szczuraz Opublikowano 2 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2013 dywizjon aktywowany ale gacie poszły nawet poza śmietnik... to wyższa forma bana
Nelson Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Co tam się odkutasza z tym Divisionem?
szczuraz Opublikowano 2 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2013 Co tam się odkutasza z tym Divisionem? Ktorys sie podkurwił i teleportował wątek w krajobraz ale larum krawaty zrobili i im część oddali... luźne gacie poszły w plener a wszystkiemu winny chopin
hornet Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Co tam się odkutasza z tym Divisionem? Ktorys sie podkurwił i teleportował wątek w krajobraz ale larum krawaty zrobili i im część oddali... luźne gacie poszły w plener a wszystkiemu winny chopin dostal moderatora ? Hahahahaahah
kaju Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Co tam się odkutasza z tym Divisionem? Ktorys sie podkurwił i teleportował wątek w krajobraz ale larum krawaty zrobili i im część oddali... luźne gacie poszły w plener a wszystkiemu winny chopin dostal moderatora ? Hahahahaahah awansował na pana prezesa kurzu na własnym podwórzu
Gość cwiara Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Obiecales zalatwic i zalatwiles I jak ryju ogarnales sprawe?
szczuraz Opublikowano 2 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2013 Co tam się odkutasza z tym Divisionem? Ktorys sie podkurwił i teleportował wątek w krajobraz ale larum krawaty zrobili i im część oddali... luźne gacie poszły w plener a wszystkiemu winny chopin dostal moderatora ? Hahahahaahah Ta... w dziale turbo etylina
chopin Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Weźcie się odpierd**lcie jak mnie nawet nie ma w b6 division Zagrane na Fortepianie
hornet Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Obiecales zalatwic i zalatwiles I jak ryju ogarnales sprawe? mnie pytasz ? Bede online ok poludnia to sie odezwe.
Nelson Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Weźcie się odpierd**lcie jak mnie nawet nie ma w b6 division Zagrane na Fortepianie Chopin, ale właśnie o to cała boruta się rozpętała. Oni chcą Cię tam:decayed:
nitroo Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 cwiara, do Ciebie na warsztat trzeba się umawiać, czy zmienicie mi olej od ręki? Bo za 700 km mam wymianę.
Gość cwiara Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Raczej trzeba sie umawiac bo czasem to urwanie d*py jest. Ale jak masz swoj olej i chcesz tylko wymienic to Cie skasuja za wymiane duzo.
nitroo Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Aha. To lipa. Bo chcę kupić swój i tylko olej z filtrem zmienić. To muszę coś poszukać... Chyba, że orientujesz się, ile by chcieli za wymianę oleju z filtrem + Wasz olej (ja używam Valvoline DuraBlend 5W40). Możesz mi też link do strony podać?
Gość cwiara Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Aha. To lipa. Bo chcę kupić swój i tylko olej z filtrem zmienić. To muszę coś poszukać...Chyba, że orientujesz się, ile by chcieli za wymianę oleju z filtrem + Wasz olej (ja używam Valvoline DuraBlend 5W40). Możesz mi też link do strony podać? My mamy Totala. To lepiej jedz do mniejszego warsztatu i Ci taniej wymienia. Bo jak nie bierzesz naszego oleju to kasuja wiecej.
szymeniu Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 potrzebna pomoc Pany, konkretnie dystanse 15-20mm 5x112 śr. otw. centr. 66,5 najlepiej od ręki. Ktoś ma, może wie gdzie mogę dostać ?
Nelson Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 potrzebna pomoc Pany, konkretnie dystanse 15-20mm 5x112 śr. otw. centr. 66,5 najlepiej od ręki. Ktoś ma, może wie gdzie mogę dostać ? Kowi albo szafa będą wiedzieć, oni się dystansowali z tego co pamiętam:wink: ---------- Post dopisany at 13:13 ---------- Poprzedni post napisany at 13:12 ---------- Ok, dzięki za info Z której części miasta jesteś?
Rekomendowane odpowiedzi