Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też mam automape...szwagier fachura mi to obsługuje wszystko :whistling: A na moto i tak jej nie zabiorę bo gdzie zamocuje 7calowy kineskop :doh::decayed:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja z navi korzystam tylko w telefonach. Na symbianie miałem Garmina i było mega za***iście. Za każdym razem idealnie prowadziła. Teraz mam na androidzie Sygica i czasami się myli :kwasny:

Opublikowano
Też mam automape...szwagier fachura mi to obsługuje wszystko :whistling: A na moto i tak jej nie zabiorę bo gdzie zamocuje 7calowy kineskop :doh::decayed:

ja na motor zrobiłem bratu uchwyt na tel i na tym jeździł (garmin)

Ja osobiście używam automapy na navi jak i w tel. i jeszcze navigon w tel.

Opublikowano

Duds, odbierz PW.

Opublikowano
Ja z navi korzystam tylko w telefonach. Na symbianie miałem Garmina i było mega za***iście. Za każdym razem idealnie prowadziła. Teraz mam na androidzie Sygica i czasami się myli :kwasny:

Jak chcesz mam automape na androida :decayed:

Opublikowano

ja navi używam w tel. navi experta i ovi maps... obie online więc nie martwię się o aktualne trasy....

Pada śnieg, pada śnieg,.... więc wieczorem,...... chyba nie trzeba mówić :decayed:

Zainteresowani dzwonić i pisać... więcej info nie będzie co i jak

Opublikowano

Hornet e tam bedziesz po placach latal ;P zajedz do mnie w Karkonosze... wyszalejesz sie porzadnie :decayed:

Opublikowano

Przetrzymaj ten śnieg do weekendu, to wpadam bankowo! W niedziele się widzimy :hi:

Opublikowano

Jakoś mówili, że do niedzieli będzie sypać i odwilż :decayed:

Opublikowano

Już tam byłem, LEDów nie chcesz czasami? :decayed:

---------- Post dopisany at 21:58 ---------- Poprzedni post napisany at 21:58 ----------

Spartan, odbierz PW :wink:

Opublikowano

Hejka :hi:, doradźcie mi proszę czy zderzak przedni z allegro a'la RS4 typu: ZDERZAK AUDI A4 RS4 PRZÓD (2998818355) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. jest dobrym pomysłem. Mój leniwy blacharz/lakiernik powiedział że "przejebane" jest to dobrze dopasować, więc pytam również Was. Nie chcę jakiejś c**jni wieszać żeby w oczy kuło na odległość i wsią pachniało. Mój ori nadaje się najwyżej na śmietnik jest pokrzywiony jak paragraf (sama szpachla), hokeja dolnego nie dało się nawet dobrze spasować więc odpadł po drodze. :kwasny: Ori kompletny jest dla mnie nie do przeskoczenia finansowo. Pewnie temat już był ale nie mogę się dokopać.

Opublikowano
Jakoś mówili, że do niedzieli będzie sypać i odwilż :decayed:

Wróciliśmy bo lipa a w nocy młody mnie obudził ....(3ki idą :facepalm: gorączka, płacz), patrze a śnieg sypie jak pojebany :decayed:

---------- Post dopisany at 07:31 ---------- Poprzedni post napisany at 07:31 ----------

Hejka :hi:, doradźcie mi proszę czy zderzak przedni z allegro a'la RS4 typu: ZDERZAK AUDI A4 RS4 PRZÓD (2998818355) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. jest dobrym pomysłem. Mój leniwy blacharz/lakiernik powiedział że "przejebane" jest to dobrze dopasować, więc pytam również Was. Nie chcę jakiejś c**jni wieszać żeby w oczy kuło na odległość i wsią pachniało. Mój ori nadaje się najwyżej na śmietnik jest pokrzywiony jak paragraf (sama szpachla), hokeja dolnego nie dało się nawet dobrze spasować więc odpadł po drodze. :kwasny: Ori kompletny jest dla mnie nie do przeskoczenia finansowo. Pewnie temat już był ale nie mogę się dokopać.

kolego daruj sobie takie wynalazki... nie krzywdź auta:decayed:

---------- Post dopisany at 07:33 ---------- Poprzedni post napisany at 07:31 ----------

Dziś lampy polift siadły :naughty: zapraszam do komentowania :)http://a4-klub.pl/marki-78/czarny-superb-245831/index5.html#post3344902 :polew::polew::polew:

nie ma co :polew::wink:

Opublikowano

Spartan, odbierz PW :wink:

:wink:

:hi:

---------- Post dopisany at 18:58 ---------- Poprzedni post napisany at 14:35 ----------

Maciek a Ty jeszcze posiadasz tą czerwoną folię? :eusathink::naughty:

Opublikowano

Właśnie zjechałem do domu.. ileż to dzwonów na mieście... jedna wielka szklanka i warunki do zabawy wyśmienite :decayed: Na niektórych skrzyżowaniach nie idzie ruszyć taki lód :shock3:

Opublikowano
Właśnie zjechałem do domu.. ileż to dzwonów na mieście... jedna wielka szklanka i warunki do zabawy wyśmienite :decayed: Na niektórych skrzyżowaniach nie idzie ruszyć taki lód :shock3:

:slina::slina::slina::slina::slina::slina::slina::slina::slina::slina::slina::slina::slina: jutro jadę do PL!! :banan: może jeszcze się załapie :decayed::decayed::decayed: w niedziele spot w Magnolii? Może by się ktoś chciał na basen wybrać? Pakować żony, dzieciaki i wpadać :wink:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

:hi:i ostatnia nocka