Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

dziwna sprawa bo u mnie zaniżyło moc ale to było chwile po remoncie potem wyszło wszystko ok. Z tym ze oni nie robili programu. Może dla tego wynik wyszedł jaki wyszedł.

wszędzie Ci zbieżność ustawią, znaczy wszędzie tam gdzie ustawiają

nie chcę robić wszędzie tylko dobrze :wink:

---------- Post dopisany at 22:43 ---------- Poprzedni post napisany at 22:42 ----------

Ja pierdziele ale to 1.9TDI pod moim nickiem dziko wygląda :facepalm::decayed:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja pierdziele ale to 1.9TDI pod moim nickiem dziko wygląda :facepalm::decayed:

nooo :whistling:

Opublikowano
  • Autor

rozebrałem mende mam nadzieję że jutro lampy gdzieś kupię i błotniki odbiorę coby w poniedziałek do roboty pojechać :decayed:

---------- Post dopisany 02-05-2013 at 11:09 ---------- Poprzedni post napisany 01-05-2013 at 23:10 ----------

Duds te sztyce pod zderzak potrzebuję

3163683310

Opublikowano

szczuraz jakieś fotki auta? :wink:

Opublikowano

siemano. wyjechałem sobie z rodzinka na długi weekend a tutaj pier**lony deszcz pada juz drugi dzień :facepalm:

Opublikowano
siemano. wyjechałem sobie z rodzinka na długi weekend a tutaj pier**lony deszcz pada juz drugi dzień :facepalm:

ile Ty masz lat.... u nas zawsze jak jest długie weekend to pogoda jest do doopy:decayed:

Opublikowano

lepiej siedzieć w pracy xD

gdzie we wrocku beda mieć uszczelki pod kata 1.8t? w intercarsie zabrakło....

Opublikowano
  • Autor

jak wyklepie to porobie :wink: na razie mogę fotografować tylko tył :whistling:

Opublikowano
jak wyklepie to porobie :wink: na razie mogę fotografować tylko tył :whistling:

dużo tego przodu nie ma ? wrzuć mi link na pw jak nie chcesz tutaj

Opublikowano

ile Ty masz lat.... u nas zawsze jak jest długie weekend to pogoda jest do doopy:decayed:

W tamtym roku była lampa po 30 stopni....

Opublikowano

W tamtym roku była lampa po 30 stopni....

a kto to pamięta... my jak zawsze planujemy urlop to syf jest nie pogoda... w tym roku urlop zaplanował młody :polew: żłobek zamknięty i koniec :facepalm:

Opublikowano

pociemniłem sobie przód:

Skoda_HDR_09.jpg

lepiej teraz to wygląda ?

Opublikowano

coś wysoko stoi, wez to poloz -30mm

Opublikowano
coś wysoko stoi, wez to poloz -30mm

Nie nie i jeszcze raz nie.:grin:

Opublikowano

nie marudzić, że pada, tylko wszyscy na stadion!:naughty:

Opublikowano
pociemniłem sobie przód:

http://www.emay.ws/skoda/Skoda_HDR_09.jpg

lepiej teraz to wygląda ?

Ładna Koza.jpeg

Trochę można obniżyć... nie tracąc na komforcie..:naughty: albo większe koło albo większy balon.. niski profil i taki zawias średnio wygląda ale to rzecz gustu.

---------- Post dopisany at 15:52 ---------- Poprzedni post napisany at 15:49 ----------

Przez ten przód przechodzi 75% światła ? bo wiesz.... jak miśki się uprą to dowód leci :decayed:

Opublikowano

Pany, objaśnijcie mi jak to jest z zamawianiem abonamentu (chodzi o play'a) przez neta... wiem, że kurier przywozi umowę itd. ale pewnie wymagają jakieś dokumenty, typu zaświadczenie o zarobkach czy umowa o pracę... Jak wyglądają formalności w takim przypadku? Bo mam w planach przejście z plusa na formułe 4.0 w play ale wolałbym to załatwić online bo nie mam czasu na wycieczki do salonu:thumbdown: No ale z kolei jak mam wydzwaniać milion razy, potwierdać czy dosyłać papierki to już będę musiał się pofatygować...

Opublikowano

jak żona brałą abonament w orange to tylko zaświadczenie o jakis rachunkach było potrzebne że opłacamy na wszelki wypadek jeśli masz umowę o prace to sobie z kseruj i tyle

Opublikowano
jak żona brałą abonament w orange to tylko zaświadczenie o jakis rachunkach było potrzebne że opłacamy na wszelki wypadek jeśli masz umowę o prace to sobie z kseruj i tyle

To to wiem... tylko jak to się załatwia online? Pewnie muszę przesyłać :thumbdown: Zaraz zadzwonię do obsługi klienta i się dowiem

Opublikowano

ja tam nic nie przesyłałem do nich przyjechał kurier z umową zabrał papiery ksero typu rachunek za prąd że płacę i nie pamiętam pewnie ksero umowy o prace podpisaliśmy dokumenty i po tygodniu przyszedł telefon