Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wlsnie do niego dalem numer , ale ja puszki pozostawiam a ty mokom jak zawsze bajki piszesz ze po 500 ci dali 300 to rozumien ale 500 to cie fantazja poniosła po 300 sa na allegro to kup i im sprzedaj jak obrócisz z 10 to dwa koła bedziesz miał a i rurki wycieli i wspawali Ci za darmo bo kolo ci zostało heh :no:

pozdro

ku***a mac za przeproszeniem odzim czy Ty masz mnie za jakiegoś debila?? jak masz nr to sobie zadzwoń i zapytaj ile da ci za kata od polówki 1.9sdi 2001 rok i ile za polo 1.4tdi ten sam rok dla ulawoenia dodja mu ze sa oznaczenia D1 i przestan pisac na ogolnym ze gadam glupoty czy fantazja mnie ponosi bo nie jestem jakims heretykiem. Dostalem 1000zl. wycięcie i wspawanie rurek kosztowalo mnie 100zl. a jak nie chcesz dzwonic do niego to moge dac Ci jeszcze jeden nr dokoleszki tez skupuje katy i tez tyle placi.

zastnow sie nastepnym razem zanim znow kogos zbesztasz nie majac racji

nie dziwie sie ze ludzie uciekaja z forum...

jak nie mam napisaleś ze kolo Ci zostalo a juz teraz piszez ze kolo - 100 , a jezeli Ci tyle dał to napisalem Ci ze na allegro sa po 300 to interes zrobisz , :decayed:

ty też sie mozesz wypisać :tongue4:

... bez komentarza ...

też tak myślę tu masz link interes zrobisz http://allegro.pl/item1159902326_katalizator_skoda_octavia_1_9_tdi_sdi_z_laczni.html
  • Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 895,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

zaraz po kropce dostanieta :gwizdanie:

Opublikowano

wlsnie do niego dalem numer , ale ja puszki pozostawiam a ty mokom jak zawsze bajki piszesz ze po 500 ci dali 300 to rozumien ale 500 to cie fantazja poniosła po 300 sa na allegro to kup i im sprzedaj jak obrócisz z 10 to dwa koła bedziesz miał a i rurki wycieli i wspawali Ci za darmo bo kolo ci zostało heh :no:

pozdro

ku***a mac za przeproszeniem odzim czy Ty masz mnie za jakiegoś debila?? jak masz nr to sobie zadzwoń i zapytaj ile da ci za kata od polówki 1.9sdi 2001 rok i ile za polo 1.4tdi ten sam rok dla ulawoenia dodja mu ze sa oznaczenia D1 i przestan pisac na ogolnym ze gadam glupoty czy fantazja mnie ponosi bo nie jestem jakims heretykiem. Dostalem 1000zl. wycięcie i wspawanie rurek kosztowalo mnie 100zl. a jak nie chcesz dzwonic do niego to moge dac Ci jeszcze jeden nr dokoleszki tez skupuje katy i tez tyle placi.

zastnow sie nastepnym razem zanim znow kogos zbesztasz nie majac racji

nie dziwie sie ze ludzie uciekaja z forum...

jak nie mam napisaleś ze kolo Ci zostalo a juz teraz piszez ze kolo - 100 , a jezeli Ci tyle dał to napisalem Ci ze na allegro sa po 300 to interes zrobisz , :decayed:

ty też sie mozesz wypisać :tongue4:

... bez komentarza ...

też tak myślę tu masz link interes zrobisz http://allegro.pl/item1159902326_katalizator_skoda_octavia_1_9_tdi_sdi_z_laczni.html

juz Ci powiedziałem zadzwon jutro i zapytaj. przez tel daje od 450-600zl i mi dal po 500 i przestan juz kpić ze mnie bo nie masz racji...nie wiem co sprzedają na allegro wiem ile dali mi w Radomiu na ul. Christianiego.

Opublikowano

dobra zadzwonie i powem mu ze mam kata z sdi i ile za to daje ok

Opublikowano

zaraz po kropce dostanieta :gwizdanie:

:good: :good: :good:

a mogą mnie nawet wywalić...

jak mam być oskarżany za fantazje czy kłamstwa mam to w d*pie ja tylko nie bede na to pozwalał Każdy może zadzwonić i zapytać ile daje za katy a odzim niech się zastanawia nad tym co pisze bo besztać można każdego ale ja nie zasłużyłem na to a już na pewno nikogo nie okłamuje mówiąc ile za nie dostałem.[br]Dopisany: 04 Sierpień 2010, 23:28_________________________________________________663471259 a tu masz jeszcze 2 nr 2 tyg temu dawal 470-530zl

Opublikowano
  • Autor

dajta se na wstrzymanie bo kwas sie robi :confused4:

Opublikowano

kto robi kwas to robi ja tam nikogo nie oczerniam z nikim nie cisne... jak nie wierzył mógł się odezwać na pw po co brudzić ogólny

dobranoc

Opublikowano

Pany, nie róbcie obory. :tongue4:

W piątek na spocie obmyślimy plan, jak zarobić na katach. Możemy jechać do Włoch po katy. :decayed:

Opublikowano
  • Autor
:hi:
Opublikowano

Kto będzie w piątek? :cool1:

Opublikowano
  • Autor

ja może :mysli:

Opublikowano

Powiem tak Pany.Za środek u tego gościa co sie kłucita dostałem 130 za kg (ale śodek nie ma 1kg).Znalazłem drugiego który po znajomości z kumplem da za całośc 150.Więc widzita chłopy ,że interesu z tego nie będzie.100 za wyprucie więc zostanie 50 na czysto

Opublikowano

Powiem tak Pany.Za środek u tego gościa co sie kłucita dostałem 130 za kg (ale śodek nie ma 1kg).Znalazłem drugiego który po znajomości z kumplem da za całośc 150.Więc widzita chłopy ,że interesu z tego nie będzie.100 za wyprucie więc zostanie 50 na czysto

bo tu nie chodzi zeby zarobić tylko uwolnic turbo a to co zostanie to przy okazji , a jak tam odczucia lepiej z dolu sie zbiera
Opublikowano

:hi:

Też muszę sprzedać zawartość swojego kata do tej pory leży w garażu :decayed: Ja też pewnie wpadnę na spota...

Opublikowano

Jest i to odczuwalna.Tak jak mówisz,lepiej się zbiera z dołu (i to wyraźnie) a turbinka fajowo gwizda.Na razie same plusy :good:

Opublikowano
  • Autor

mega :kox: spot wczoraj :hi:

Opublikowano

mega :kox: spot wczoraj :hi:

a kto był? sam byles? forum cos sie zawiesilo i nie wiedzialem czy ktos bedzie, a w ciemno nie jechałem
Opublikowano
  • Autor

no sam byłem :gwizdanie:

Opublikowano
:hi: Siemka bandyci :naughty::decayed: