Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no i do tego niestoi sie w korkach i jest o wiele wiele szybciej wiec na nstepny rok wszystkie A4 zapraszam od tamtej strony:):)zastawimy polowe tego lasu hehe

• Odpowiedzi 28,7 tys.
  • Wyświetleń 889,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To dzisiaj tzn.02.11 o godz 17:00 na parkingu BILLA. Na 99% będe.

Opublikowano

Ok, ja tez sie pokaże dziś o 17:00.

Opublikowano

Ja niestety nie moglem:/ dopiero wrocilem z wioski:(:(

Opublikowano

Michał widziałem Cię dzis jak wyjezdzałeś z Firleja :) , i jeszcze stałem zaparkowany w lasku obok srebrnej B5 z naklejką klubową :a4fan:

No patrz, a ja Ciebie nie dostrzegłem :embarrassed: ,ale jutro sie do Ciebie na myjnie wybieram :gwizdanie:

Ten lasek w świeto zmarłych przezywa niezłe oblężenie,nie mówiąc już o tej wąskiej uliczce :D

mokom69 , dobre miejsce na spocik w przyszłym roku ;)

Gofer, widziałem Cię dzis na Kieleckiej ok 15-ej,nie miałem CBika bysmy pogadali ;)

Opublikowano

No i jak? Byl ktos wczoraj o 17:00 na parkingu? Janusz-audi, byles??

Opublikowano

witam wszystkich , jutro w Radomiu trochę motorków na torze Motocrosowym przy wlocie na Cerekiew ,początek imprezy 9.00

a to link do stronki http://www.scigacz.pl/Motocross,w,Radomiu,powraca!,4136.html

jak się uda to

może pojadę popatrzeć ,ktoś jeszcze się wybiera? :a4fan:

Opublikowano

Cześć wiesz że ja chyba wpadne w sumie to nic lepszego w niedzielny poranek do roboty nie mam:) to jest na tym torze na koniowce??Tutaj co mozna wjechac albo od Selgrosa albo od ronda warszawskiego??

Opublikowano

Jest to przy ul.Wapiennej jadąc ul.Wolanowską skręcasz w prawo za aresztem na Cerekiew i jakieś 500 m po lewej stronie koło lasku tam jest tor Motocrosowy. jeszcze raz odsyłam do lektury strony na której można znaleść w aktualnościach więcej.Pozdawiam

http://www.scigacz.pl/Motocross,w,Radomiu,powraca!,4136.html

/a to nawszeki wypadek jakby się stronka nieotwierała kopia ze stronki/

Motocross w Radomiu powraca!

2007.10.30 Informacja prasowa

Radomskie Towarzystwo Motocyklowe serdecznie zaprasza na wyścigi o Puchar Prezydenta Miasta Radomia, które odbędą się dnia 04.11.2007 na torze motocrossowym „Radom" (Radom, ul. Wapienna). Zawody te zostaną rozegrane z okazji otwarcia toru motocrossowego „Radom" oraz 15-lecia istnienia Radomskiego Towarzystwa Motocyklowego. Przewidujemy, że podczas wspaniałej rywalizacji sportowej weźmie udział około 100 zawodników.

Nagroda główna w klasach "OPEN LICENCJA" oraz "OPEN AMATOR" to wycieczka do Grecji lub na Wyspy Kanaryjskie! Dla pozostałych uczestników wyścigów - puchary, dyplomy i wiele cennych nagród rzeczowych. Serdecznie wszystkich zapraszamy.

Wystartować może każdy (trzeba spełnić minimalne wymagania określone w regulaminie zawodów). Będzie podział na klasy dla zawodników licencjonowanych startujących w Mistrzostwach Polski oraz zwykłych amatorów. Wyścigi quadów zostaną podzielone na klasy 2k i 4k.

Organizator:

Radomskie Towarzystwo Motocyklowe

ul. Limanowskiego 95E

26-612 Radom

tel./fax: (0-48) 340 44 80/21

Opublikowano

Ok dzieki:) wiec na 90% sie pojawie no chyba ze dzis zabaluje to jutro moze byc problem ze wstaniem :>

Opublikowano

no i byłem na Motorkach musze przyznac ze robia wrazenie:) szkoda tylko ze zadnego klubowicza niespotkalem:(

Opublikowano

Widze, że jednak nikogo nie bylo w piatek na parkingu... A no to ja sie pochwale, ze bylem SAM. Stalem tam 45min, bo akurat znajomego spotkalem i nic, zadne A4 nie podjechalo. :bicz3:

Licze na to, ze jakos sie to odbije nastepnym razem... :decayed:

Opublikowano

Panowie i Panie :decayed: to może jakaś konkretna inicjatywa? Więcej Audiczek może by się dało załatwić więcej chętnych bo jak narazie z tego co widzę to kiepsko jest :disgust:

Opublikowano

witam i pozdrawiam też byłem na Motorkach ale rano na treningu w godz.09.00-10.45 robi wrażenie i też nikogo z klubowiczów niespotkałem a wypatrywałem intensywnie Audiczek :a4fan:póżniej niestety już niemogłem przyjechać /rano naszczęście niepadało/ pozdrawiam!!

Opublikowano

Nie wiedziałem że tam jest tor motocrossowy :mysli:

Licze na to, ze jakos sie to odbije nastepnym razem...

No to na kiedy ustalamy ten "nastepny raz" ? Jakieś propozycje? :>

Opublikowano

Ja teraz rzadko bywam w Radomiu, ale jeśli spot zgra się z moim przyjazdem, to z przyjemnością wpadnę :naughty: pozdro :th:

Opublikowano

MOZE sobota

Opublikowano

Ok, nowa propoycja. Sobota, godz. 16:00. Co Wszyscy na to?

Opublikowano

Stałe miejsce?? tak??