Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie jakaś obława dzisiaj... dwie suki stoją wyładowane miśkami i trzepią co drugie auto :whistling: ...też się załapałem :facepalm:

Ktoś bank opierdolył czy co :whistling::grin:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja w ubiegłym tygodniu w balonik dmuchałem i kumpel przede mną to samo. Sprawdzali na strzegomskiej co drugie auto. Najlepsze to to że z dwa auta przede mną jechał moja żona i gadała przez telefon to gliniarz tylko jej głową pokręcił i jej nie zatrzymał

Opublikowano
:hi: ja dzisiaj tez kontrole zaliczylem, na oporowie mnie dorwali, przyczepili się brudnych kloszy, ze jak mam xenon to musza byc czyste:facepalm:
Opublikowano
:hi: ja dzisiaj tez kontrole zaliczylem, na oporowie mnie dorwali, przyczepili się brudnych kloszy, ze jak mam xenon to musza byc czyste:facepalm:

Bo muszą :wink: dlatego przy ori xenonie zawsze są spryski :wink:

Opublikowano
  • Autor

Arek co z tym vagiem pakować ci gdzieś na serwer ?

Opublikowano

no wiem i takowe posiadam, ale same spryski to nie wszystko bo co zrobić jak płyn się wypsikał :grin:

Opublikowano
Arek co z tym vagiem pakować ci gdzieś na serwer ?

Pakuj, pakuj :decayed:

Opublikowano

no wiem i takowe posiadam, ale same spryski to nie wszystko bo co zrobić jak płyn się wypsikał :grin:

dolać płynu.

Opublikowano

3925755766_3

Jak to drze mordę !!!!!!

Opublikowano
ja w ubiegłym tygodniu w balonik dmuchałem i kumpel przede mną to samo. Sprawdzali na strzegomskiej co drugie auto. Najlepsze to to że z dwa auta przede mną jechał moja żona i gadała przez telefon to gliniarz tylko jej głową pokręcił i jej nie zatrzymał

Ogólnie to od chyba 2 tygodni jest jakaś nagonka na poniedziałki , sprawdzają w wiekszości trzeźwość kierowców , a że po weekendzie dużo jeździ do pracy na podwójnym to dla niebieskich raj .

Opublikowano

dolać płynu.

wow nie wiem jak Ty ale ja nie wożę ze sobą zapasu płynu do spryskiwaczy:wink: a tak swoją drogą to właśnie jak mnie zatrzymali jechałem na stacje zapełnić zbiornik i kupić płyn :decayed:

Opublikowano
gahuvary.jpgpydybepy.jpg Jak wam się to widzi w B7?
Opublikowano

Panie dużo by opowiadać...

Opublikowano

:wtf: To ty jednak żyjesz :shock3:

:hi::wink::decayed:

Opublikowano

wp***dol masz. jeszcze nie wiem za co, ale coś wymyśle :grin:

Opublikowano

Żyje żyje nie tak łatwo mnie do piachu zaciągnąć, ale na głowie mam za dużo. Straszny syf mi się ostatnio zrobił.

Opublikowano

Arbam obiecałem w dobrej to wrzucam

4f6c30e21b11af3dm.jpg

e27119fcb3809e29m.jpg

:hi::naughty:

Opublikowano

Twój:shock3: pogratulować takiej kultowej maszyny. Też kiedyś pracowałem nad takim, niestety życie nie bajka, brak czasu i nagle potrzebny pieniądz i musiałem sprzedać :cry:

Opublikowano

Twój:shock3: pogratulować takiej kultowej maszyny. Też kiedyś pracowałem nad takim, niestety życie nie bajka, brak czasu i nagle potrzebny pieniądz i musiałem sprzedać :cry:

Nie no co ty :thumbdown: kumpel ma zajawke na stare maszynki :wink: