Nelson Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 Trzeźwieje Wysłane z monopola 24/7
hornet Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 Ja już jak ta lala... nowo narodzony... zaraz siadam w auto
Gość cwiara Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 TrzeźwiejeWysłane z monopola 24/7 A ja wczoraj mialem przygotowana rozpiske do tempomatu a Ciebie nie bylo. Sent from my iPhone5 using Tapatalk ---------- Post dopisany at 11:43 ---------- Poprzedni post napisany at 11:42 ---------- Ja już jak ta lala... nowo narodzony... zaraz siadam w auto A my ta trzecia butle wypilismy? Bo nie za bardzo pamietam Sent from my iPhone5 using Tapatalk
oca69 Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 TrzeźwiejeWysłane z monopola 24/7 A ja wczoraj mialem przygotowana rozpiske do tempomatu a Ciebie nie bylo. Sent from my iPhone5 using Tapatalk ---------- Post dopisany at 11:43 ---------- Poprzedni post napisany at 11:42 ---------- Ja już jak ta lala... nowo narodzony... zaraz siadam w auto A my ta trzecia butle wypilismy? Bo nie za bardzo pamietam Sent from my iPhone5 using Tapatalk Zostala cwiara z niej lezy w aucie razem z rospiska dla Nelsona Wysłane z mojego telewizora
Spartan_Wroc. Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 Maciek, Piotrek... wybaczcie ale nie ogarnę się na wieczór Tak zabaniaczyłem, że nie wiem co się ze mną dzieje. Jeszcze do tyłu chodzę
Gość cwiara Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 O qwa. Tylko nie pokazuj mi jej. jakby Nelson byl przede mna to daj mu ja. Sent from my iPhone5 using Tapatalk ---------- Post dopisany at 11:51 ---------- Poprzedni post napisany at 11:50 ---------- Rozpiske oczywiscie Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Kubica86 Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 Siemanko Miśki xD Ja wczoraj się troszkę porobiłem z żalu.... Ale tragediji nie ma
hornet Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 :polew::polew: Ostatnie picie z gwinta było w drodze do rynku
saint89 Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 saint89 te fele co masz to S2 avant kupiłeś fure w cenie felg Widzę nie dało Ci to spokoju
oca69 Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 :polew::polew:Ostatnie picie z gwinta było w drodze do rynku nie zapomne , jap... ale ten dziubek wielki jest Wysłane z mojego telewizora
Duds Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 Maciek, Piotrek... wybaczcie ale nie ogarnę się na wieczór Tak zabaniaczyłem, że nie wiem co się ze mną dzieje. Jeszcze do tyłu chodzę Spoko, innym razem Ja za tydzień zakładam zimę stal, więc do garażu zapraszam, ale w sesji udziału nie biorę :decayed:
Gość cwiara Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 O kuzwa. Nie pamietam Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Kubica86 Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 Horni ten łykens był zjawiskowy dobrze że wszedł
szczuraz Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Opublikowano 11 Listopada 2013 saint89 te fele co masz to S2 avant kupiłeś fure w cenie felg Widzę nie dało Ci to spokoju po powrocie ze spotu przetrzepałem całą grafikę google i trafiłem. Dużo szukania nie było bo w tamtych latach esek za wiele na raz nie wychodziło ---------- Post dopisany at 12:43 ---------- Poprzedni post napisany at 12:42 ---------- Maciek, Piotrek... wybaczcie ale nie ogarnę się na wieczór Tak zabaniaczyłem, że nie wiem co się ze mną dzieje. Jeszcze do tyłu chodzę Spoko, innym razem Ja za tydzień zakładam zimę stal, więc do garażu zapraszam, ale w sesji udziału nie biorę :decayed: znaczy co mam sie do Ciebie ładować dzisiaj czy odpuszczamy temat i mogę spokojnie odpalać browar ?
Duds Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 saint89 te fele co masz to S2 avant kupiłeś fure w cenie felg Widzę nie dało Ci to spokoju po powrocie ze spotu przetrzepałem całą grafikę google i trafiłem. Dużo szukania nie było bo w tamtych latach esek za wiele na raz nie wychodziło ---------- Post dopisany at 12:43 ---------- Poprzedni post napisany at 12:42 ---------- Maciek, Piotrek... wybaczcie ale nie ogarnę się na wieczór Tak zabaniaczyłem, że nie wiem co się ze mną dzieje. Jeszcze do tyłu chodzę Spoko, innym razem Ja za tydzień zakładam zimę stal, więc do garażu zapraszam, ale w sesji udziału nie biorę :decayed: znaczy co mam sie do Ciebie ładować dzisiaj czy odpuszczamy temat i mogę spokojnie odpalać browar ? Jak chcesz wpaść to zapraszam, ale zdjęć to my sobie nie porobimy, bo nie ma czym
szczuraz Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Opublikowano 11 Listopada 2013 Ajjjjj kurde. Dobra to odstawiam po poludniu auto do warsztatu i koncze weekend. A na foty ogarniemy sie jakos jak bedzie dobry aparat. Nadane z nory szczura
Gość cwiara Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 Co to było, litra w pięciu trzech nie piło:grin:
Arbam Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 No kilku nie pilo, za to kibicowali Sent from kiełbasa
hornet Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 Horni ten łykens był zjawiskowy dobrze że wszedł Dobrze wpadł ---------- Post dopisany at 15:31 ---------- Poprzedni post napisany at 15:31 ---------- Skarbonie ktoś ogarnął ten bagażnik czy pojechał z tym całym majdanem ?
Rekomendowane odpowiedzi