Gość cwiara Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Niby duzo nie bylo ale tymi strongami sie doj**alem. A tu jeszcze 0,5 na rozchodne na szybko Sent from my iPhone5 using Tapatalk
hornet Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Siema. Ale qr** korozja. :grin: Sent from my iPhone5 using Tapatalk Przecież spokojnie było taki c**j - chyba na początku. jak on do mnie na facetime dzwoni, to nie jest spokojnie yyyy to już było po mixie alkoholowym czy przed.... chyba jak jechaliśmy do dobrej... z tego co pamiętam
kaju Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Siema. Ale qr** korozja. :grin: Sent from my iPhone5 using Tapatalk Przecież spokojnie było taki c**j - chyba na początku. jak on do mnie na facetime dzwoni, to nie jest spokojnie yyyy to już było po mixie alkoholowym czy przed.... chyba jak jechaliśmy do dobrej... z tego co pamiętam te zwroty potwierdzają moją teze - nie było spokojnie
Gość cwiara Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 :polew: Sent from my iPhone5 using Tapatalk
hornet Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Siema. Ale qr** korozja. :grin: Sent from my iPhone5 using Tapatalk Przecież spokojnie było taki c**j - chyba na początku. jak on do mnie na facetime dzwoni, to nie jest spokojnie yyyy to już było po mixie alkoholowym czy przed.... chyba jak jechaliśmy do dobrej... z tego co pamiętam te zwroty potwierdzają moją teze - nie było spokojnie bez zbędnego przesadyzmu ---------- Post dopisany at 13:17 ---------- Poprzedni post napisany at 13:15 ---------- Martwi mnie stan Kubicy... najpierw nie odbierał, później tel wyłączył.. .a dzisiaj nie odbiera strach padł, że przyjedziemy i nie jesteśmy gołosłowni
chopin Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Siema. Ale qr** korozja. :grin: Sent from my iPhone5 using Tapatalk Przecież spokojnie było taki c**j - chyba na początku. jak on do mnie na facetime dzwoni, to nie jest spokojnie yyyy to już było po mixie alkoholowym czy przed.... chyba jak jechaliśmy do dobrej... z tego co pamiętam te zwroty potwierdzają moją teze - nie było spokojnie bez zbędnego przesadyzmu ---------- Post dopisany at 13:17 ---------- Poprzedni post napisany at 13:15 ---------- Martwi mnie stan Kubicy... najpierw nie odbierał, później tel wyłączył.. .a dzisiaj nie odbiera strach padł, że przyjedziemy i nie jesteśmy gołosłowni no dla mnie to przecie wiecie że problemu nie ma żadnygo jest propozycja , jedziemy i konkret wczoraj sie wszystko piknie udało Ćwiara RYJU dojedziesz dzisiaj sam czy znowu po CIebie jechać
kaju Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 wujek, żadnego przesadyzmu, luzuj galoty
Spartan_Wroc. Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 k**wa...mam dziurę w stopie po gwoździu
Gość cwiara Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Siema. Ale qr** korozja. :grin: Sent from my iPhone5 using Tapatalk Przecież spokojnie było taki c**j - chyba na początku. jak on do mnie na facetime dzwoni, to nie jest spokojnie yyyy to już było po mixie alkoholowym czy przed.... chyba jak jechaliśmy do dobrej... z tego co pamiętam te zwroty potwierdzają moją teze - nie było spokojnie bez zbędnego przesadyzmu ---------- Post dopisany at 13:17 ---------- Poprzedni post napisany at 13:15 ---------- Martwi mnie stan Kubicy... najpierw nie odbierał, później tel wyłączył.. .a dzisiaj nie odbiera strach padł, że przyjedziemy i nie jesteśmy gołosłowni no dla mnie to przecie wiecie że problemu nie ma żadnygo jest propozycja , jedziemy i konkret wczoraj sie wszystko piknie udało Ćwiara RYJU dojedziesz dzisiaj sam czy znowu po CIebie jechać Chyba przyjade swoim. Jakbyś po mnie przyjechał to pewnie byłaby powtórka z rozrywki :grin:
chopin Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 czyli rozumiem że dzisiaj nie moczymy ?
kaju Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 czyli rozumiem że dzisiaj nie moczymy ? chyba kija
szczuraz Opublikowano 17 Listopada 2013 Autor Opublikowano 17 Listopada 2013 k**wa...mam dziurę w stopie po gwoździu co to za masochistyczne zabawy wczoraj odchodziły ?
Gość cwiara Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 czyli rozumiem że dzisiaj nie moczymy ? Chcecie to ja moge was powozić dzis
kaju Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 czyli rozumiem że dzisiaj nie moczymy ? Chcecie to ja moge was powozić dzis tylko zakładajcie pampersy, bo to waryjot bandyta!
chopin Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 czyli rozumiem że dzisiaj nie moczymy ? Chcecie to ja moge was powozić dzis o prosz :D a już Andrzej RYJ doszedł już do siebie że taki chętny ?
Gość cwiara Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 A jak. Momentalnie przeszło
chopin Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 A jak. Momentalnie przeszło TO przechodzimy już na pakiet zimowy czyli magnolia parking +1 tam przynajmniej coś widać
Kubica86 Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Miski moje ją jestem już zdrów, a wczoraj nie odbieralem bo tel został w garażu i się jedyny rozladowal. Końcówka 506 Twoja Hornet? Wczoraj pocisnolem 6 piw 0,5 bimbru i na odbite irina z 200 reda... spałem jak zabity. A moja dziś czemu tak szybko spać poszedłem (19) bo mnie glowa bolała hehe... Wysłane z mojego ME173X przy użyciu Tapatalka
chopin Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Miski moje ją jestem już zdrów, a wczoraj nie odbieralem bo tel został w garażu i się jedyny rozladowal. Końcówka 506 Twoja Hornet? Wczoraj pocisnolem 6 piw 0,5 bimbru i na odbite irina z 200 reda... spałem jak zabity. A moja dziś czemu tak szybko spać poszedłem (19) bo mnie glowa bolała hehe...Wysłane z mojego ME173X przy użyciu Tapatalka no to rozumiem że widzimy sie dzisiaj na spocie
Kubica86 Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 No raczej tak a Wy gdzie wczoraj rządziliście?
Rekomendowane odpowiedzi