano 6 Listopada 2013 Emil zacny stop pakiet :-) Nadane z nory szczura
hornet Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Jak nie przyspiesza to niech przynajmniej hamuje
goldi Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 dziś byłem na przeglądzie ręczny prawy słąby( w przyszłym roku zacisk do regeneracji pójdzie bo lewy mam nowy) końcówka drążka oryginalna sie kończy 5 lat w polsce nie wiem ile w niemcowni śmigałą a gumy na wahaczach Ms po prawie 4 latach powoli parcieją takzę na następny sezon wpada nowa zawieha ms plus oryginalne kóncówki drążka
oca69 Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Ja mam komplet MS już 35 kkm i cisza
Horas91 Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Panowie - pomóżcie koledze z małopolski AUDI A4 1.8 TURBO QUATTRO SALON PL FV 23% (3631504619) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Kojarzy ktoś może to autko? Oglądał ktoś? Warto po nie jechać? Bo chciałbym jutro podjechać i kupić Może coś podpowiecie? Pozdrawiam
Spartan_Wroc. Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Napisałem dzisiaj swój pierwszy program z G kodami :banan: Liczenia fchoooy...mózg się gotuje
szczuraz Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Opublikowano 6 Listopada 2013 Arek masz dostęp do rybiego oka ?
Spartan_Wroc. Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Niestety Zamówiłem na alledrogo jakiś czas temu...ale sprzedawca mnie wkurwił dość solidnie i wycofałem transakcje ---------- Post dopisany at 18:49 ---------- Poprzedni post napisany at 18:48 ---------- Ale coś pomyślę...może znajdzie się u kogoś to pożyczę
Rekomendowane odpowiedzi